امروز: شنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 13 ذو القعدة 1446 | 2025-05-10
کد خبر: 151308 |
تاریخ انتشار : 26 اردیبهشت 1396 - 11:28 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛  صدر الدین نیاورانی گفت: تولیدکنندگان داخلی توانایی تولید مرغ و گوشت ارگانیک را پیدا نکرده و برخی از شرکت‌هایی که اعلام می‌کنند مرغ‌های تولید شده ارگانیک بوده اطلاعات درستی به مشتریان ارائه نمی‌دهند. وی با اشاره به فعالیت 10ساله محصولات ارگانیک در کشور، اظهار کرد: در 10سال سابقه فعالیت […]

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛

 صدر الدین نیاورانی
گفت: تولیدکنندگان داخلی توانایی تولید مرغ و گوشت ارگانیک را پیدا نکرده و برخی از شرکت‌هایی که اعلام می‌کنند مرغ‌های تولید شده ارگانیک بوده اطلاعات درستی به مشتریان ارائه نمی‌دهند.

وی با اشاره به فعالیت 10ساله محصولات ارگانیک در کشور، اظهار کرد: در 10سال سابقه فعالیت ایران در بحث تولید محصولات ارگانیک  حدود 1 درصد از بازار داخلی در اختیار این محصولات بوده است. 
رئیس انجمن ارگانیک ایران افزود: البته بیشتر محصولات تولید داخل در گذشته ارگانیک بوده اما هیچگونه تاییدیه‌ای از سازمان‌های جهانی نداشته زیرا ارگانیک بودن کالا تنها منوط بر تاییدیه داخلی نبوده و باید آزمایش‌های لازم در نهادهای مرتبط جهانی انجام گیرد.
وی با بیان این که همچنان در کشور موفق به تولید مرغ و گوشت ارگانیک نشده‌ایم، گفت: همچنان تولیدکنندگان داخلی توانایی تولید مرغ و گوشت ارگانیک را پیدا نکرده و برخی از شرکت‌هایی که اعلام می‌کنند مرغ‌های تولید شده ارگانیک بوده اطلاعات درستی به مشتریان ارائه نمی‌دهند.
نیاورانی ادامه داد: محصولاتی که عنوان ارگانیک را به خود اختصاص می‌دهند، حداقل باید 5سال تحت نظر سازمان‌های مربوط و تحت نظر آزمایشگاه‌های مجهز باشد لذا برخی از مرغداری‌ها تصورشان از مرغ ارگانیک این است که تنها با استفاده نشدن آنتی بیوتیک محصول ارگانیکی تولید کرده‌اند که این امر در مورد دامداران هم سقط می‌کند و تصور اشتباهی است.رئیس انجمن ارگانیک ایران، گفت: در ایران محصولات زیادی مانند برنج،چای، گوجه فرنگی، انواع حبوبات تولید وهمچنین لوازم آرایش برای اولین بار در ایران تولید شده است.
وی در ارتباط با در اختیار گرفتن بازارهای صادراتی برای محصولات ارگانیک خاطر نشان کرد: در حال حاضر کشمش و انجیر ارگانیک به کشورهای اروپایی صادر می‌شود که ارزش افزوده بالاتر را در پی دارد که به نفع تولید کنندگان و صادرکنندگان ایرانی بوده است.
نیاورانی اظهار کرد: صادرات محصولات ارگانیک ایرانی به کشورهای هلند، آلمان و کشورهای حاشیه خلیج فارس مانند امارات انجام می‌شود.
رئیس انجمن ارگانیک ایران با اشاره به محدودیت‌های واردات برخی محصولات کشاورزی ارگانیک به کشور بیان کرد: برخی از تولیدکنندگان نیاز به واردات مواد اولیه مانند شکر ارگانیک برای تهیه آبمیوه ارگانیک دارند که در کشور وجود ندارد که این واردات در قانون دیده نشده که باید به این نوع واردات فراتر از دید وارداتی نگاه شود و این امر می‌تواند در پیشرفت تولیدات و صادرات بیشتر کشور بسیار موثر باشد.
وی در انتها تصریح کرد: تولید محصولات ارگانیک می‌تواند ارزش افزوده بالایی را در پی داشته و نقش بسزایی در توسعه صنعت کشاورزی کشور ایفا کند و از سوی دیگر برای سلامت جامعه و بخصوص استفاده بیماران سرطانی بسیار مفید باشد.  

3535

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید