به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دانش > محیط زیست جهان – همشهری آنلاین:برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد چالش نوآوری را در سراسر جهان برای دانشجویان راهاندازی کرده است تا از طریق آن راهکارهایی برای مبارزه با ریختن پسماند پلاستیکی در اقیانوسها بیابد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست (پام)، از برندگان، برای […]
به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر
دانش > محیط زیست جهان – همشهری آنلاین:
برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد چالش نوآوری را در سراسر جهان برای دانشجویان راهاندازی کرده است تا از طریق آن راهکارهایی برای مبارزه با ریختن پسماند پلاستیکی در اقیانوسها بیابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست (پام)، از برندگان، برای شرکت در ششمین کنفرانس بینالمللی تفکیک پسماند دریایی در سان دیگوی کالیفرنیا دعوت شده و به آنها کمکهای رایگان برای توسعه ایدههایشان داده میشود.
هر سال 8 میلیون تن پلاستیک به اقیانوسها ریخته میشود؛ این یعنی یک کامیون زباله در هر دقیقه. این آلودگی موجب به خطر افتادن بقای ماهیها و سایر موجودات دریایی شده و باعث تخریب اکوسیستمهای دریایی و ساحلیای میشوند که زندگی بیش از سه میلیارد نفر در سراسر جهان را تامین میکند.
با ورود پلاستیک به زنجیره غذایی، سلامت انسان نیز به خطر میافتد. در صورت عدم اقدام به موقع انسانها برای جلوگیری از این اتفاق، تا سال 2050 دمجله رودها، دریاها و عرصههای آبی جهان ر اقیانوسها بیشتر پلاستیک وجود خواهد داشت تا ماهی!
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.