امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 152557 |
تاریخ انتشار : 31 اردیبهشت 1396 - 20:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، مسعود گودرزی در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه همه دنیا با تغییر اقلیم مواجه هستند، گفت: از آنجا که کل کره زمین به صورت واحد یک بسته هوایی دارد، هر تغییری در هر گوشه کره زمین اتفاق بیفتد دقیقا مثل الاکلنگ بر نقطه دیگر […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، مسعود گودرزی در یک برنامه رادیویی با بیان اینکه همه دنیا با تغییر اقلیم مواجه هستند، گفت: از آنجا که کل کره زمین به صورت واحد یک بسته هوایی دارد، هر تغییری در هر گوشه کره زمین اتفاق بیفتد دقیقا مثل الاکلنگ بر نقطه دیگر کره زمین می‌تواند اثرش را بگذارد.

وی در خصوص نقش انسان در تغییر اقلیم اظهار کرد: از زمان انقلاب صنعتی که با افزایش شدید گازهای گلخانه ای مواجه شدیم، هوا را گرم کردیم. این کارموجب شده است تا اقلیم در بسیاری از مناطق کره زمین تغییر کند. طبیعت، خودش سیستم کنترل کننده‌ای دارد که اگر بشر آن را دستکاری نکند می‌تواند تعادل را برقرار کند و زمانی که ما انسان‌ها بخشی از طبیعت را دستکاری کنیم طبیعتا تعادل بهم می خورد و الان متاسفانه این اتفاق افتاده است و اثراتش را در زندگی خودمان می‌توانیم مشاهده کنیم.

رئیس گروه خشکسالی و تغییر اقلیم با تاکید بر اینکه باید تعادل را میان منابع ایجادکننده و جذب‌کننده گازهای گلخانه‌ای رعایت کنیم، گفت: ما در اصطلاح یک سینک داریم و یک سورس یعنی آنهایی که گازهای گلخانه ای را تولید می کنند سورس یا منابع هستند و آنهایی که بخشی از این گازهایی که در فضا وجود دارد را جذب می کنند سینک نام دارند. اولین کاری که باید انجام دهیم باید سینک و سورس هایمان را تنظیم کنیم.

گودرزی افزود: اولین کاری که می‌کنیم این است که تعادل را برقرار کنیم. نباید بگذاریم تغییر کاربری‌ها در حوزه منابع طبیعی اتفاق بیفتد و بعد سورس‌هایمان را تنظیم کنیم، کاری که الان در کشورهای اروپایی شروع شده است اما  متاسفانه ما از این کار غافل مانده‌ایم.

وی با ذکر اینکه باید سیل را مدیریت کنیم، گفت: متاسفانه کارهایی را که از قدیم بلد بودیم، کنار گذاشته‌ و حاضر نشده‌ایم برای آبخیزداری‌ها هزینه بدهیم. در کل کشور ۳۷ واحد را ایجاد کردیم و زیرساخت‌هایشان هم آماده است و به مرور زمان این خاکریزها تخریب شده است و نیاز به هزینه کرد دارد تا آبی که می‌خواهد تخریب کننده باشد در جایی جمع شود و به سفره‌های آب زیرزمین نفوذ کند.

به گزارش سایت رادیو گفت و گو ،رئیس گروه خشکسالی و تغییر اقلیم در پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری به آمایش سرزمین اشاره و اظهار کرد: باید آمایش سرزمین کنیم و ببینیم در کجا پتانسیل سرزمینی ما اجازه می‌دهد چه محصولی، چه اقلیمی و چقدر امکان کشت وجود دارد و نه اینکه یک الگو را برای کل کشور در نظر بگیریم و این امر نیازمند این است که سیاست گذاری‌های همه مجموعه‌های دولتی و غیر دولتی در کنار همدیگر در جهت سازگاری با خشکسالی باشد. ما نمی‌توانیم با خشکسالی مقابله کنیم. فقط می‌توانیم سازگار شویم و به مرور زمان تغییر اتفاق می افتد.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید