امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 115035 |
تاریخ انتشار : 15 مهر 1395 - 14:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:یک تجزیه‌وتحلیل جدید نشان می‌دهد که افرادی نگران از دست دادن شغل‌هایشان هستند، با احتمال بیشتری ممکن است دچار دیابت تشخیص داده شوند. به گزارش رویترز یافته‌های این آنالیز نشان داد در گروه افرادی که دستخوش به‌اصطلاح «ناامنی شغلی» هستند، در مقایسه با گروه […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:
یک تجزیه‌وتحلیل جدید نشان می‌دهد که افرادی نگران از دست دادن شغل‌هایشان هستند، با احتمال بیشتری ممکن است دچار دیابت تشخیص داده شوند.

به گزارش رویترز یافته‌های این آنالیز نشان داد در گروه افرادی که دستخوش به‌اصطلاح «ناامنی شغلی» هستند، در مقایسه با گروه افرادی که نگرانی درباره از دست دادن شغلشان ندارند، به احتمال  ۱۹ درصد بیشتر موارد جدید دیابت تشخیص داده می‌شود.

البته این بررسی ثابت نمی‌کند که ناامنی شغلی باعث ایجاد دیابت می‌شود. بااین‌وجود جین فری، نویسنده اصلی مقاله این پژوهش گفت: «در حالت ایدئالِ، امیدوارم که یافته‌های این بررسی به کاستن از ناامنی شغلی و افزایش قراردادهای مطمئن شغلی و دستمزدهای معقول بینجامد.»

بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت از هر ۱۰ نفر بزرگ‌سال در جهان یک نفر دچار دیابت است. اغلب این افراد دچار دیابت نوع ۲ هستند که هنگامی رخ می‌دهد که بدن نمی‌تواند به‌اندازه کافی انسولین تولید کند یا نسبت به انسولین مقاومت نشان می‌دهد.

فری از دانشگاه بریستول و یونیورسیتی کالج لندن و همکارانش داده‌های مربوط به ۱۹ بررسی شامل ۱۴۰۸۲۵ فرد بزرگ‌سال در آمریکا، استرالیا و اروپا را گردآوری کردند که هنگام شروع این بررسی مشغول به کار و عاری از دیابت بودند.

در آغاز این بررسی از شرکت‌کنندگان از آنان پرسیده شده بود که آیا نگران از دست دادن شغلشان در آینده نزدیک هستند یا نه. برحسب بررسی‌های متفاوت، ۶ تا ۴۰ درصد پاسخ‌دهندگان به این سؤال پاسخ مثبت داده و گفته بودند نگران از دست دادن کارشان هستند.

میانگین سالانه موارد جدید دیابت در این بررسی‌ها در طول ۱۰ سال بعدی از ۹ مورد به ازای هر ۱۰۰۰۰ شرکت‌کننده تا حدود ۸۵ مورد به ازای هر ۱۰۰۰۰ شرکت‌کننده متفاوت بود.

بر اساس یافته‌های این آنالیز که در ژورنال انجمن پزشکی کانادا منتشر شده است، افرادی که در آغاز بررسی ناامنی شغلی گزارش کرده بودند، در طول دوره پیگیری با احتمال ۱۹ درصد بیشتر مبتلا به دیابت تشخیص داده شده بودند.

هنگامی‌که پژوهشگران آنالیزشان را به داده‌های ۱۵ بررسی محدود کردند که تأثیر سن و جنس را هم بر خطر دچار شدن به دیابت نظر گرفتند، بازهم ناامنی شغلی با ۱۲ درصد احتمال بیشتر تشخیص دیابت همراهی داشت.

فری و همکارانش می‌گویند، این آنالیز جدید یافته‌های بررسی‌های پیشین را تکمیل می‌کند. ناامنی شغلی قبلاً با شاخص توده بدنی یا بی‌ام‌آی (معیار وزن نسبت به قد) ارتباط داده شده بود. بررسی‌های پیشین همچنین نشان داده بودند که افراد دستخوش ناامنی شغلی در معرض افزایش خطر حمله‌های قلبی و مرگ ناشی از مشکلات قلبی هستند.

بی‌ام‌آی بالا یک عامل خطرساز برای دچار شدن به دیابت است و دیابت به‌نوبه خود یک عامل خطرساز برای بیماری قلبی است.

استرس شغلی ممکن است باعث شود افراد به پرخوری و غرق شدن در رفتارهای ناسالم روی آورند، و هورمون‌های استرس می‌توانند نیز می‌توانند به‌طور مستقیم باعث افزایش وزن شوند و همه این عوامل در افزایش خطر دیابت نقش دارند.

البته فری توضیح داد که این آنالیز درباره خطر دچار شدن به دیابت در گروه بزرگی از افراد بوده است، و اشخاص نباید بیش‌ازحد درباره یافته‌های آن نگران باشند.

او گفت: «ما به یک رویکرد بهداشت جمعیتی و کاستن از قرارگیری افراد در معرض ناامنی شغلی نیاز داریم.»

کارشناسان می‌گویند این یافته‌های جدید هشداری برای افرادی است که با ناامنی شغلی مواجه‌اند، به‌خصوص افرادی که از قبل عوامل خطرساز زیادی برای دیابت دارند، مانند مردان و زنان دارای اضافه‌وزن یا زنانی که دچار دیابت گذرای بارداری بوده‌اند تا به رفتارهای سالمی مانند ورزش روی آورند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید