امروز: چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 ذو القعدة 1446 | 2025-05-21
کد خبر: 380880 |
تاریخ انتشار : 26 مرداد 1399 - 4:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر نماینده سابق مجلس و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در دوره دهم گفت: وزارت علوم می‌تواند در موضوع برگزاری کنکور به نفس اجرای قانون این موضوع بسنده کند و سوابق تحصیلی را بیش از پیش در این زمینه مورد توجه قرار دهد. میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با صلح خبر […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

نماینده سابق مجلس و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در دوره دهم گفت: وزارت علوم می‌تواند در موضوع برگزاری کنکور به نفس اجرای قانون این موضوع بسنده کند و سوابق تحصیلی را بیش از پیش در این زمینه مورد توجه قرار دهد.

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با صلح خبر با اشاره به موضوع برگزاری کنکور سراسری در روزهای آتی اظهار کرد: با همه سخنانی که درباره برگزاری یا برگزار نکردن کنکور بیان می‌شود یک پرسش اساسی باقی است و آن اینکه چرا کسی پیگیر اجرای قانون کنکور نیست؟ در این کشور برای چندمین‌بار قانون کنکور وضع شده که آخرین آن مربوط به سال ۹۲ است که در آن باید حداکثر تا سال ۹۷ دولت ۸۵ درصد ظرفیت دانشگاهها  را براساس سوابق تحصیلی پذیرش کند.

وی افزود: وقتی در قانون گفته شده که حداقل ۸۵ درصد، یعنی صددرصد هم بلامانع است. حالا این قانون برای شرایط عادی وضع شده است و براساس اظهارات مکرر مسئولان در وزارت علوم این ۸۵ درصد عملی می‌شود و افراد براساس سوابق تحصیلی پذیرش می‌شوند. اما پرسشی که وجود دارد این است که چرا به ۱۵ درصد دیگر عمل نمی‌شود؟

این نماینده سابق مجلس تاکید کرد: اگر سوابق ۱۲ سال آموزش و پرورش اعتبارندارد چطور یک آزمون تستی با استرسی که همراه خود دارد، معتبر است؟ پس نمی‌توان به همه‌چیز صفر یا صدی نگاه کرد.

میرزاده ادامه داد: تمام شرایط در کشور برای اجرای باحوصله و بدون ضرب العجل این قانون فراهم است. فقط وزارت علوم و بهداشت باید قبل از پذیرش، آمایش سرزمینی انجام دهند تا مشخص شود برای کدام استان، شهرستان و بخشی چه رشته، چه جنسیت و به چه میزان و در چه مقطعی به نیرو نیاز دارند تا با تفویض اختیار کامل به دانشگاهها نقش نظارتی و ستادی خود را ایفا کنند.

وی گفت: همچین موضوع انجام مصاحبه برای برخی رشته‌ها می‌تواند قابل تعمیم به رشته‌های پرمتقاضی هم باشد و نهایتا هیچ نگرانی در مورد کمبود نیروی متخصص برای آینده کشور در حال حاضر وجود ندارد.

این نماینده سابق مجلس در پایان گفت: امیدوارم جدا از مباحث غیرعلمی، در یک محیط کارشناسی، تهدید کرونا به فرصت طلایی تبدیل شود تا این مشکل اساسی کشور که کنکور باشد حل و طرحی نو درانداخته شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید