امروز: جمعه, ۲۸ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 18 رجب 1446 | 2025-01-17
کد خبر: 494626 |
تاریخ انتشار : 24 بهمن 1401 - 14:04 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/خراسان رضوی یک مدرس رسمی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران معتقد است؛ منم منم کردن برخی افراد در گذشته فوتبال استان را به روز سیاه نشانده است. اسماعیل شجیع در حاشیه کارگاه دانش‌افزایی مربیان فوتبال تربت‌جام در گفت و گو با صلح خبر افزود: این کارگاه در راستای کمک به شناسایی استعدادها و توسعه فوتبال تربت‌جام […]

صلح خبر/خراسان رضوی یک مدرس رسمی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران معتقد است؛ منم منم کردن برخی افراد در گذشته فوتبال استان را به روز سیاه نشانده است.

اسماعیل شجیع در حاشیه کارگاه دانش‌افزایی مربیان فوتبال تربت‌جام در گفت و گو با صلح خبر افزود: این کارگاه در راستای کمک به شناسایی استعدادها و توسعه فوتبال تربت‌جام است.

وی با بیان اینکه تربت‌جام یکی از شهرستان‌های پراستعداد فوتبال خراسان و به لحاظ فیزیکی از بازیکنان درشت اندام، خوب و جنگنده‌ای برخوردار است، عنوان کرد: فوتبالیست‌های این شهرستان اگر آموزش صحیح و اصولی ببینند حتی می‌توانند به تیم‌های استان و ملی نیز دعوت شوند.

این مدرس رسمی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: طی سال‌های گذشته از این شهرستان دو بازیکن بزرگ بنام‌های نادر اسکندری و مرحوم رضا کریم پور در تیم‌های منتخب استان بازی می‌کردند.

وی در ادامه در خصوص اهمیت برگزاری کارگاه دانش‌افزایی مربیان گفت: طی دو سال گذشته که هیات جدید فوتبال در تربت‌جام تشکیل شد قرار بر این بود که یک سری فعالیت‌های آموزشی در این شهرستان راه‌اندازی و استعدادهای درخشان این شهرستان را شناسایی کنیم.

شجیع بیان کرد: اگرچه ویروس کرونا موجب بروز مشکلاتی در برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی شده بود اما انتظار داشتم در این کارگاه تعداد مربیان جوان‌تر بیشتر از پیشکسوتان باشد و حداقل حضور ۳۰ مربی زیر ۲۵ سال می‌داشتند تا بتوانیم تغییر مثبتی در فوتبال تربت‌جام داشته باشیم.

مردم و کارشناسان فوتبال قضاوت خوبی از عملکرد فوتبال ندارند

وی در ادامه به جایگاه فوتبال استان در کشور اشاره کرد و گفت: فوتبال استان در چند زمینه از موفقیت برخوردار است ولی در چند زمینه نیاز به مشارکت و نیاز به همدلی و همگرایی بیشتر دارد.

این مربی فوتبال افزود: چون ویترین فوتبال استان تیم‌هایی هستند که درلیگ برترند به همین دلیل مردم و کارشناسان فوتبال قضاوت خوبی از عملکرد فوتبال استان ندارند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر نه تنها در لیگ برتر بلکه در لیگ‌های دسته یک و دو هم نماینده‌ای نداریم، تنها در لیگ دسته سه نماینده داریم که آن‌هم برای اینکه بتوانند خودشان را بالا بکشند راه پر پیچ و خم و سختی دارند، در عین حال از آنچه که هستیم می‌توانستیم به مراتب بهتر باشیم.

شجیع دلیل افت فوتبال را کمی همدلی و همگرایی و استفاده نکردن مطلوب از نخبگان و آن‌هایی که می‌توانستند بازویی توانمند برای هیات فوتبال باشند دانست و گفت: برای اینکه چرخ‌های فوتبال خراسان را رو به جلو ببریم باید از توان همه استفاده می‌شد، اما قطعاً وقتی این اتفاق صورت نگیرد با افت مواجه می‌شویم. متاسفانه منم منم کردن برخی افراد در گذشته وضعیت امروز فوتبال خراسان را به روز سیاه نشاند.

چگونه به اوج شکوفایی فوتبال برگردیم؟

شجیع همچنین در پاسخ به این سؤال که چه باید کرد تا دوباره به اوج شکوفایی فوتبال در استان برگردیم گفت: چون مهمترین بخشی که ما فاقد آن هستیم اسپانسرینگ و حامی مالی است به همین دلیل برگشتن به روزهای اوج شکوفایی فوتبال خراسان خیلی سخت و پیچیده خواهد بود.

وی اظهار کرد: وقتی حمایت مالی خوبی نداشته باشیم و همان حمایت‌های اندک هم ثبات نداشته باشد، طبیعتاً وضعیت سخت خواهد بود که به آن روزهای خوب برگردیم، تا زمانی که اسپانسر قوی و با ثبات پیدا نکنیم اصلاً نباید به فکر لیگ دسته یک و یا برتر باشیم چون شدیداً و سریعاً سقوط خواهیم کرد.

این مدرس فوتبال در ادامه به جایگاه مربیان فوتبال خراسان رضوی پرداخت و اظهار کرد: اگرچه در استان از مربیان و مدرسان خوب و زحمتکشی برخورداریم  که حتی در کشور نمونه هستند اما چون همدلی نداریم، هرکس ساز خودش را می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: هرچند دنیای مربیگری دنیای همدلی و هم‌فکری و در کنار هم بودن است اما متأسفانه چون در کنار هم و همدل نیستیم نتوانستیم راه را برای آیندگان باز کنیم تا بزرگان فوتبال را الگوی خودشان قرار دهند.

شجیع با بیان اینکه اکنون وضعیت به‌ گونه‌ای شده که اگر پولی به فوتبال آمد بلافاصله هر کس تلاش می‌کند تا سهم خودش را بگیرد، گفت: اگرچه در شرایط فعلی همه باید کمک کنیم اما متأسفانه این کار صورت نمی‌گیرد.

 آموزش فوتبال در آموزش و پرورش ضعیف است

 این مربی فوتبال ادامه داد: هرچند تعامل با ورزش آموزشگاه‌ها فوق‌العاده مفید است ولی بعضاً کوتاهی‌هایی از سوی آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد، به رغم اینکه آموزش و پرورش از امکانات خوبی برخوردار است اما در نحوه ارائه آموزش‌ها به دانش آموزان ضعیف هست.

وی با تأکید بر اینکه هر مدرسه برای اینکه بتواند به توسعه فوتبال کمک کنند باید یک مربی آشنا به آخرین دانش روز داشته باشد، افزود: متأسفانه آموزش و پرورش بیشتر به تقویم و برگزاری مسابقات بسنده می‌کند و این موجب شده تا جایگاه آموزش در آموزش ورزش و آموزش فوتبال در آموزش و پرورش کمرنگ‌تر باشد.

شجیع همچنین با اشاره به نقش و اهمیت مدارس فوتبال گفت: مدارس فوتبال یک نیاز ضروری برای جوانان و نوجوانان است که در همه دنیا وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه مدارس فوتبال باید دائمی و مربیان از تخصص‌های لازم برخوردار باشند، افزود: باید کاری کرد تا نگاه خانواده‌ها به مدارس فوتبال مثبت باشد، قطعاً نهاد خانواده، مدرسه، رسانه و … در آینده ورزشی دانش آموزان بسیار تأثیرگذار هستند.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید