امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 262073 |
تاریخ انتشار : 14 اسفند 1397 - 16:59 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر در جشن پایانی سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی، برگزیدگان و شایستگان تقدیر در بخش‌های «باشگاه‌های کتابخوانی»، «بهترین فیلم موبایلی»، «بهترین تسهیل‌گر» و «بهترین نامه به نویسندگان» معرفی شدند. به گزارش صلح خبر به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی رویدادهای ترویج کتابخوانی، در مراسم پایانی این جشنواره که امروز ( سه‌شنبه، […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

در جشن پایانی سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی، برگزیدگان و شایستگان تقدیر در بخش‌های «باشگاه‌های کتابخوانی»، «بهترین فیلم موبایلی»، «بهترین تسهیل‌گر» و «بهترین نامه به نویسندگان» معرفی شدند.

به گزارش صلح خبر به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی رویدادهای ترویج کتابخوانی، در مراسم پایانی این جشنواره که امروز ( سه‌شنبه، ۱۴ اسفندماه) در پردیس باغ کتاب تهران برگزار شد، ابراهیم حیدری دبیر سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دوره از این جشنواره گفت: ۱۷۴۶ شهر و روستا مشارکت داشتند و ۱۵ هزار باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان با ۲۰۰ هزار عضو در سراسر کشور تشکیل شده است.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش به تشریح اهداف جشنواره پرداخت و درباره داوری هم گفت: با توجه به گستردگی کار، بخش عمده‌ای از آثار در مراکز استان‌ها بررسی شدند. آثار برگزیده استانی به مرحله کشوری راه پیدا کردند و بررسی شدند و برگزیده‌ها معرفی می‌شوند.

سپس رقیه ابوطالبی از روستای اشکذر یزد نامه‌اش را به نویسنده محبوبش خواند. اجرای موسیقی و نمایش توسط بچه‌ها از دیگر برنامه‌های این گردهمایی بود.

علی‌اصغر سیدآبادی نیز با بیان این‌که ۱۵ هزار باشگاه برای این‌که در عرصه کتابخوانی کار داوطلبانه انجام دهند اعلام آمادگی کردند، اظهار کرد: این اقدام می‌تواند الگویی برای کار داوطلبانه در حوزه‌های مختلف باشد. تنها کار و فعالیت دولت در این زمینه تسهیل‌گری و رفع موانع برای رشد کتابخوانی‌ است.

او در ادامه به توضیح درباره فعالیت‌های کتابخوانی در مهدکودک‌ها پرداخت و بر اهمیت کتابخوانی در مهدکودک‌ها تاکید کرد.

این نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در بخشی دیگر از سخنانش به تبیین آسیب‌های احتمالی فعالیت جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان پرداخت و گفت: باشگاه‌های کتابخوانی نباید دولتی شود و دیگر آن‌که بدل به یک فعالیت نمایشی صرف شود. همچنین کاهش مشارکت بچه‌ها از دیگر آسیب‌های احتمالی‌ است که فعالیت‌های کتابخوانی را تهدید می‌کند.

در این برنامه، سوسن طاقدیس، احمد اکبرپور و علی‌اصغر سیدآبادی با تنی چند از مخاطب‌های‌شان گفت‌وگو کردند و به پرسش‌های بچه‌ها درباره نوشتن، نویسندگی و آثارشان پاسخ دادند.

جایزه برگزیدگان و تقدیرشدگان در بخش‌های مختلف نیز با حضور نیکنام حسینی‌پور (مدیرعامل خانه کتاب)، نوش‌آفرین انصاری (دبیر شورای کتاب کودک)، فریدون عموزاده خلیلی، محسن جوادی (معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، فرمهر منجزی، علی‌اصغرسیدآبادی، فرهاد حسن‌زاده و ابراهیم حیدری اهدا شد. 

مریم محمدخانی بیانیه هیات داوران را به نمایندگی از عزت‌الله الوندی، جعفر توزنده‌جانی، علی‌اصغر سیدآبادی، مرجان فولادوند، فرمهر منجزی و اسماعیل یزدان‌پور خواند.

در جشن پایانی سومین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی، احمد اکبرپور و سوسن طاقدیس به عنوان نویسندگان برگزیده کودک و نوجوان‌ معرفی شدند و  برگزیدگان و تقدیری‌های دیگر بخش‌ها هم به شرح زیر هستند:

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید