امروز: دوشنبه, ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 1 ذو القعدة 1446 | 2025-04-28
کد خبر: 256075 |
تاریخ انتشار : 21 بهمن 1397 - 2:38 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مهدی سجاده‌چی معتقد است که در تلویزیون منتقد نداریم؛ زیرا اغلب افرادی که به عنوان منتقد در برنامه‌های تلویزیون حضور دارند، به نوعی هم‌پیمانان و مناسبت‌هایی دارند که بر اساس این مناسبات نظر شخصی خود را تغییر می‌دهند و حقیقت را در رسانه نمی‌گویند. به گزارش صلح خبر، این فیلمنامه‌نویس […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مهدی سجاده‌چی معتقد است که در تلویزیون منتقد نداریم؛ زیرا اغلب افرادی که به عنوان منتقد در برنامه‌های تلویزیون حضور دارند، به نوعی هم‌پیمانان و مناسبت‌هایی دارند که بر اساس این مناسبات نظر شخصی خود را تغییر می‌دهند و حقیقت را در رسانه نمی‌گویند.

به گزارش صلح خبر، این فیلمنامه‌نویس که مدتی اجرای برنامه «میزانسن» در شبکه شما را بر عهده داشت، در گفت‌وگویی با صلح خبر درباره نقدهایی که در برنامه‌های سینمایی تلویزیون انجام می‌شود، اعلام نمود: در برنامه‌های نقد و بررسی فیلم‌های جشنواره که از تلویزیون پخش می‌شود، شاید اگر کارگردان فیلم مورد نظر حضور داشته باشد، برنامه جذاب شود و چالش ایجاد کند؛ برای مثال در یک دوره در برنامه «هفت» اینگونه بود اما تا جایی که می‌دانم در هیچ جای دنیا رسم نیست و منتقد نظر خود را می‌گوید اما معمولاً رو در روی کارگردان نظر نمی‌دهند.

او ادامه داد: مردم به نظرات منتقدان صاحب‌نام گوش می‌دهند و تصمیم می‌گیرند چه فیلمی را بینند؛ البته این مساله در کشورهای پیشرفته وجود دارد. در کشور ما برای جذاب شدن برنامه سینمایی ممکن است هر کاری انجام دهند و حتی کارگردان را به برنامه بیاورند. همچنین برنامه‌هایی هم تولید می‌شوند که منتقد حضور ندارد و این نوع برنامه جایش در تلویزیون خالی است؛ یعنی تعدادی برنامه سینمایی که فقط برای معرفی فیلم‌ها ساخته شوند و افرادی که در آن فیلم اهمیت دارند را به برنامه‌شان دعوت می‌کنند تا درباره فیلم توضیح دهند.

این فیلمنامه‌نویس و مجری کارشناس اظهار کرد: برنامه‌های سینمایی که در ایام جشنواره به روی آنتن تلویزیون می‌روند، از یک لحاظ ساختار درستی دارند که منتقدان حاضر می‌شوند و نقد می‌کنند اما از طرف دیگر هر روز یک منتقد جدید به برنامه می‌آید؛ این در حالی است که مردم تنها چند منتقد را می‌شناسند و تا حدی به شیوه نقد کردن آن‌ها اعتماد دارند.

سجاده چی ادامه داد: برای مثال سی ان ان یک برنامه نقد صبحگاهی دارد و یک نفر به عنوان منتقد حاضر می‌شود و درباره چند فیلم صحبت می‌کند اما در برنامه‌های سینمایی ما یک منتقد می‌آید و حرف‌های شخصی و سلیقه‌ای می‌زند که مبنای نقد ندارد. عوامل این نوع برنامه‌ها به دلیل اینکه از حضور عوامل فیلم به صورت رو در رو با منتقد به هر دلیلی در برنامه‌شان استفاده نمی‌کنند، برای جذاب شدن برنامه به سمت موضوعات زرد گرایش پیدا می‌کنند و به آن اهمیت می‌دهند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید