امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 350314 |
تاریخ انتشار : 11 فروردین 1399 - 0:18 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر موزه آزادی کره جنوبی در نزدیکی شهر چئونان، روایتگر روند آزادی کره از سلطه امپراتوری ژاپن است. کره جنوبی درواقع تنها چند دهه است که به عنوان کشوری مستقل موجودیت یافته است. پیش از آن، شبه جزیره کره معمولا بخشی از امپراتوری ژاپن و گاهی هم جزوی از چین […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

موزه آزادی کره جنوبی در نزدیکی شهر چئونان، روایتگر روند آزادی کره از سلطه امپراتوری ژاپن است. کره جنوبی درواقع تنها چند دهه است که به عنوان کشوری مستقل موجودیت یافته است. پیش از آن، شبه جزیره کره معمولا بخشی از امپراتوری ژاپن و گاهی هم جزوی از چین بوده است. به همین دلیل، از نظر آزادی، تاریخ پر دردی دارد.

به گزارش صلح خبر، با وجود تمرکز بر جنبش های استقلال طلبانه در طول دوره استعماری ژاپن، موزه استقلال کره به تعدادی از نمایشگاه ها تقسیم شده است که تاریخ شبه جزیره کره را از زمان های ماقبل تاریخ نیز مستند می کند. 

تالار استقلال رسما در سالگرد روز استقلال کره در سال ۱۹۸۷ میلادی افتتاح شد. این نمایشگاه دارای هفت سالن نمایشگاهی و امکانات دیگر است که به بزرگداشت مبارزه کشور برای آزادی می بالد. شاید جذاب ترین سوابق تاریخی در موزه، به قیام های دهه ۱۹۱۰ کره مربوط است. ازجمله یکم مارس۱۹۱۹ که در آن روز ، مبارزان کره ای با صدای بلند، اعلامیه استقلال کره را همراه با تعدادی شکایت که علیه ژاپن اقامه شد، خواندند. گفته می شود که در آن روز، دو میلیون نفر به خیابان ها آمدند، هزاران نفر از آنان کشته و هزاران نفر نیز زندانی شدند.

شبه جزیره کره با وجود استقلال و هویت یابی دیرهنگام، تاریخ دیرین و پرباری دارد.

گشتن در موزه استقلال کره ۴-۳ ساعت بیشتر طول نمی کشد اما در همین مدت زمان با تاریخ پر فراز و نشیب کره می توان آشنا شد.

یادمانی برای کشته شدگان قیام های استقلال طلبانه کره نیز در فضای رو به روی موزه استقلال وجود دارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید