امروز: جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 21 جماد أول 1446 | 2024-11-22
کد خبر: 443284 |
تاریخ انتشار : 25 خرداد 1400 - 8:40 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/قم رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با اشاره به اینکه امروز بحمدالله مردم روحانیت را امین مسائل خود می دانند، گفت: امروز هر چقدر بیشتر بتوانیم خودمان را به مردم معرفی کرده و مراجعات آنها را برای سایر افراد جامعه انعکاس دهیم، بدون شک تأثیرگذار خواهد […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/قم رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با اشاره به اینکه امروز بحمدالله مردم روحانیت را امین مسائل خود می دانند، گفت: امروز هر چقدر بیشتر بتوانیم خودمان را به مردم معرفی کرده و مراجعات آنها را برای سایر افراد جامعه انعکاس دهیم، بدون شک تأثیرگذار خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد اصغری در دیدار با مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با بیان اینکه خبررسانی و ارتباط با مردم امری بسیار مهم است، عنوان کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی از منظرهای مختلفی برای دفتر تبلیغات اسلامی و حتی حوزه علمیه حائز اهمیت است، زیرا امروز علی رغم برخی از تلاش ها برای ایجاد فاصله میان مردم و روحانیت، باز هم مشاهده می کنیم که ارتباط آن ها با این مرکز حفظ شده و در زمینه های مختلف سؤالات خود را از ما می پرسند.

وی با اشاره به اینکه امروز بحمدالله مردم روحانیت را امین مسائل خود می دانند، گفت: امروز هر چقدر بیشتر بتوانیم خودمان را به مردم معرفی کرده و مراجعات آنها را برای سایر افراد جامعه انعکاس دهیم، بدون شک تأثیرگذار خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی تصریح کرد: امروز مردم از روحانیت انتظار دارند به نیازهای فکری شان پاسخ مناسب ارائه کند و هر چقدر بتوانیم عرصه پاسخگویی را در حوزه تقویت کنیم، توانسته ایم کارآمدی آن را ارتقا ببخشیم.

وی افزود: ما در بخش های مختلف دفتر تبلیغات اسلامی به ویژه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی درصدد آن هستیم که پاسخگوی نیازهای مردم باشیم و این کار در حوزه های مختلف در حال انجام است، از این رو، کارویژه روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی این است که این مسائل را به صورت جامع انعکاس دهد.

حجت الاسلام والمسلمین اصغری با تأکید بر حضور تأثیرگذار بخش های رسانه ای دفتر تبلیغات اسلامی در پیام رسان های مختلف در راستای معرفی ظرفیت های پاسخگویی این دفتر در زمینه نیازهای روز جامعه، اظهارکرد: باید همه تلاش خود را بر این بگذاریم که مردم با محتواهای تولید شده در دفتر تبلیغات اسلامی آشنا شوند و مطمئن هستیم که اگر این موضوع محقق شود اقبال مردم به حوزه بیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب دفتر تبلیغات اسلامی را نماد روشنفکری در حوزه دانسته اند، گفت: متأسفانه این دفتر هنوز نتوانسته است از این موضوع کمال استفاده را ببرد؛ باید دانست که دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان نماد روشنفکری حوزه می تواند بسیاری از کارها را انجام دهد که دیگران نمی توانند آن را انجام دهند.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، آسیب های موجود در جامعه را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه حضور مؤثر و فعال روحانیت در فضای مجازی و حقیقی می تواند جلوی بسیاری از آسیب ها را بگیرد، تصریح کرد: امروز باید همه تلاش خود را بگذاریم تا اعتقادات مردم را حفظ کنیم، زیرا خون های بسیاری برای این موضوع داده شده است؛ نباید منتظر باشیم تا مردم سراغمان بیایند، بلکه باید به سراغ آنها برویم و در این مسیر ملاحظه نداشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه اخبار دفتر تبلیغات اسلامی باید انعکاس مردمی داشته باشد، افزود: با تنوعی که فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی دارد، اگر انعکاس مردمی صورت بگیرد، بدون شک اقبال عمومی را نسبت به حوزه و روحانیت شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید