امروز: دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 ذو القعدة 1446 | 2025-05-19
کد خبر: 256303 |
تاریخ انتشار : 22 بهمن 1397 - 1:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب را در این چهار دهه استقلال کشور دانست و عنوان کرد: بزرگترین دستاورد ما بر اساس شعاری که در زمان انقلاب سر می‌دادیم استقلال است. میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با صلح خبر، در تحلیل دستاوردهای انقلاب اسلامی، مشکلات […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مهم‌ترین دستاورد انقلاب را در این چهار دهه استقلال کشور دانست و عنوان کرد: بزرگترین دستاورد ما بر اساس شعاری که در زمان انقلاب سر می‌دادیم استقلال است.

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با صلح خبر، در تحلیل دستاوردهای انقلاب اسلامی، مشکلات گذشته و چالش‌های آینده کشور گفت: بزرگترین دستاورد ما بر اساس شعاری که در زمان انقلاب سرمی دادیم استقلال است، ما این شعار را عملی کردیم و به استقلال دست پیدا کردیم، این مهم موضوعی است که از سوی تمامی کشورهای جهان مورد اعتراف قرار گرفته است.

وی افزود: احساس می‌کنم در آینده با یک چالشی روبرو خواهیم بود و آن هم ایجاد فاصله میان مردم و انقلاب است، در اجرای قانون اساسی و به خصوص در اجرای اصل سوم که بر عدم تبعیض تاکید دارد به خوبی نتوانستیم عمل کنیم، ما نتوانستیم شاخص مناسبی را تعریف کنیم تا بر اساس آن به خوبی منابع را در کشور توزیع کنیم. چانه‌زنی، لابی‌گری، مراجعه به ادارات و مجلس، سفارش کردن و همه و همه در راستای آن است که ما این اصل مهم قانون اساسی را که در راستای توزیع عادلانه امکانات کشور است به خوبی عملیاتی نکریم، در این اصل زمینه‌های مختلف از استخدام و جذب نیرو تا پروژه‌ها عمرانی مورد توجه است.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مردم از کمبود ناراضی نیستند بلکه از تبعیض و لابی ناراضی هستند، این چالش بزرگی است که اگر نتوانیم آن را کنترل و درمان کنیم ممکن است بتواند این دستاورد بزرگ ما یعنی استقلال را مورد آسیب قرار دهد.

میرزاده اظهار کرد: یکی از اشکالاتی که در این مدت داشته‌ایم این بوده است که ما در راستای برنامه پیش نرفتیم، برای مثال در همین مجلس مشاهده کنید روزی نیست که نگویند رأی دو سوم می‌خواهیم، این یعنی چه؟ یعنی این قانونی که قصد تصویب آن را داریم برخلاف برنامه است، همه باید بپذیرند که یک برنامه برای توسعه پنج ساله کشور تصویب شده است؛ چه صحیح و چه غلط فقط باید در قالب آن قدم برداریم، متأسفانه برنامه فقط در قالب یک ویترین است، اگر به قانون بازگردیم حتی قانون غلط، سریع‌تر به اهداف دست پیدا می‌کنیم تا اینکه بخواهیم هر روز قانونی را تصویب کنیم که به صورت مقطعی باشد و توجهی به اهداف نکند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید