امروز: سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 ذو القعدة 1446 | 2025-05-20
کد خبر: 408129 |
تاریخ انتشار : 04 دی 1399 - 14:40 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/فارس میزگرد مکتب سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، در آستانه سالگرد شهادت آن سردار رشید اسلام، در جهاددانشگاهی فارس برگزار شد. پنجشنبه 4 دی، در آستانه فرا رسیدن نخستین سالروز شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید قاسم سلیمانی،‌ میزگرد تخصصی «مکتب سلیمانی» با حضور رئیس و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/فارس میزگرد مکتب سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، در آستانه سالگرد شهادت آن سردار رشید اسلام، در جهاددانشگاهی فارس برگزار شد.

پنجشنبه 4 دی، در آستانه فرا رسیدن نخستین سالروز شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید قاسم سلیمانی،‌ میزگرد تخصصی «مکتب سلیمانی» با حضور رئیس و معاون فرهنگی جهاددانشگاهی فارس، مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس، معاون اجرایی و رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر فارس، به همت خبرگزاری ایکنا شعبه فارس، برگزار شد.

به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، هدف از برگزاری این نشست، که قرار بود از طریق صفحات اینستا، پخش مستقیم داشته باشد، با هدف  تبیین و واکاوی شخصیت و مکتب سلیمانی طبق کلید واژه‌هایی که رهبر معظم انقلاب در این زمینه بیان فرموده‌اند، برگزار شد.

این گزارش حاکی از بروز اختلال در دقایق اولیه نشست تخصصی “مکتب سلیمانی” برای پخش زنده از طریق صفحات فضای مجازی و از دسترس خارج شدن نشانی‌هایی که برای پخش زنده این برنامه اعلام شده بود، است.

حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس در این نشست گفت: سردار سلیمانی، تنها یک فرد نبود، بلکه یک مکتب بود و رهبر معظم انقلاب با تیزبینی و حکمت، موضوع سردار سلیمانی را مکتب معرفی کردند.

مهرابی، راز ماندگاری شهید سلیمانی را ایمان به مکتب و اسلام دانست و گفت: یکی از ویژگی‌های سردار سلیمانی که هیچ عنوان عناوین اعتباری اعم از مهندس و دکتر و آیت‌الله نداشت اما همه را به دنبال خود آورد، همین نکته ایمان به مکتب اسلام بود.

قاسم علیپور، معاون اجرایی سپاه فجر فارس نیز در این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب درباره شهید سلیمانی فرمودند که ایشان یک مکتب، مدرسه و راه بود؛ موضوع مکتب سلیمانی که مطرح می‌شود از واژگانی که معظم‌له مرتب درباره آن صحبت می‌کند و کلیدواژه‌هایی که در این زمینه استفاده می‌کنند، پیام‌های مشخصی دارد.

علیپور با بیان اینکه وقتی بحث مکتب را مطرح می‌کنیم، از حیث فرد بودن و شخصیت خارج می‌شود و شخصیت ایشان عقیده، مرام و مسلک است، گفت: صحبت از مکتب یعنی صحبت از پیام و محتوا که جنبه نظری و تئوریک دارد و افکار و رفتار سردار عزیز ما حاوی همین پیام‌ها و نظریات است که اشاره شده است.

محمد صحت، رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر هم در این نشست گفت: وقتی اسم مکتب به میان می‌آید، بحث فکر و تفکر و نگرش و جهان‌بینی است؛ از یک شخص یا حتی یک گروه این موضوع خارج می‌شود.

صحت در ادامه به بیان مطالبی در خصوص مکتب سلیمانی در فضای مجازی سخن گفت که این مکتب امروز چه غوغایی در این فضا ایجاد کرده است.

مظاهر بابایی، رئیس جهاددانشگاهی و خبرگزاری‌های ایکنا و صلح خبر فارس نیز در این نشست گفت: سردار سلیمانی تربیت شده نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی بود. حاصل ۴ دهه تربیت این انقلاب تربیت انسان‌هایی همچون سردار سلیمانی است و این الگوی تربیتی و آموزشی توانسته حاج قاسم‌ها را تربیت کند.

محمدرضا غلام‌پور، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی فارس در ادامه این نشست، سردار سلیمانی را یکی از رویش‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: شهادت سردار سلیمانی در اولین سال گام دوم انقلاب رخ داد و در حقیقت این شخصیت بزرگ الگویی برای سایرین جهت اجرای گام دوم انقلاب بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید