امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 300803 |
تاریخ انتشار : 21 مرداد 1398 - 13:50 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر جاوید عندلیب، اولین نمایشگاه انفرادی خود را با عنوان «اولین نقاش» از روز جمعه (۲۵ مرداد ماه) در گالری آس به نمایش می‌گذارد.  به گزارش صلح خبر، عندلیب در استیمنت نمایشگاه خود با عنوان «اولین نقاش» مواجهه ستاره با نقاشی را هم‌ردیف برخورد بشر با هر فنی می‌شمرد و خلق نقاشی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

جاوید عندلیب، اولین نمایشگاه انفرادی خود را با عنوان «اولین نقاش» از روز جمعه (۲۵ مرداد ماه) در گالری آس به نمایش می‌گذارد. 

به گزارش صلح خبر، عندلیب در استیمنت نمایشگاه خود با عنوان «اولین نقاش» مواجهه ستاره با نقاشی را هم‌ردیف برخورد بشر با هر فنی می‌شمرد و خلق نقاشی را با اولین کشف‌ها و توانایی‌های انسان مقایسه می‌کند.

او نوشته است: «اولین نقاش یعنی انسانی که برای اولین بار نقاشی کرد؛ مسلما نه با هدف خلق یک اثر هنری بلکه با انگیزه‌ای مشابه با اولین شکارچی، اولین کشاورز و …؛ با انگیزه بقا.»

این ستاره نقاش در ادامه توضیح آثارش می‌نویسد: «هرچند که اصل این نیاز تا به اکنون و در ستاره امروزی نیز کم و بیش ثابت باقی مانده، اما مفهوم و کارکرد اثر هنری به طور قطع، دچار دگرگونی بسیار شده است. اساس این دگرگونی حافظه و ذهن است که به پشتوانه ساختار زبان در مواجهه با هر پدیده‌ای معنای تازه‌ای تعریف می‌کند. انباشت هزاران ساله این تعاریف در ذهن، در یک روند تکراری و تاریخی است که همواره منجر به خلق معناهای تازه بر مبنای معانی پیشین می‌شود.»

او تجربه نقاشی را بازگشت به معنای اصالت می‌داند و در متن نمایشگاه خود می‌گوید: «این معناسازی به عنوان یک مکانیزم اولیه در راستای بقا و رشد، همچنین می‌تواند موجب بروز خطا در دریافت واقعیت‌های عینی شود. در دنیای امروز، گاه مرز مابین این واقعیت‌ها به قدری گنگ و فاصله این تعاریف انباشت شده تا واقعیت دست اول آنقدر زیاد می‌شود که نه تنها مفهوم و کارکرد اولیه خود را از دست می‌دهند بلکه به راحتی قابل تحریف هستند. اینجا نقاشی می‌تواند گریزی باشد برای تجربه دوباره اولین‌ها، بازگشت به اصالت معنا.»

نمایشگاه «اولین نقاش» جاوید عندلیب از روز جمعه (۲۵ مرداد ماه) تا روز دوشنبه (۴ شهریور ماه) از ساعت ۱۶ الی ۲۳ در گالری آس برقرار است.

گالری آس در خیابان شریعتی بعد از پل رومی، شماره ۱۸۳۱ واقع شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید