به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر مرخصی زایمان در کشورهای مختلف چقدر است؟ برترینها – ترجمه از الهام مظفری: روانشناسان و متخصصان اطفال معتقدند بسیار مهم است که والدین با نوزادشان ارتباط برقرار کنند و در ماههای اول تا حد ممکن برایشان وقت بگذارند. دولتهای کشورهای مختلف از این ایده حمایت میکنند و به […]
به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر
مرخصی زایمان در کشورهای مختلف چقدر است؟
برترینها – ترجمه از الهام مظفری: روانشناسان و متخصصان اطفال معتقدند بسیار مهم است که والدین با نوزادشان ارتباط برقرار کنند و در ماههای اول تا حد ممکن برایشان وقت بگذارند. دولتهای کشورهای مختلف از این ایده حمایت میکنند و به مادران مرخصی زایمان میدهند. اما مدتشان با هم تفاوت دارد. در این مطلب میتوانید ببینید که مرخصی زایمان در کشورهای مختلف چقدر است و چه شرایطی دارد.
کرواسی
مدت مرخصی والدین: ۴۱۰ روز
در این کشور مرخصی زایمان واقعا زیاد و بیش از یک سال است و بیمه تا شش ماه به مادران حقوق کامل پرداخت میکند.

بریتانیا
مدت مرخصی والدین: ۳۶۵ روز
والدین بریتانیایی اجازه دارند این مدت مرخصی را بین خودشان تقسیم کنند: ۲ هفته از این مرخصی فقط مخصوص مادر است و بقیه را پدر یا مادر میتوانند از نوزادشان مراقبت کنند.

سوئد
مدت مرخصی والدین: ۲۴۰ روز
والدین سوئدی میتوانند مرخصی را بین خود تقسیم کنند. به هرحال۶۰ روز متعلق به پدر است و اگر نتواند از آن استفاده کند منقضی میشود.

روسیه
مدت مرخصی والدین: ۱۴۰ روز
طبق قانون، بعد از مرخصی زایمان مادران میتوانند تا یک و نیم سالگی نوزادشان مرخصی مراقبت از کودک بگیرند و در این مدت ۴۰% حقوقشان به آنها پرداخت میشود. سپس میتوانند یک سال و نیم دیگر بدون حقوق مرخصی بگیرند، اما از سابقه کاریشان کسر میشود.

قزاقستان
مدت مرخصی والدین: ۱۲۶ روز
در صورت وجود عوارض کار یا اگر دو بچه یا بیشتر به دنیا بیایند، مدت مرخصی پس از زایمان تا ۱۰ هفته ادامه مییابد. مادران اجازه دارند مرخصی مراقبت از کودک تا سه سالگی بگیرند.

فنلاند
مدت مرخصی والدین :۱۲۶ روز
به جای مرخصی زایمان، مادران میتوانند با هزینه دولت کودکشان را به مهدکودک ببرند یا یک پرستار کودک استخدام کنند.

پرتغال
مدت مرخصی والدین: ۱۲۰ روز
طبق قانون، پدر نباید کمتر از پنج روز با نوزادش بگذراند و اگر از وظایف خود سرپیچی کند جریمه میشود.

فرانسه
مدت مرخصی: ۱۱۲ روز
این دوره را میتوانند به دو بخش تقسیم کنند (۲ ماه قبل و ۲ ماه بعد از زایمان) یا بیشتر بعد از زایمان مرخصی بگیرند. اگر زنی بخواهد میتواند فقط ۳ هفته قبل از زایمان را مرخصی بگیرد. به هرحال زنان اجازه دارند تا ۳۶ هفتگی کار کنند.

چین
مدت مرخصی والدین: از ۹۰ روز
«از» به این معناست که مدت مرخصی بستگی به سن زن دارد. هرچه سنش بیشتر باشد مرخصی بیشتر است.

ایسلند
مدت: ۹۰ روز
اگر مرخصی زایمان فقط به مادر داده شود، مرخصی مراقبت از کودک طبق فرمول ۳-۳-۳ خواهد بود. ۳ ماه مادر، ۳ ماه پدر و ۳ ماه بین هر دو تقسیم میشود.

هند
مدت مرخصی والدین: از ۸۴ روز
«از» به این معناست که مدت مرخصی در هند به تعداد بچهها بستگی دارد. اگر فرزند اول یا دومتان باشد ۱۸۲ روز مرخصی دارید. اگر فرزند سوم یا بیشتر باشد مرخصی تنها ۸۴ روز خواهد بود.

امارات
مدت مرخصی والدین: از ۴۵ روز
«از» به این معناست که مرخصی در امارات به شغل زن بستگی دارد. زنانی که برای شرکت خصوصی کار میکنند ۴۵ روز مرخصی دارند که شامل قبل و بعد از زایمان میشود. اما زنانی که شغل دولتی دارند ۹۰ روز مرخصی دارند.

منبع : Bartarinha
اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.
اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.
منبع خبر (تحریریه ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=239863
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.