امروز: دوشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 7 رجب 1446 | 2025-01-06
کد خبر: 328561 |
تاریخ انتشار : 25 آذر 1398 - 5:09 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر بر اساس یک پژوهش مشخص شد که میانگین فعالیت بدنی، نشاط و بهزیستی روانی در میان‌سالان بالاتر از سالمندان و جوانان است. به گزارش صلح خبر، گسترش روز افزون دامنه علم روان شناسی و نفوذ آن در زمینه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و صنعتی باعث شده است که بررسی […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

بر اساس یک پژوهش مشخص شد که میانگین فعالیت بدنی، نشاط و بهزیستی روانی در میان‌سالان بالاتر از سالمندان و جوانان است.

به گزارش صلح خبر، گسترش روز افزون دامنه علم روان شناسی و نفوذ آن در زمینه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و صنعتی باعث شده است که بررسی جنبه روان شناختی مسائل برای پاسخ دادن به بیشتر مسائل ضرورت داشته باشد، براین اساس هدف از مطالعه حاضر مطالعه بهزیستی روانی، نشاط، رضایت از زندگی و فعالیت بدنی و ورزشی گروه‌های سِنی مردم ایران بود.

روش‌شناسی تحقیق این‌گونه بود که شرکت کنندگان پژوهش شامل ۱۰۵۰ نفر به سه گروه سنی جوان، میانسال و سالمند (هرگروه سنی ۳۵۰ نفر) تقسیم شدند که به روش نمونه‌گیری خوشه‌ای تصادفی انتخاب و پرسش نامه‌های فعالیت بدنی، نشاط و بهزیستی روانی را تکمیل کردند.

نتایج تحقیق نشان داد که میان‌سالان دارای میزان فعالیت بدنی، بهزیستی روانی و نشاط بالاتری نسبت به سالمندان و جوانان هستند. میزان رضایت از زندگی جوانان نسبت به سالمندان و میان‌سالان بالاتر بود. بین نمرات فعالیت بدنی با نشاط، بهزیستی روانی و رضایت از زندگی در گروه‌های جوانان، میانسالان و سالمندان همبستگی مثبت و معنادار وجود داشت.

همچنین فعالیت بدنی، میزان نشاط، بهزیستی روانی و رضایت از زندگی را پیش بینی شد؛ میانگین فعالیت بدنی، نشاط و بهزیستی روانی میان‌سالان از جوانان و سالمندان بیشتر بود اما تفاوت‌های زوجی بین جوانان با سالمندان معنادار نبود. علاوه بر این میزان رضایت از زندگی جوانان از میان‌سالان و سالمندان بیشتر بود اما تفاوت زوجی بین میانسالان با سالمندان مشاهده نشد.

یافته‌های پژوهش حاضر همچنین ضمن آن که خلاء اطلاعاتی موجود درباره میزان فعالیت بدنی مردم ایران، میزان نشاط و بهزیستی روانی آنان را پر می کند، با فراهم کردن دانش پایه در زمینه ارتباط فعالیت بدنی با متغیرهای روان شناختی دخیل در زندگی سالم، درک روشن تری از شرایط فعلی سالمت روانی کشور ایران را فراهم می آورد.

گفتنی است پژوهش حاضر سال گذشته از سوی سید محمد کاظم واعظ موسوی عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) انجام شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید