امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 232366 |
تاریخ انتشار : 11 خرداد 1397 - 22:19 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر قانونی در ایالت بایرن آلمان که ثروتمندترین ایالت این کشور است، به اجرا در آمده که به موجب آن کلیه ساختمان‌های دولتی باید در ورودی ساختمان خود صلیب نصب کنند. به گزارش صلح خبر، به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی‌، مارکوس سودر، رئیس دولت منطقه‌ای ایالت بایرن صلیب […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

قانونی در ایالت بایرن آلمان که ثروتمندترین ایالت این کشور است، به اجرا در آمده که به موجب آن کلیه ساختمان‌های دولتی باید در ورودی ساختمان خود صلیب نصب کنند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از شبکه خبری بی‌بی‌سی‌، مارکوس سودر، رئیس دولت منطقه‌ای ایالت بایرن صلیب را نماد بنیادین هویت این ایالت می‌داند.

طبق این قانون کلیه ساختمان‌های دولتی در ایالت عمدتا کاتولیک آلمان باید صلیب نصب کنند.

به مدارس، موزه‌ها و سالن‌های تئاتر و سینما هم توصیه شده که روی در ورودی صلیب نصب کنند.

منتقدان، اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن را که هم‌پیمان اتحادیه دموکرات مسیحی به رهبری آنگلا مرکل است، به بهره‌برداری سیاسی از دین برای جلب رأی دست‌راستی‌ها و حامیان حزب آلترناتیو برای آلمان متهم کرده‌اند.

قرار است اواخر سال جاری در ایالت بایرن انتخابات برگزار شود.

بسیاری از جمله حزب سوسیال دموکرات و کاردینال راینهارد مارکس، رئیس مجمع اسقف‌های آلمان از این تصمیم انتقاد کرده‌اند.

این اقدام همچنین با مخالفت گروه‌های اسلامی در آلمان مواجه شده و این گروه‌ها، دولت ایالت بایرن را به رعایت استانداردهای دوگانه متهم کرده‌اند.

در آلمان زنان مسلمان می‌توانند حجاب به سر داشته باشند اما در برخی ایالت‌ها، محدودیت‌هایی برای پوشش اسلامی در دادگاه‌ها و مدارس وجود دارد. مونیخ، پایتخت ایالت بایرن از جمله جاهایی است که این ممنوعیت در آن اعمال می‌شود.

رهبر یک گروه اسلامی آلمانی به خبرگزاری رویترز گفته است مسلمان‌ها مشکلی با صلیب یا بها دادن به دین در عرصه اجتماعی ندارند اما بی‌طرفی دولت باید حفظ شود.

نزدیک به ۴ میلیون مسلمان در آلمان زندگی می‌کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید