امروز: چهارشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 14 شعبان 1446 | 2025-02-12
کد خبر: 298607 |
تاریخ انتشار : 12 مرداد 1398 - 16:44 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر نتایج یک گزارش از مجمع جهانی اقتصاد نشان می‌دهد ۶۵ درصد کودکانی که در سال ۲۰۱۷ وارد دبستان شده‌اند، در آینده صاحب مشاغلی می‌شوند که هم اکنون وجود ندارد و آموزشی هم برای آنها داده نشده است، اما آموزش‌ها باید متناسب و سازگار با آن مشاغل باشد. به گزارش […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

نتایج یک گزارش از مجمع جهانی اقتصاد نشان می‌دهد ۶۵ درصد کودکانی که در سال ۲۰۱۷ وارد دبستان شده‌اند، در آینده صاحب مشاغلی می‌شوند که هم اکنون وجود ندارد و آموزشی هم برای آنها داده نشده است، اما آموزش‌ها باید متناسب و سازگار با آن مشاغل باشد.

به گزارش صلح خبر و به نقل از سی‌ان‌ان، کلاس‌های درس امروزی تنها میز و تخته سیاه و مداد نیست. آموزش‌ها معمولا همراه کار دیجیتالی است و یادگیری مبتنی بر تکنولوژی است.

تحت تاثیر این موضوع، هزینه‌های جهانی برای فناوری آموزشی رو به رشد است. بر اساس اطلاعات و تحقیقات انجام شده، پیش‌بینی می‌شود که بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۵ این هزینه‌ها در جهان به ۳۴۱ میلیارد دلار برسد.

شاید مهمترین سوال دوران تحصیل این باشد که در آینده می‌خواهید چکاره شوید؟ و چه بسا، بیش از نیمی از مشاغل و صنایعی که قرار است کودکان در آینده در آنها کار کنند، هنوز ایجاد نشده است.

افراد در آینده، جهان را با هوش مصنوعی، رباتیک و پیشرفت‌های فناوری تغییر خواهند داد.

محققان بر این باورند که انتقال دانش به تنهایی نمی‌تواند موثر باشد و باید به توانایی یادگیری هم توجه کرد. البته استفاده از فناوری باید برای کودک جالب باشد و تنها به عنوان مشق شب به کار نرود.

در انگلستان، استفاده از فناوری با استقبال مواجه شده است و ۵۴ درصد از معلمان در سال جاری از فناوری‌های آموزشی استفاده می‌کنند.

تکنولوژی، نه تنها برای آموزش کودکان است، بلکه می‌تواند محیط یادگیری بهتری برای آنها ایجاد کند.

برای مثال برخی از شرکت‌ها در تلاش برای طراحی ابزاری هستند که یادگیری در میان کودکان را ارتقا دهند؛ برای مثال آنها ابزاری ارائه کرده‌اند که کنترل صدا، دما، هوا و میزان دی‌اکسیدکربن را انجام می‌دهد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید