به گزارش صلح خبر و به نقل از شبکه خبری آب ایران، محمد حاج رسولیها در حاشیه بازدید از سیزدهمین نمایشگاه گردشگری اظهار داشت: موضوع استفاده از ظرفیت گردشگری سدهای کشور یکی از سیاستهایی است که وزارت نیرو از سال ۹۶ در دستور کار خودش قرار داده و شرکت مدیریت منابع آب دستورالعملها، بخشنامهها و ساز و کارهای آن را با تشکیل کمیتهای آغاز کرد.
وی با بیان اینکه این موضوع با تنگناهای زیادی مواجه بود، گفت: تاکیدات رئیس جمهور برای تحقق گردشگری سدها باعث شد که دیگر مسوولان با جدیت بیشتری این موضوع را دنبال کنند.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب با اشاره به اینکه ۱۸۴ سد بزرگ در کشور داریم، تصریح کرد: این سدها هر کدام قابلیتهای خاصی از جمله دسترسی به اماکن زیارتی، جنگل و حتی کویر دارند که از این ظرفیتها برای گردشگری میتوان استفاده کرد.
وی با تاکید بر لزوم تعدیل و تسهیل قوانین و مقررات برای تحقق گردشگری سدها، گفت: علاوهبر آن باید اختیار بیشتری به مدیران استانی داده شود تا بتوانند از این اختیار در راستای اهداف مدنظر استفاده کنند.
حاج رسولیها با بیان اینکه گردشگری سدها نیازمند حضور قدرتمند بخش خصوصی است، یادآور شد: با اقدامات صورت گرفته بستر سرمایهگذاری آماده شده؛ بهطوری که در استان مازندران سه محل برای گردشگری سدها در نظر گرفته شده است. سازمان آب و برق خوزستان با ایجاد فضای مجازی نسبت به معرفی پتانسیلهای خود اقدام کرده است. علاوه بر آن، در استان تهران نیز کار خوبی آغاز شده و امیدواریم در آینده نزدیک از ظرفیتهای سد لار برای مقاصد گردشگری استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: شرکت مدیریت منابع آب ایران همه توانایی و ظرفیتهای خود را برای گردشگری سدها اختصاص داده و اقدامالات لازم را در این خصوص انجام میدهد.
در ادامه نیز سیدحسن رضوی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای تهران در بازدید از سیزدهمین نمایشگاه گردشگری از بخشهای مختلف این نمایشگاه بازدید و بر لزوم توسعه گردشگری در محل سدهای استان تهران بر اساس ضوابط و مقررات تاکید کرد.
انتهای پیام