امروز: دوشنبه, ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 26 محرم 1447 | 2025-07-21
کد خبر: 398162 |
تاریخ انتشار : 15 آبان 1399 - 17:04 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر صلح خبر/کرمان نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش ظرفیت خوراک شرکت روغن نباتی گلناز کرمان گفت: تلاش ما بر این است به زودی با افزایش ظرفیت خوراک این شرکت افزایش تولید و بازگشت کارگران بیکار شده در فاز نخست تا ظرفیت ۴۰۰ […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

صلح خبر/کرمان نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش ظرفیت خوراک شرکت روغن نباتی گلناز کرمان گفت: تلاش ما بر این است به زودی با افزایش ظرفیت خوراک این شرکت افزایش تولید و بازگشت کارگران بیکار شده در فاز نخست تا ظرفیت ۴۰۰ نفر را به اشتغال شاهد باشیم.

دکتر “محمدرضا پورابراهیمی” روز پنجشنبه در نشست و بازدید مشترک معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت صمت و رییس سازمان توسعه تجارت از شرکت روغن نباتی گلناز افزود: به زودی خوراک مورد نیاز تولید شرکت روغن نباتی گلناز افزایش پیدا خواهد کرد و سبب افزایش تولید این کارخانه می شود. 

وی با اشاره به بازدید و نشست مشترک معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت صمت و رییس سازمان توسعه تجارت از کارخانه روغن نباتی گلناز اظهار کرد: خوشبختانه در طول ماه های اخیر با پیگیری مستمر انجام شده مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز کرمان در موضوعات مالیاتی، بیمه ای و بانکی رفع شد.

پورابراهیمی خطاب به معاون وزیر صمت تاکید کرد: مشکلات فرآروی کارخانه گلناز کرمان بر طرف شده و همکاری خوبی در بخش ملی و استانی در راستای احیای این شرکت اتفاق افتاده و تنها مشکل موجود در زمینه فعالیت کارخانه روغن نباتی گلناز تامین خوراک، روغن خام و مواد اولیه کارخانه است.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه تولیدات شرکت روغن نباتی گلناز کالاهای اساسی است و به شدت مورد نیاز مردم و از طرفی حوزه قیمت گذاری بر آنها وارد است، لازم است این کارخانه به ظرفیت قبلی که بیشترین ظرفیت تولید جنوب شرق کشور و دومین کارخانه تولید روغن در ایران بود، برسد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: متاسفانه به دلیل تعطیلی و تولید اندک چند سال اخیر کارخانه گلناز که مبنای محاسبه تعیین خوراک در شرایط کنونی برای شرکت های روغن نباتی شده وضعیت روغن خام اختصاص یافته به این شرکت بسیار اندک است و نمی تواند پاسخگوی تولید و هزینه های تولید این شرکت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درخواست کرد: وزارت صمت هر چه سریع تر ظرفیت خوراک این شرکت را تا سقف ۱۵ هزار تن در ماه افزایش دهد و در صورتی که وضعیت قیمت گذاری روغن مصرفی نیز حل شود موضوع تولید برای صادرات نیز در دستور کار این کارخانه قرار خواهد گرفت.

پورابراهیمی تصریح کرد: البته پیشنهاد همزمان ما برای موضوع تولید داخل کشور این است که از روش عبور موقت مواد خام برای تولید محصول نهایی به منظور صادرات به کشورهای همسایه استفاده شود که این مهم یکی از ظرفیت هایی است که کارخانه روغن نباتی گلناز می تواند به خود اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه بعد از بازدید و مذاکره با مدیران شرکت گلناز توافقات لازم بین معانان وزارت صمت مقرر شد بر اساس این رویکرد افزایش ظرفیت خوراک کارخانه روغن نباتی گلناز کرمان را ظرف هفته آینده در دستور کار قرار گرفت که این اقدام موجب افزایش ظرفیت تولید و تامین روغن مورد نیاز مردم در مناطق جنوبشرق کشور و برگشت تعداد زیادی از کارگران به کار خواهد شد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: تلاش ما بر این است بزودی با افزایش ظرفیت خوراک شرکت روغن نباتی گلناز افزایش تولید و بازگشت کارگران بیکار شده در فاز نخست تا ظرفیت ۴۰۰ نفر به اشتغال شاهد باشیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید