امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 245955 |
تاریخ انتشار : 20 آذر 1397 - 18:38 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر امیر مسعود جلالی در گفتگو با خبرنگار صلح خبر، ضمن بیان اینکه بحث احیا و بازسازی معادن یکی از موضوعاتی است که در سنوات اخیر به دلیل تخریب‌هایی که به منابع طبیعی وارد می‌کند، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است، ابراز داشت: عمده معادن رهاشده‌اند و فکری به حال […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

امیر مسعود جلالی در گفتگو با خبرنگار صلح خبر، ضمن بیان اینکه بحث احیا و بازسازی معادن یکی از موضوعاتی است که در سنوات اخیر به دلیل تخریب‌هایی که به منابع طبیعی وارد می‌کند، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است، ابراز داشت: عمده معادن رهاشده‌اند و فکری به حال آن‌ها نمی‌شود طی سه‌چهارساله گذشته تجمیع افکار زیادی صورت گرفت تا بتوانیم با برنامه‌ریزی مناسب معادنی که عمر بهره‌برداری آن‌ها به اتمام رسیده و متروکه شده را به حالت طبیعی خود بازگردانیم.

وی بابیان اینکه در برخی معادن نظیر نمک عملاً پوشش گیاهی در آن مستقر نمی‌شود، اضافه کرد: با توجه به اینکه معدن نمک گرمسار درگذشته نیز پوشش گیاهی چندانی نداشت بنابراین برای بازسازی منطقه به شکل اولیه خودش بحث گردشگری این معدن را به‌طور جد دنبال می‌کنیم.

معاون مدیرکل دفتر حفاظت و حمایت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور ضمن بیان اینکه با هماهنگی‌های صورت گرفته و پیدا شدن سرمایه‌گذار، معدن نمک گرمسار کاملاً ویژگی و پتانسیل احداث منطقه گردشگری را دارد، ابراز داشت: با توجه به مفید بودن نمک برای بیماران تنفسی می‌توان معدن نمک گرمسار را به‌عنوان مکانی برای تفریح و نمک درمانی معرفی کرد که کار اجرایی آن آغاز و تا دو سال دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید.

جلالی بابیان اینکه پروژه گردشگری معدن نمک گرمسار به‌عنوان طرح الگویی در کشور معرفی می‌شود، تصریح کرد: سال ۹۷ به همه استان‌های کشور تکلیف کردیم که برای دو الی پنج معدن متروکه برنامه احیا و بازسازی داشته باشند و بازدید از این معادن در دستور کار قرار دارد زیرا معتقدیم می‌توان معادن متروکه را برای کاهش اثرات سو زیست‌محیطی به حالت اولیه خود بازگرداند و از سوی دیگر از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کرد.

وی با ابراز اینکه برنامه بازدید از طرح گردشگری زیرزمینی واقع در آرادان نیز در دستور کار است، گفت: با هماهنگی که منابع طبیعی و سرمایه‌گذار بخش خصوصی انجام داده است، منطقه گردشگری مناسبی برای آینده کشور می‌شود بنابراین دولت دست بخش خصوصی را باز گذاشت تا این عرصه‌ها را به اصل خودش بازگردانند.

کد خبر 4482672

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید