امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 425625 |
تاریخ انتشار : 29 اسفند 1399 - 15:58 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر کلاهبرداران سایبری در روش جدید به جای کشاندن افراد به پای عابربانک، از افراد می‌خواهند همراه بانک خاصی را نصب کرده و پیامک حاوی کد تایید را برای آنها ارسال کنند و در صورت انجام این کار، مجرمان سایبری امکان هک همراه بانک افراد را برای خالی کردن حسابشان […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

کلاهبرداران سایبری در روش جدید به جای کشاندن افراد به پای عابربانک، از افراد می‌خواهند همراه بانک خاصی را نصب کرده و پیامک حاوی کد تایید را برای آنها ارسال کنند و در صورت انجام این کار، مجرمان سایبری امکان هک همراه بانک افراد را برای خالی کردن حسابشان پیدا می‌کنند.

به گزارش صلح خبر، مهندسی اجتماعی یا social engineering، سوءاستفاده زیرکانه از تمایل طبیعی انسان به اعتماد کردن است که به کمک مجموعه‌ای از تکنیک‌ها، فرد را به فاش کردن اطلاعات یا انجام کارهایی خاص متقاعد می‌کند.  بسیاری از حملات مهندسی اجتماعی نیازی به اطلاعات فنی تخصصی ندارند و لازم نیست که یک متخصص رایانه و یک هکر حرفه‌ای به شما حمله کند، بلکه هر یک از افراد جامعه می‌تواند نقش یک مهاجم را ایفا کند، بنابراین باید همیشه نسبت به محیط اطراف آگاه بود.

در سیستم مهندسی اجتماعی، مهاجم به جای استفاده از روش‌های معمول و مستقیم نفوذ جمع‌آوری اطلاعات و عبور از دیواره آتش برای دسترسی به سیستم‌های سازمان و پایگاه داده‌های آن، از مسیر انسان‌هایی که به این اطلاعات دسترسی دارند و با استفاده از تکنیک‌های فریفتن، به جمع‌آوری اطلاعات در راستای دستیابی به خواسته‌های خود اقدام می‌کند.

نصب برنامه و اپلیکیشن موبایلی برای دریافت جایزه شگرد مجرمان سایبری است. یکی از کلاهبرداری‌هایی که مجرمان سایبری آن را به شیوه‌ای متفاوت انجام می‌دهند، کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در برنامه رادیویی است. کلاهبرداران در شگرد جدید که به نوعی به‌روزشده همان کلاهبرداری تلفنی است، از طریق سیم‌کارت‌های سرقتی و یا از طریق واتس‌اپ با شهروندان تماس گرفته و مدعی می‌شوند که از برنامه‌های رادیو تماس گرفته و مسئولان مملکتی، یا استانی و حتی سلبریتی‌ها در برنامه رادیویی حضور دارد.

در این راستا پلیس فتا هشدار می‌دهد که شهروندان باید دقت کنند برای دریافت جایزه نیازی به ارائه هیچ‌گونه اطلاعات حساب بانکی و یا نصب برنامه و اپلیکیشن موبایلی نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست دارند قطعا کلاهبرداری هستند. بنابراین به هیچ عنوان به تماس‌هایی که مدعی برنده شدن جایزه هستند، پاسخگو نباشید و برای دریافت جایزه هیچ نرم‌افزاری را نصب نکنید و یا کدهای ارسالی خواسته‌شده را در اختیار تماس‌گیرندگان قرار ندهید.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید