امروز: شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 27 ذو القعدة 1446 | 2025-05-24
کد خبر: 295397 |
تاریخ انتشار : 29 تیر 1398 - 20:06 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر «عیسی امیدوار» از قدیمی‌ترین جهانگردانی است که ۶۵ سال پیش همراه برادرش به سرزمین‌های ناشناخته در قاره آمریکا، آفریقا و قطب جنوب و شمال قدم گذاشت. او قرار است گوشه‌ای از سفرنامه‌شان را روز دوشنبه در «سعدآباد» بخواند. به گزارش صلح خبر، جلسات سفرنامه خوانی دو بار در ماه […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

«عیسی امیدوار» از قدیمی‌ترین جهانگردانی است که ۶۵ سال پیش همراه برادرش به سرزمین‌های ناشناخته در قاره آمریکا، آفریقا و قطب جنوب و شمال قدم گذاشت. او قرار است گوشه‌ای از سفرنامه‌شان را روز دوشنبه در «سعدآباد» بخواند.

به گزارش صلح خبر، جلسات سفرنامه خوانی دو بار در ماه از کتاب «سفرنامه برادران امیدوار، نخستین جهانگردان پژوهشگر ایرانی» در موزه برادران امیدوار با هدف ارتقاء جایگاه علمی موزه‌ها و ایجاد ارتباط دوسویه با مخاطبان موزه و  برای تشویق به مطالعه و کتابخوانی و همچنین تشویق به سفر به مناطق مختلف در مجموعه تاریخی سعدآباد برگزار می‌شود که حضور علاقمندان در آن، آزاد و رایگان است.

دومین جلسه سفرنامه خوانی امسال با حضور «عیسی امیدوار» دوشنبه (۳۱تیر ماه ۱۳۹۸) ساعت ۱۰ تا ۱۲، در موزه برادران امیدوار در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برگزار می‌شود.

سفر عیسی و عبدالله امیدوار در سال ۱۳۳۳ ه‍جری شمسی برای درک نادیده‌های جهان با سرمایه‌ای بالغ بر ۹۰ دلار و با عبور از مرز افغانستان و ایران آغاز شد که با گذر از جنگل‌های آمازون و آفریقا، صحرای گرم و سوزان ربع الخالی عربستان، سرزمین‌های ناشناخته آمریکای جنوبی، استرالیا، قطب شمال و جنوب پایان یافت. حاصل سفر ۱۰ ساله‌ی آنها به ۹۹ کشور از پنج قاره جهان، هزاران عکس،  فیلم،  صنایع دستی نقاط مختلف جهان و تعداد زیادی مقالات و تحقیقات علمی است.

موزه برادران امیدوار ۵ مهر ماه ۱۳۸۲ همزمان با آغاز هفته جهانگردی در عمارت کالسکه خانه مجموعه تاریخی فرهنگی سعدآباد افتتاح شد. این موزه از سه گالری تشکیل شده که ادوات شکار، حیوانات و حشرات تاکسیدرمی‌شده، آلات موسیقی، مجسمه‌های چوبی، جواهرات سنتی، ظروف سفالی، سنگواره‌ها، صدف‌ها، مرجان و عکس‌هایی از اقصی نقاط جهان و مراسم و آداب و رسوم قبایل بدوی و بومیان نقاط گوناگون در آن‌ها به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید