امروز: شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 7 شوال 1446 | 2025-04-05
کد خبر: 391242 |
تاریخ انتشار : 10 مهر 1399 - 2:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این موضوع که از نکات حائز اهمیت در پیام دفاع مقدس بهره مندی از ظرفیت های فرهنگی، هنری و ادبی است، عنوان کرد: برای انتقال معارف دوره دفاع مقدس باید از ظرف زیبای هنر بهره ببریم. غلامرضا منتظری در گفت و گو […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این موضوع که از نکات حائز اهمیت در پیام دفاع مقدس بهره مندی از ظرفیت های فرهنگی، هنری و ادبی است، عنوان کرد: برای انتقال معارف دوره دفاع مقدس باید از ظرف زیبای هنر بهره ببریم.

غلامرضا منتظری در گفت و گو با صلح خبر با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص لزوم تلاش در جهت توجه به آثار هنری و نمایشی با مضمون دفاع مقدس در عرصه جهانی ضمن ارزشمند دانستن سخنان ایشان گفت:  دفاع مقدس، رهنمودهای حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری گنجینه پایان ناپذیر انقلاب اسلامی محسوب می شوند، گنیجنه ای که هرچه غواصان علم و اندیشه، معرفت و هنر در آن تلاش و جستجو کنند هنوز هم راه نرفته برای پیش رو فراوان است.

وی افزود: یکی از نکات حائز اهمیت در پیام دفاع مقدس بهره مندی از ظرفیت های فرهنگی، هنری و ادبی است، به مضمونی از فرمایش حضرت آقا در همین حوزه اشاره می کنم که فرموده بودند هیچ تفکری تا با هنر آمیخته نشود در تاریخ ماندگار نخواهد بود و ثبت نخواهد شد، پس شایسته است ما از این نعمت خدادادی یعنی هنر به عنوان یک ظرف زیبا و جذاب برای انتقال معارف دوره دفاع مقدس به نیکی استفاده کنیم، چرا که ابزار هنری و ادبی دارای جاذبه و کشش هستند و قلمرو نگاه انسان ها را در مقیاس ملی و منطقه ای به محتوای خود جذب می کند، معمولا میان کشش و کوشش رابطه معناداری وجود دارد؛ هرچه ابزار پیام رسانی از کشش بیشتری برخوردار باشد مخاطب را به کوشش بیشتری برای تفکر،اندیشه، شنیدن و دیدن سوق می دهد.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: نهادهای های مرتبط مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری و تمام مجموعه های متولی عرصه هنر و فرهنگ باید با توجه به انتظار حضرت آقا در حوزه معرفی مفاخر، مشاهیر و چهره های نام آشنای ما که اسباب سربلندی کشور بوده و از گوهر اصلی خویش گذشتند تا به نظام و کشور ما خدشه ای وارد نشود در عرصه جهانی قدم های موثری بردارند.

منتظری عنوان کرد: چهره هایی مانند ویکتور هوگو در یک محدوده زمانه خاص و در یک حوزه خاص فعالیت داشتند و به یک شهرت جهانی دست پیدا کردند،همه ما هم بر این باور هستیم که باید نکات خوب را بشنویم و استفاده کنیم، ولی مفاخر و مشاهیر دفاع مقدس ما در جهان بی نظیر است، هیچ کشوری به اندازه ما دارای دورانی طلایی همچون دفاع مقدس نیست، این گنجینه پایان ناپذیری است که هرچه دفتر معرفت آن را ورق برنیم برای هر ستاره و نویسنده و برای هر ذهن خلاقی سوژه های فراوانی دارد که خیلی از آنها را می توان را با استفاده از ظرفیت هنر به جهانیان معرفی کرد.

منتظری گفت: ما به صورت طبیعی ترجیح می دهیم آب را با لیوان کریستال شفاف بنوشیم تا یا یک لیوان روحی رنگ زده، معارف دفاع مقدس هم مانند آب زلال و حیات بخش هستند پس شایسته است ما با استفاده از یک ظرف زیبا یعنی نعمت خدادادی هنر به نشر آن معارف بپردازیم.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر لزوم توجه به سبک زندگی مفاخر دوران مقدس،گفت: این خیلی خوب است که از نقش و ثبات قدم این مفاخر در عملیات ها سخن می گوییم ولی کافی نیست، صاحبان اندیشه و هنرمندان چیره دست ما باید دفتر ایام این چهره ها را ورق بزنند، ایثار، قناعت، مهرورزی، ولایت مداری و هر مصداق ارزشمند دیگری در میان دفتر ایام این چهر ها به چشم می خورد، برای مثال  هنگامی که  از نماز یک ایثارگر و رزمنده آن هم در کشاکش جنگ سخن بگوییم خیلی در دعوت به نماز تاثیرگذار خواهد بود، پس توجه به سبک زندگی این بزرگواران می تواند برای صاحبان اندیشه و اهل تفکر موضوع حائز اهمیتی باشد.

وی ادامه داد: دستگاه های متولی زمانی که قصد دارند برای افق پیش رو سیاست گذاری کنند با توجه به نگاه بسیار زیبایی که حضرت آقا مطرح کردند باید در پیش بینی قلمرو ماموریتی خود نگاه فراملی داشته باشند؛ چرا که این گنجینه برای ما افتخارآمیز است، ما چهره هایی داریم که در کنار غیرت ملی غیرت دینی داشتند و توانستند به جهانیان درس بدهند.

منتظری با بیان اینکه ما وظیفه داریم به این مهم توجه ویژه ای داشته باشیم، تصریح کرد: نباید به کارهایی که تاکنون در عرصه های فرهنگی و هنر درباره مدافعان حریم حرم و مدافعان دوران مقدس انجام شده قانع باشیم و باید با نگاه به آینده باورکنیم که اگر قرار است این میراث به نسل های آینده منتقل شود هیچ ابزاری برای اینکار بهتر از ابزار فرهنگ و هنر نخواهد بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید