امروز: چهارشنبه, ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 12 جماد أول 1446 | 2024-11-13
کد خبر: 251769 |
تاریخ انتشار : 04 بهمن 1397 - 13:31 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر ناسی‌لماک؛ غذای ملی مالزی روزنامه فرهیختگان: ناسی‌لماک یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی است که به‌عنوان غذای ملی این کشور محسوب می‌شود. عطر و بوی این غذا یکی از نکات مثبت آن است که‌ انگیزه خوردنش را چندبرابر می‌کند. البته ظاهر آن هم کمی متفاوت از غذاهای دیگر است و […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

ناسی‌لماک؛ غذای ملی مالزی

روزنامه فرهیختگان: ناسی‌لماک یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی است که به‌عنوان غذای ملی این کشور محسوب می‌شود. عطر و بوی این غذا یکی از نکات مثبت آن است که‌ انگیزه خوردنش را چندبرابر می‌کند. البته ظاهر آن هم کمی متفاوت از غذاهای دیگر است و همین‌ باعث می‌شود افراد کنجکاو شوند آن را بچشند. در یکی از رده‌بندی‌های جهانی، این غذا جزء 10 صبحانه عالی بین‌المللی سالم جای گرفته است.

مواد لازم برای تهیه یک‌ پرس

  • برنج تایلندی یک پیمانه
  • شیرنارگیل دو لیوان
  • کره‌حیوانی: به میزان لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • فلفل‌دلمه‌ای رنگی یک عدد
  • میگوپفکی 120 گرم
  • پیازچه و تره‌فرنگی: به میزان لازم

ناسی‌لماک، غذای ملی مالزی

طرز تهیه

1. برنج را بگذارید به مدت 12ساعت با شیرنارگیل خیس بخورد و پس از آن مانند برنج ایرانی، روی گاز بجوشد و آبکش کنید.

2. سپس برنج را داخل یک ظرف تفلون با کره‌حیوانی و کمی زعفران تفت دهید.

3. فلفل‌دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد کرده و در کره تفت دهید.

4. میگوپفکی‌ها را هم داخل کره تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.

5. فلفل را به میگوها اضافه کنید و با هم تفت دهید. از طرف دیگر، تره‌فرنگی و پیازچه خرد‌شده را هم در کره تفت دهید تا نرم شوند و سپس به میگو و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید.

6. برنجی را که آبکش کرده‌اید داخل قالب بریزید و کمی که بالا آمد، قسمتی از این مواد ترکیب‌شده را لای برنج ریخته و بخشی از آن را هم برای تزئین نگه دارید و در انتها، برنج باقی‌مانده را هم روی موادتان بریزید.

7. فر را حدود یک‌ربع قبل با دمای 80 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و قالب برنج را به مدت 10 دقیقه داخل آن قرار دهید تا بپزد.

8. مراحل پخت که کامل شد، برنج را از قالب خارج کنید و داخل ظرف بگذارید. سپس باقی‌مانده موادی را که از قبل نگه داشته‌اید، برای تزئین در اطراف برنج و روی آن بریزید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید