امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 313193 |
تاریخ انتشار : 13 مهر 1398 - 18:12 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مدیر مدرسه اسلامی هنر قم با تاکید بر اینکه هدف ما احیای خط نسخ و ثلث ایرانی در کتابت قرآن است، گفت: مسئولان باید با بسترسازی در فضای هنر، شرایطی فراهم کنند تا پس از این خلق آثار قرآنی برای هنروران امکان پذیر باشد. به گزارش صلح خبر، به […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مدیر مدرسه اسلامی هنر قم با تاکید بر اینکه هدف ما احیای خط نسخ و ثلث ایرانی در کتابت قرآن است، گفت: مسئولان باید با بسترسازی در فضای هنر، شرایطی فراهم کنند تا پس از این خلق آثار قرآنی برای هنروران امکان پذیر باشد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از ستاد چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم حجت الاسلام سید محمد حسین نواب با اشاره به فعالیت مدرسه کتابت قرآن کریم، افزود: مدرسه کتابت قرآن کریم یکی از زیر مجموعه‌های مدرسه اسلامی هنر است که از سال گذشته شروع به فعالیت کرده و در برون سپاری امور کتابت قرآن کریم به همکاری با اداره کل اوقاف مشغول است.

 وی ادامه داد: مدرسه کتابت قرآن کریم در حاشیه مسابقات ملی قرآن، اقدام به برگزاری اولین دوره از مسابقات کتابت قرآن کریم در دو بخش کتابت فاخر و کتابت جوانان داشته است.

رئیس هیات مدیره مدرسه کتابت قرآن کریم، تصریح کرد: وظیفه اصلی مدرسه کتابت قرآن کریم، احیای خط نسخ و ثلث ایرانی است، خط نسخی که اکنون در دست ما قرار داد و در قرآن عثمان طاها نوشته شده است، خط عثمانی است، این خط بیش از ۲۰۰ سال قبل از ایران به حکومت عثمانی یا همان ترکیه امروزی رفته است.

وی اضافه کرد: عثمانی‌ها خط نسخی که از ایران گرفته بودند را پرورش دادند و قرآن عثمان طاها با این خط نوشته شد و پس از چاپ انبوه، قرآن اکثر خانه های ایرانی قرآن عثمان طاها شد و قرآن نی ریزی و سایر قرآن هایی که به سنت ما بر می گردد، به دست فراموشی سپرده شد.

مدیر مدرسه اسلامی هنر با اشاره به اینکه چشمان ما به نسخ عثمانی عادت کرده است، گفت: این در صورتی است که نسخ ما زیباتر، شیرین‌تر و اصیل‌تر است و به لطف خداوند مدتی است، سازمان اوقاف احیای این خط را در دستور کار خود قرار داده است.

وی ادامه داد: این مسابقات مسابقه نسخ ایرانی بود و همه افراد باید قرآن را با نسخ ایرانی می‌نوشتند، در بخش جوانان تلاش کردیم، از جوانان پویا و توانمند تقدیر کنیم و بنا داریم با کمک سازمان اوقاف ضمن حمایت از این جوانان، بستری محیا کنیم تا آینده سازان خوشنویسی کشورمان را رقم بزنند.

نواب، در زمینه توجه هنروران به هنر قرآنی، افزود: معتقدم هنروران تمام تلاش خود را برای قرآن کرده‌اند، بی انصافی است که بگوییم هنروران در مسیر قرآن تلاشی نمی‌کنند، اما نکته اینجا است که قرآن به قدری بزرگ است که هر آنچه در جهت انعکاس آن تلاش شود، همچنان کم کاری کرده‌ایم.

 وی تصریح کرد: به عقیده من همه هنروران تا پای جان برای قرآن تلاش کرده‌اند و آثار هنری فراوانی با مضمون قرآن فراهم کرده‌اند و مسوولان نیز باید فضایی فراهم کنند تا پس از این نیز خلق اثر قرآنی برای هنروران امکان پذیر باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید