امروز: شنبه, ۲۹ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 19 رجب 1446 | 2025-01-18
کد خبر: 497415 |
تاریخ انتشار : 15 اسفند 1401 - 14:04 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/گلستان داور مرحله نهایی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در گلستان با تأکید بر اهمیت مناظره در رفع برخی مشکلات و آسیب‌های جامعه، گفت: برگزاری مناظرات دانشجویی هنر گفت‌وگو کردن را به دانشجویان هدیه می‌دهد. حجت‌الاسلام امین قرایی در حاشیه برگزاری فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویان در دانشکده مائده گرگان در گفتگو با پایگاه صلح […]

صلح خبر/گلستان داور مرحله نهایی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در گلستان با تأکید بر اهمیت مناظره در رفع برخی مشکلات و آسیب‌های جامعه، گفت: برگزاری مناظرات دانشجویی هنر گفت‌وگو کردن را به دانشجویان هدیه می‌دهد.

حجت‌الاسلام امین قرایی در حاشیه برگزاری فینال مسابقات ملی مناظره دانشجویان در دانشکده مائده گرگان در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار صلح خبر اظهار کرد: هر جمعی که نظر رهبر، سرگروه و یا مسئول خود را گوش نکند ضرر خواهد کرد، حوادث اخیر در کشور ناشی از فقدان گفت‌وگو در بین دانشجویان، حوزه‌های دانشجویی و محیط‌های دانشگاهی بوده است.

وی افزود: وقتی دانشجو نتواند حرف خود را بزند آن را طور دیگر و در عمل پیاده می‌کند اما اگر مناظرات دانشجویی و کرسی‌های آزاداندیشی جدی گرفته شود و به کسی برنخورد شاهد اتفاقات مثبت در این حوزه خواهیم بود.

داور مرحله نهایی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در گلستان با بیان اینکه همه دانشگاه‌ها باید ملزم به برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و مناظرات دانشجویی شوند، تصریح کرد: نباید صرفاً برخی از نهادها برای برگزاری مناظرات دانشجویی اقدام کنند، به اعتقاد بنده برگزاری برخی برنامه‌ها مانند مناظرات دانشجویی حتی با حضور حداقلی دانشجویان بخش زیادی از مشکلات جامعه را حل می‌کند.

قرایی با تأکید بر اینکه برگزاری مناظرات دانشجویی هنر گفت‌وگو کردن را به دانشجویان هدیه می‌دهد، ابراز کرد: متأسفانه بسیاری از افراد جامعه هنر گفت‌وگو کردن را به دست نیاوردند و همین ضعف، مشکلات زیادی را در مراحل مختلف زندگی اعم از کودکی، نوجوانی، اجتماع و زندگی شخصی برای آنها به وجود می‌آورد.

وی به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی اشاره کرد و گفت: شاید فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و مناظرات دانشجویی همان گفتگو باشد تا مردم حل کردن مشکلات از طریق گفتگو را یاد گرفته و به جای دعوا و جدال به گفتگو روی بیاورند.

داور مرحله نهایی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در گلستان متذکر شد: در سال‌های اخیر با افزایش پرونده‌های قضایی مواجه بودیم که بخشی از این مشکل از خلأ گفتگو در جامعه نشأت می‌گیرد، وقتی هنر گفتگو ضعیف باشد بازخورد منفی آن در جامعه احساس می‌شود.

قرایی با بیان اینکه جوانان ما مطالعه کافی ندارند، تأکید کرد: در صورتی که مناظرات دانشجویی در خصوص تیم‌های فوتبال، فیلم‌های سینمایی و غیره برگزار شود بهترین و چالشی‌ترین مناظرات می‌شود چراکه همه جوانان در این زمینه قوی هستند اما مناظرات در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و امثال آن به دلیل فقدان مطالعه کافی چنگی به دل نمی‌زند.

وی خواستار برگزاری مناظرات در تمامی حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ورزشی شد و متذکر شد: محدود کردن مناظرات و کرسی‌های آزاداندیشی به موضوع خاص اشتباه است.

انتهای پیام
 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید