امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 404498 |
تاریخ انتشار : 16 آذر 1399 - 17:38 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مستند «معاود» کار محمد امین بوعلیزاده متقاضی جشنواره فیلم عمار است.  به گزارش صلح خبر،  بر اساس گزارش رسیده، بوعلیزاده در پاییز 1399 با همکاری امور بین‌الملل دفتر نمایندگی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در عراق، برای نخستین بار مستندی در مورد ایرانیان رانده‌شده از عراق ساخت که این […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مستند «معاود» کار محمد امین بوعلیزاده متقاضی جشنواره فیلم عمار است.

 به گزارش صلح خبر،  بر اساس گزارش رسیده، بوعلیزاده در پاییز 1399 با همکاری امور بین‌الملل دفتر نمایندگی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در عراق، برای نخستین بار مستندی در مورد ایرانیان رانده‌شده از عراق ساخت که این روزها متقاضی جشنواره عمار است.
طرح اولیه این مستند 52 دقیقه‌ای به قلم محسن سوهانی پژوهشگر، نویسنده و مشاور کارگردان و مشاوره‌ سید مصطفی موسوی، مدیر دفتر نمایندگی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در عراق ساخته شده است.
 مستند سیاسی، اجتماعی و تاریخی «معاود» داستان ایرانیانی است که حدود یک قرن پیش در سودای زندگی بهتر به عراق مهاجرت کردند. این افراد سال‌ها در این کشور و در جوار حرم امام حسین(ع) و امیرالمومنین(ع) زندگی کرده، تشکیل خانواده داده و ریشه‌های خود را در خاک عراق مستحکم کرده بودند. با این حال، این جمعیت چندهزار نفری به جرم ایرانی و شیعه بودن، در دو مقطع تاریخی محکوم به اخراج و آوارگی از عراق شدند.این مهاجرت اجباری، سال‌های سخت و خاطرات تلخی را برای این افراد با خود به همراه داشت. 
امروز بازماندگان این جمعیت میلیونی در محله دولت‌آباد تهران زندگی می‌کنند. آنان در مصاحبه با بوعلیزاده هم از خاطرات دوران آوارگی و کوچ اجباری خود از عراق سخن می‌گویند و هم از برکات زندگی در سایه حکومت جمهوری اسلامی در ایران. 
بوعلیزاده ساخت این مستند را مدیون همکاری ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق و علی فهیم دانش، مشاور رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و مدیر کل امور بین‌الملل و تمامی عواملی که در ساخت این مستند او را همراهی کردند، می‌داند.

گروه سازنده این مستند عبارتند از:کارگردان: محمدامین بوعلیزاده، تهیه‌کننده: دفتر نمایندگی سازمان صداوسیما در کشور عراق، مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری آرمان هنر فاطر، مدیر پروژه: سید مصطفی موسوی، نویسنده و پژوهشگر و مشاور کارگردان: محسن سوهانی، تدوین و دستیار تولید: مسعود ساعت‌ساز، تصویربردار: محسن استیری، راوی: علیرضا تابان، مدیر برنامه‌ریزی: زهرا بوداقی، مدیر تولید: پانیذ خاموشیان، دستیار تصویر: سجاد حریری، تصویر هوایی: سلمان بهمنی، صدابردار: مهدی استیری، منشی صحنه: نرجس باغی جوکار، طراح صحنه: مهدیس شعبانپور، استودیو صدابرداری: امیر بابایی، مدیر روابط عمومی: امید رضازاده، طراح پوستر: مسعود ساعت‌ساز، گرافیست و موشن: علی دزیانیان، شعر و دکلمه تیتراژ پایانی: رائد دباب، تدارکات: کیومرث ترابزاده.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید