امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 490180 |
تاریخ انتشار : 22 آذر 1401 - 17:03 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

یک جنبش جدید در رژیم صهیونیستی برای جذب ده‌ها هزار شهرک‌نشین اسرائیلی که در مرحله اول خروج از دولت یهودی هستند، تلاش کرده و شهرک‌نشین‌ها را به خروج از اراضی اشغالی دعوت کرد. به گزارش صلح خبر، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی سال گذشته میلادی اعلام کرده بود […]

یک جنبش جدید در رژیم صهیونیستی برای جذب ده‌ها هزار شهرک‌نشین اسرائیلی که در مرحله اول خروج از دولت یهودی هستند، تلاش کرده و شهرک‌نشین‌ها را به خروج از اراضی اشغالی دعوت کرد.

به گزارش صلح خبر، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی سال گذشته میلادی اعلام کرده بود که برای رساندن اسرائیل به جشن صد سالگلی‌اش تلاش خواهد کرد، او در عین حال تاکید کرد که این مساله بدیهی نیست و تاریخ به ما نشان می‌دهد به جز دولت حشمونی، هیچ دولت یهودی بیشتر از ۸۰ سال نمانده است.
ژنرال ذخیره شاؤول آرئیلی، شرق‌شناس اسرائیلی و کارشناس مناقشه عربی-صهیونیستی در مقاله‌ای در روزنامه عبری زبان هاآرتص نوشت، رژیمی که راهبردهای متعددی را در پیش گرفت، اکنون در تحقق بخشیدن به رویای صهیونیستی در سرزمین اشغالی فلسطین شکست خورده و به حرکت در مسیر نابودی این رویا ادامه می‌دهد.
ژنرال آرئیلی در مقاله خود توضیح داد، جنبش صهیونیسم تلاش کرد با ادغام سه استراتژی اصلی، دولتی یهودی را در سرزمین فلسطین اشغالی تاسیس کند که همگی آنها در حل اختلافات و یا تحقق بخشیدن به سه هدف اصلی جنبش صهیونیسم (“سرزمین اسرائیل، دموکراسی و اکثریت یهود”) ناموفق بودند، به این ترتیب خط سیاسی سومی ایجاد شد که آن تقسیم به دو دولت بود.
او در ادامه نوشت، در اینجا لازم است به این نکته اشاره شود که دیگر روشن است که نیمی از اسرائیلی‌ها از کابینه نتانیاهو که به دنبال نابودی “دموکراسی اسرائیل” و تبدیل رژیم به یک دولت دینی نژادپرست و حتی فاشیست مبتنی بر آیین یهودی است، حمایت می‌کنند و به قول روگل آلفر، تحلیلگر هدف این کابینه ایجاد اولین پادشاهی دیکتاتوری اسرائیل مبتنی بر برتری نژاد یهودی در فلسطین تاریخی است.
همچنین این شرق‌شناس نوشت، اما در مقابل نیم دیگر اسرائیلی‌ها که در کابینه ششم نتانیاهو شرکت ندارند، قاطعانه مخالف این رویکرد خطرناک بوده و برای حفظ اسرائیل لیبرال تلاش می‌کنند و مخالف کنترل احزاب مذهبی سیاسی بر دولت یهودی هستند، بر این اساس احتمال تظاهرات علیه کابینه وجود دارد، در عین حال برخی دیگر از تحلیلگران از جنگی داخلی میان بلوک راست دینی (حزب حاکم) و احزاب دموکرات و لیبرال متشکل از یهودیانی که توسط جنبش صهیونیستی از برخی کشورهای اروپایی جذب شدند، سخن می‌گویند، همچنین مهاجرت از اسرائیل موضوعی مطرح و جدی در برنامه‌های دولت است.
بنابراین جای تعجب نیست که پس از نتایج انتخابات اخیر کنست که در آن بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون و نخست وزیر مکلف اسرائیل و تیمش متشکل از نژادپرست‌ها، فاشیست‌ها و یهودیان به شدت افراطی پیروز شدند، در دولت اشغالگر جنبش جدیدی ایجاد شد که برای جذب ده‌ها هزار شهرک‌نشین اسرائیلی که در مرحله اول خروج از دولت یهودی هستند، تلاش کند.
روزنامه عبری زبان معاریو درباره جزئیات این مساله نوشت، گروه موسوم به «”کشور” را با هم ترک می‌کنیم» هدف اول خود را گردآوری حدود ۱۰ هزار اسرائیلی مهاجر تعیین کرد.
همچنین این روزنامه عبری زبان به نقل از ینیف گورلیک که یکی از روسای گروه فعال برجسته در تظاهرات علیه نتانیاهو بود و یک فعال اجتماعی علیه تحمیل دین محسوب می‌شود، نوشت، نیمی از اسرائیلی‌ها سکولار بوده و قاطعانه مخالف زندگی در “کشوری” هستند که طرفداران صهیونیسم دینی بر آن حاکم بوده و سعی در تحمیل آیین یهودی بر نظام حاکم بر آن را دارند.
معاریو نوشت، یک فعال دیگر به نام مردخای موتی کاهانا، تاجر اسرائیلی-آمریکایی ۶۰ ساله چند روز قبل توییت کرد، “پس از سال‌ها قاچاق یهودیان از مناطق جنگی در یمن، افغانستان، سوریه و اوکراین به اسرائیل، تصمیم گرفتم به اسرائیلی‌ها در خروج از اسرائیل به مقصد آمریکا کمک کنم”.
طبق گزارش این روزنامه عبری، کاهانا از جمله یکی از فعالان گروه آمریکایی‌های صهیونیستی محسوب می‌شود که در انتخابات اخیر کنگره جهانی صهیونیستی شرکت کرد و در آخر تعداد آراء لازم برای اعزام یک نماینده به کنگره در اسرائیل را به دست آورد.
او پیشنهاد داد، “نیمی از سرمایه صندوق به آموزش یهودیان در آمریکای شمالی اهدا می‌کنیم چرا که ما نیمی از قوم یهود هستیم”.
به نوشته معاریو، کاهانا از سوی ده‌ها اسرائیلی درخواست‌هایی برای کمک به آنها در زمینه مهاجرت دریافت کرده به ویژه از سوی اسرائیلی‌هایی که شرکت‌های کوچک فناوری دارند و تمایل دارند دفاتر خود را به آمریکا منتقل کنند.
طبق گزارش این روزنامه اسرائیلی، کاهانا نوشت، با چنین دولتی در “اسرائیل” دولت آمریکا باید به تمام اسرائیلی‌هایی که شرکت داشته و یا شغل خوبی در آمریکا دارند همانند پزشکان یا خلبان‌ها اجازه دهد، به آمریکا مهاجرت کنند، ملت یهود هرگز نمی‌داند چگونه بر اسرائیل حکومت کرده و دور از وطن زندگی کند، هیکل دوم به دلیل نفرتی شبیه به آنچه در سال ۲۰۲۲ در “اسرائیل” رخ داد، ویران شد.
پروفسور آسا کاشر که نظریه اخلاقی ارتش اسرائیل را تدوین کرد، در همین رابطه در مصاحبه‌ای با رادیوی نیمه رسمی “کان” گفت: جامعه صهیونیستی اسرائیل جامعه‌ای خشن است، دلیل آن نیز سیاست‌های دولت‌های نتانیاهو است که از سال ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ و از سال ۲۰۰۹ تا سال ۲۰۲۱ نخست وزیر بود و طی چند روز آینده بار دیگر به این سمت باز خواهد گشت.
آری شاویت، روزنامه‌نگار اسرائیلی در مقاله‌ای در روزنامه هاآرتص با عنوان “اسرائیل نفس‌های آخر خود را می‌کشد” نوشت، تصمیم‌گیرندگان در اسرائیل آشفته هستند و ممکن است همه چیز از دست برود و ما به نقطه بی بازگشت رسیده باشیم و دیگر امکان پایان دادن به اشغالگری، توقف شهرک‌سازی‌ها، برقراری صلح و اصلاح صهیونیسم، نجات دموکراسی و تقسیم کشور وجود نداشته باشد.
شاویت در ادامه نوشت، اگر وضعیت این‌ چنین باشد، زندگی در اینجا لطفی ندارد و باید اینجا را ترک کرد، اگر اسرائیلی و یهودی بودن عناصر مهمی در هویت نیستند و اگر گذرنامه خارجی است، نه از منظر فنی بلکه از منظر روانی نیز کار تمام شده اشت و باید با دوستان خداحافظی کنید و به سن فرانسیسکو یا برلین بروید.
همچنین این روزنامه‌نگار اسرائیلی نوشت، اسرائیلی‌ها از زمانی که به فلسطین آمدند، می‌دانند که نتیجه دروغی هستند که جنبش صهیونیسم آن را ساخت و در طول آن مدت، هر فریبی را درباره هویت یهودی در تاریخ به کار گرفت و با استفاده از مساله هولوکاست و بزرگ‌نمایی آن توانست (افکار عمومی) جهان را قانع کند که فلسطین سرزمین موعود است و هیکل (سلیمان) زیر مسجد الاقصی قرار دارد و به این ترتیب گرگ به بره‌ای تبدیل شد که از درآمدهای مالیات‌دهندگان آمریکایی و اروپایی تغذیه می‌کند تا اینکه به یک هیولای هسته‌ای تبدیل شد، در نهایت اسرائیلی‌ها می‌دانند هیچ آینده‌ای در فلسطین برای آنها نیست و آنگونه که به آنها دروغ گفتند، این سرزمین بدون مردم نیست.
گدعون لیوی، تحلیلگر روزنامه هاآرتص نیز به صورت خلاصه گفت: ما با سرسخت‌ترین ملت تاریخ مواجه هستیم و هیچ راه‌حلی برای آنها بجز به رسمیت شناختن حقوقشان و توقف اشغالگری وجود ندارد. 
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید