فناوری اطلاعات > اینترنت – امروز هر کاربر ایرانی میتواند به آنچه اپراتورها اینترنت میگویند، نامی دیگر دهد. به گزارش خبرآنلاین، دیروز یکی از مدیران صحبت از ارزان بودن اینترنت موبایل کرده و گفته بود با هزار تومان میشود یک فیلم دانلود کرد! خوب این بندگان خدا حقدارند چون با تکنولوژی آشنایی کافی ندارند و به هر […]
فناوری اطلاعات > اینترنت – امروز هر کاربر ایرانی میتواند به آنچه اپراتورها اینترنت میگویند، نامی دیگر دهد.
به گزارش خبرآنلاین، دیروز یکی از مدیران صحبت از ارزان بودن اینترنت موبایل کرده و گفته بود با هزار تومان میشود یک فیلم دانلود کرد!
خوب این بندگان خدا حقدارند چون با تکنولوژی آشنایی کافی ندارند و به هر چیزی هم اینترنت میگویند!
اما اینترنت یعنی چه؟
آیا در کشوری که پهنای باند 1 مگ موبایل را بین 2000 نفر تقسیم میکنند اینترنت معنی دارد؟
آیا در کشوری که آنتن دائما بین 3 جی و 2.5 جی و 2 جی و… سوئیچ میشود و موبایلها به دلیل معماری غلط اپرتورها داغ میکند و باتری موبایل به همین دلیل زودتر از حد معمول خالی میکند، اینترنت معنی دارد؟
آیا در کشوری که دانلود غیرقانونی فیلم از طریق سرورهای.ir و بهصورت local انجام میشود اینترنت معنی دارد که باافتخار دزدی فیلم و نقض کپیرایت را افتخار دانسته و بگوییم با هزار تومان فیلم دانلود میکنیم؟
آیا در کشوری که حجمی حساب کردن دیتای دریافتی که مصداق بارز کمفروشی است، اینترنت نام میگیرد و کنتوری برای محاسبه اینترنت و اینترانت وجود ندارد و کاربر با یک کلیک حجمش تمام میشود؛ میتوان از اینترنت باکیفیت نام برد؟
اپراتورها که نمیتوانند سرعت استاندارد 3 جی را برای یک کاربر معمولی فراهم کنند، چطور میتوانند از 4 جی حرف بزنند و چطور برخی مغزهای نابغه!!! در حال بحث روی 5 جی در کشور هستند؟
چرا وزارت ارتباطات در زمین اپراتورها افتاده و برای آنها بازی میکند؟ مگر وزیر محترم اولین شعارش کیفیت خدمات نبود؟ که امروز فقط درباره کف قیمت صحبت میکند؟
اگر واقعاً میخواهید معنای اینترنت را بدانید لطفاً سایت یوتیوب را بازکنید تاکمی به سرورهایتان فشار بیاید تا شاید کمی معنی اینترنت را درک کنید. البته پرواضح است اپراتورها ترس دائمی از سایتهایی مانند یوتیوب دارند و هرگز حاضر به باز شدن آن نیستند. به همین خاطر پشت فیلترینگ خیمه زدهاند!
تعریف اینترنت نه در یک کشور پیشرفته بلکه در کشوری که اینترنتش را از ما میگیرد(عراق) شبیه ماست؟ یا در افغانستان شبیه ماست؟
3 گیگ اینترنت موبایل در افغانستان با سرعت دانلود 151 مگابیت که تعریف استاندارد شبکههای 3 جی است 400 افغانی قیمت دارد (لینک) یعنی 20 هزار تومان! آیا سرعت دانلود ما 151 مگابیت تضمینشده برای هر کاربر است؟ آیا این درست است که سر مردم خود را کلاه بگذاریم و صحبت از ارزانترین کنیم درحالیکه کیفیت زیر صفر است وهیچ کاربری از این وضعیت راضی نیست؟
اینترنت 3 جی در افغانستان(تصویر زیر)
اصلاً چرا اپراتورها بهجای کمفروشی و زدن جیب مردم بانام «کف قیمت» و «دامپینگ» و … به فکر کیفیت اینترنت ایران در حد افغانستان نیستند؟ افغانستانی که درآمد متوسط اش کمتر از ایران است. بگذریم از یک کشور غربی که درآمد ماهیانه 2 هزار دلار (7 میلیون تومان) دارد و برای اینترنت نامحدود موبایل باکیفیت بالا و 4 جی در کنار 200 دقیقه مکالمه رایگان فقط ماهی 20 پوند 100 هزار تومان میپردازد که 100 هزار تومان هزینه در کنار درآمد 7 میلیون تومانی ماهانه، رقم ناچیزی است.
اینترنت 4 جی شرکت three (چند برابر سریعتر از 3 جی افغانستان و هزاران بار سریعتر از اینترنت ایران) با مکالمه رایگان از 200 دقیقه در ماه به بالا (تصویر زیر)
لطفاً استاندارد و کیفیت اینترنت ایران را در حد افغانستان بالا ببرید!
5656
Let’s block ads! (Why?)
RSS