امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 386940 |
تاریخ انتشار : 19 شهریور 1399 - 3:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک نماینده سابق مجلس گفت: این دوره از انتخابات جمهوری اسلامی باید دوره مناظره بین برنامه داران باشد. نقوی حسینی در گفت و گو با صلح خبر، اظهار کرد: پیش از ورود به بحثانتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ باید دید شرایط اقتصادی و سیاسی کشور ما و همچنین موقعیت […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک نماینده سابق مجلس گفت: این دوره از انتخابات جمهوری اسلامی باید دوره مناظره بین برنامه داران باشد.

نقوی حسینی در گفت و گو با صلح خبر، اظهار کرد: پیش از ورود به بحثانتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ باید دید شرایط اقتصادی و سیاسی کشور ما و همچنین موقعیت بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر در چه وضعیتی است تا بتوانیم پاسخ دهیم در این شرایط نیازمند چه دولتی هستیم.

وی‌ادامه داد: ما در ۴۰ سالگی انقلاب هستیم. دوره بلوغ را پشت سر گذاشته و منازعات و کش مکش های زیادی بین تمام جریان های سیاسی را طی کردیم. دیگر وقت دعوای سیاسی نیست؛ برای انتخابات  کاندیدای ۱۴۰۰ باید ببینیم چه دولتی می تواند پاسخ گوی شرایط ویژه کشور باشد.

این فعال سیاسی گفت: دوران به کار بردن  ادبیات بزن و درویی تمام شده است. این که در مناظرات کاندیدایی به دیگران بگوید تو دزدی، بردی و خوردی و مردم به او رای دهند سپری شده است. مردم منتظر رو کردن سند علیه کاندیدای دیگر و متهم کردن نیستند. این دوره از سیاست جمهوری اسلامی باید دوره مناظره بین برنامه داران است. 

وی ادامه داد: مردم می بینند چه کسی می تواند اوضاع اقتصادی را سامان داده آن ها را امیدوار کرده و برای امور بانکی، بیمه و مالیات برنامه داشته باشد. مردم کاندیدایی را انتخاب می کنند که برای مسائل فرهنگی و اجتماعی نسخه تحمل پذیر ارائه دهد. 

نقوی حسینی گفت: با باید و نباید و شعار کار جلو نمی رود. امروز جامعه از شخصی استقبال می کند که ببیند به طور عملی برنامه دارد و اگر مناظره می کند بر سر برنامه هایش دعوا می کند نه روکردن دست دیگری.  در غیر این صورت افراد برای دعوا به صحنه بیایند جایگاهی میان مردم ندارد و مردم کششی برای پای صندوق رای رفتن ندارند.

وی تصریح کرد: پیش تر هم پرسیده ام؛ فرق بین آقایان عارف، ستاری و ظریف با آقایان فتاح، قالیباف، رضایی و رئیسی چیست؟ مردم چه تفاوتی بین این ها احساس می کنند؟ همین که بگویم این اصلاح طلب است و آن دیگری اصولگرا کفایت دارد؟ خیر! دید همه این افراد یکی است در عمل هم یکی هستند. سوال اصلی ملت این است که فرق این ها چیست و کدام می تواند متفاوت باشد؟ پاسخ دادن به این سوال  برنامه عملیاتی و مدون پیروز انتخابات ۱۴۰۰ را مشخص می کند. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید