امروز: سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 16 ذو القعدة 1446 | 2025-05-13
کد خبر: 158652 |
تاریخ انتشار : 28 خرداد 1396 - 13:33 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:در یکی از نادرترین جراحی‌های جداسازی دوقلوهای به هم چسبیده، پزشکان آمریکایی موفق شدند دو نوزاد که از مغز به هم چسبیده بودند را از هم جدا کنند. براساس گزارش واشنگتن‌پست، اين نوزادان 10 ماهه كه ابي و ارين نام دارند، براي اولين بار در طول […]

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر

دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:
در یکی از نادرترین جراحی‌های جداسازی دوقلوهای به هم چسبیده، پزشکان آمریکایی موفق شدند دو نوزاد که از مغز به هم چسبیده بودند را از هم جدا کنند.

براساس گزارش واشنگتن‌پست، اين نوزادان 10 ماهه كه ابي و ارين نام دارند، براي اولين بار در طول زندگي خود مي‌توانند در تخت‌هايي جداگانه بخوابند. اين دو نوزاد طي جراحي 11 ساعته‌اي كه پس از ماه‌ها برنامه‌ريزي و آماده‌سازي در بيمارستان كودكان فيلادلفيا انجام شد،‌ از يكديگر جدا شدند.

به گفته جس تيلور يكي از جراحان زيبايي حاضر در اين عمليات، جداسازي دوقلوهاي به‌هم چسبيده كاري بسيار دشوار است كه دوران نقاهت بسيار طولاني نيز به دنبال دارد،‌اما ما به نتيجه مثبت اين جراحي بسيار اميدواريم.

در دوقلوهاي هم‌سان،‌جنين در اوايل دوران بارداري به دو نيم تقسيم مي‌شود اما در دوقلوهاي به‌هم چسبيده،‌ اين عمليات جداسازي انجام نمي‌شود و نوزادان از بخشي از بدن به يكديگر متصل باقي مي‌مانند. اين پديده بسيار نادر استو در هر 200 هزار تولد يكبار رخ مي‌دهد، و دوقلوهاي از سر به هم چسبيده يا كرنيپاگوس، كمياب‌ترين مورد به شمار مي‌روند و تنها دو درصد از دوقلوهاي به‌هم چسبيده را تشكيل مي‌دهند.

شدت اين وضعيت به منطقه‌اي از بدن نوزاد بستگي دارد كه از آن محل دوقلوها به هم چسبيده‌اند، البته پزشكان مي‌گويند بيشتر دوقلوهايي كه از سر به هم چسبيده‌اند زنده باقي نمي‌مانند. والدين ابي و اروين در 11 ماهگي از بارداري به پيوستگي دوقلوها پي بردند.

پس از تولد پزشكان شروع به برنامه‌ريزي دقيق براي جداسازي دوقلوها كردند و براي ماه‌ها به مطالعه اسكن‌هاي مغزي، مدل‌هاي سه‌بعدي و ديگر داده‌‌ها كردند تا ايمن‌ترين شيوه را براي جداسازي بيابند. ميزان دشواري جراحي را شدت اتصال و محل آن تعيين مي‌كند. اصلي‌ترين چالش اين جراحي نيز مديريت عروق خونرسان مغز هستند ، زيرا معمولا بافت رگ در مغز يكي از قل‌ها بسيار خوب و در ديگري بسيار كم است.

در جراحي جداسازي بيش از 30 جراح و متخصص مشاركت داشتند. تجهيزات جراحي كد‌گذاري و رنگ‌بندي شده‌بودند و هر‌رنگ به يك قل تعلق داشت. جراحي با جداسازي رگ‌هاي خون‌رسان مغز آغاز شد و به دشوارترين بخش،‌يعني جداسازي سينوس ساژيتال رسيد. پس از آن جراحان به دو دسته تقسيم شده و عمليات بازسازي را آغاز كردند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید