به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، فرهاد دبیری در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: تغییر و تحول در هر دستگاهی یک امر پذیرفته شده است. لازمه هر حرکتی به سمت پیشرفت و تکامل چنین تغییراتی است که سازمان محیط زیست نیز از آن مستثنی نیست. وی […]
به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، فرهاد دبیری در مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: تغییر و تحول در هر دستگاهی یک امر پذیرفته شده است. لازمه هر حرکتی به سمت پیشرفت و تکامل چنین تغییراتی است که سازمان محیط زیست نیز از آن مستثنی نیست.
وی افزود: مهم آن است که تغییر و تحولات در جهت پیشرفت باشد و مدیر با رضایت و خوشحالی آن را به دست مدیر جدید بسپارد.
معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: این خوشحالی و رضایت در خانم ابتکار به هنگام سپردن مدیریت سازمان محیط زیست به آقای کلانتری وجود دارد. واقعیت آن است که سازمان محیط زیست با فراز و نشیبهای بسیاری روبرو بوده است و از این جهت هیچ دستگاهی با سازمان محیط زیست قابل مقایسه نیست.
دبیری اظهار کرد: زمانی محیط زیست به عنوان یک دستگاه لوکس و تشریفاتی در معرض انحلال بود ولی در شرایط حاضر محیط زیست به عنوان اولویت دولت شناخته میشود.
وی افزود: ضرورت و الزام ایجاد تعادل بین توسعه و حفظ و حمایت از محیط زیست و منابع طبیعی وجود دارد. سازمان محیط زیست از یک طرف در مقابل زمین خواریها، جنگلخواریها و تخلفات عظیم شکارچیان ایستادگی میکند و از سوی دیگر با شرایط نامناسب اعتباری و ساختاری مواجه است بنابراین در این شرایط سازمان در معرض دوگانگی قرار دارد.
سازمان محیط زیست به واسطه موقعیت خاص آن باید بتواند پاسخگوی نیازها و انتظارات توسعه باشد. همچنین باید الزامات حاکمیتی و نظارتی خود را انجام دهد.
معاون محیط زیست طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: کل اعتبارات سازمان محیط زیست از اعتبارات یک منطقه از مناطق شهرداری تهران کمتر است. بنابراین مدیریت در سازمان حفاظت محیط زیست شبیه بندبازی است. هر مدیری که به سازمان محیط زیست وارد شود با این مشکل روبرو است.
دبیری تاکید کرد: معصومه ابتکار با پشتوانه دو دوره ریاست بر سازمان حفاظت محیط زیست در دوره اصلاحات در سال 92 کار خود را مجددا آغاز کرد. یک سال اول را مشغول گودبرداری و خاکبرداری بود. در ادامه راه نیز رفع چالشها امری زمانبر است.
دبیری تاکید کرد: سازمان محیط زیست سازمانی است که برخی معتقدند در مقابل توسعه میایستد و مانعی برای توسعه تلقی میشود و به عبارتی کارها را قفل میکند. از سوی دیگر برخی معتقدند سازمان محیط زیست در مقابل سدسازیها و ساخت و سازهای بی رویه ایستادگی کافی نکرده است.
معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست اظهار کرد: ابتکار در شرایطی سازمان را ترک میکند که آنچه در توان داشته انجام داده است و در نهایت تدبیر سعی کرده محیط زیست را در مسیر اعتدال قرار دهد.
دبیری در ادامه با اشاره به اینکه کلانتری به شدت به حفظ محیط زیست کشور توجه دارد گفت: الزام عملی مدیریتی بین الزام حفظ محیط زیست و الزام توسعه قرار دارد. کلانتری از سالیان گذشته علاقه به حفظ محیط زیست در خود نشان داده و در برابر طرحهای توسعهای غلط ایستادگی کردند. از همان زمان وی خارج از سازمان و دولت برای حفظ محیط زیست تلاش کردند؛ گوشهای از این تلاشها در احیای دریاچه ارومیه مشهود است. همچنین مکاتبات و پیگیریهای مجدانهای در مورد اعتبارت ستاد احیای دریاچه ارومیه داشتند.
دبیری تاکید کرد: کلانتری از سالهای گذشته هشدارهایی در مورد کمبود منابع آب اعلام کرده بودند. در شرایط حاضر همه مدیران سازمان محیط زیست با پشتیبانی از وی سعی میکنند به اصل 50 قانون اساسی و اهداف دولت تدبیر و امید در حفظ محیط زیست دست پیدا کنند.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.