به گزارش مجله آشپزی صلح خبر نانک سوسیس، پیش غذا یا غذای اصلی؟ ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: این نانک خوشمزه را میتوانید به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه خمیرمایه: 10 گرم شکر: 1 […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
نانک سوسیس، پیش غذا یا غذای اصلی؟
- آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه
- خمیرمایه: 10 گرم
- شکر: 1 قاشق سوپ خوری + مقداری برای پاشیدن
- روغن زیتون: 1 پیمانه
- سرشیر: 3 قاشق سوپ خوری
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد
- نمک: 1 قاشق سوپ خوری
- شیر گرم: 1 پیمانه
- کره (ذوب شده): 100 گرم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
مواد لازم میانی:
- روغن زیتون: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
- پیاز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- فلفل سبز (نگینی خرد شده): 4 عدد
- سیر (له شده): 1 حبه
- گوجه فرنگی خشک شده (خرد شده): 8 عدد
- سوسیس (نگینی خرد شده): 400 گرم
آرد، مایه خمیر، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. شیر، روغن زیتون، سرشیر و سفیده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی خمیر را با پارچه تمیز و مرطوبی بپوشانید و حدود یک ساعت استراحت دهید.
برای تهیه مواد میانی، روغن زیتون را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید. پیاز و فلفل سبز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید. سیر له شده و گوجه فرنگی را اضافه کنید. در آخر سوسیس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید و سپس کنار بگذارید. سه الی چهار قاشق سوپ خوری از کره ذوب شده را به خمیر استراحت داده شده اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. مقداری از مخلوط مواد میانی را داخل هر گلوله خمیر قرار داده و دوباره خمیر را شکل دهید. گلوله های خمیر را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. بقیه کره ذوب شده را روی گلوله های خمیر بریزید. مقداری شکر روی آنها بپاشید. با برس زرده تخم مرغ روی آنها بمالید. در صورت تمایل مقداری دانه کنجد یا دانه خشخاش روی آنها بپاشید. آنها را به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (500 درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس سرو کنید.
منبع : Bartarinha