به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر محیط زیست به جای نه گفتن راه حل ارائه کند به گزارش صلح خبر؛ محیط زیست به جای نه گفتن راه حل ارائه کند عیسی کلانتری در مراسم سیامین سالگرد پروتکل مونترال و روز جهانی ازن گفت: یک کار هماهنگ را میتوان در این موضوع دید. وقتی که یک مشکل زیست محیطی […]
به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر
محیط زیست به جای نه گفتن راه حل ارائه کند
به گزارش صلح خبر؛ محیط زیست به جای نه گفتن راه حل ارائه کند
عیسی کلانتری در مراسم سیامین سالگرد پروتکل مونترال و روز جهانی ازن گفت: یک کار هماهنگ را میتوان در این موضوع دید. وقتی که یک مشکل زیست محیطی به خوبی به مردم و دستاندرکاران توضیح داده میشود و برای حل مشکل راه حل هم ارائه میشود میبینیم که این کار با موفقیت انجام میشود.
وی افزود: وقتی که تخریب لایه ازن از سوی مردم و دستاندرکاران که آن را تخریب میکردند درک میشود و اجماع بینالمللی و ملی میشود نتیجه این میشود که بعد از حدود ۳۰ سال میبینیم لایه ازن ترمیم میشود. باید این سبک و این مدل را برای حفظ محیط زیست کشور الگو قرار دهیم.
کلانتری یادآور شد: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران به تعهدات بینالمللی خود چه در مساله لایه ازن باشد و چه در مساله برجام یا صلح خبر ایران و عراق پایبند بوده است. امیدوارم که یک تعهد ملی هم به وجود بیاوریم که در کارهایی که مشکل ملی است اما بینالمللی نیست هم با همین رویکرد مشکلات را حل کنیم. مشکلاتی که در پسماندها، تخریب خاک، هدر دادن آب و از بین بردن حیات وحش داریم.
وی اظهار امیدواری کرد که سازمان محیط زیست تلاشهایی که باید انجام میداد را با قدرت و شدت بیشتری انجام دهد. چون کارهای کارشناسی در کارهای بینالمللی انجام میشود و ما زحمتی نداریم به راحتی انجام میشود اما در مشکلات داخلی عاجزیم. با چند محیط بان و چند شرکت در اجلاس خارجی و داخلی نمیتوانیم محیط بان خوبی برای کشور باشیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین یادآور شد که با آمدن کاوه مدنی به معاونت آموزشی فرهنگی اجتماعی و فناوری محیط زیست و برنامهای که ایشان خواهند داشت بتوانیم آموزش محیط زیست موفق داشته باشیم و ۸۰ میلیون محیطبان در کشور داشته باشیم چرا که سازمان با شش یا هفت هزا پرسنل از پس مشکلات عمیق محیط زیست این کشور بر نمیآید.
کلانتری گفت: مسائل اصلی را فدای مسائل فرعی نکنیم که ممکن است صرفاً برای گروه اندکی جذاب باشد. در مقابل در آلودگی هوا، کمبود آب، از بین رفتن پوشش گیاهی، پسماندهایی که سلامت مردم را در برخی مناطق مثل شمال کشور به خطر جدی انداخته میتوانیم موفق باشیم.
وی عنوان کرد: تمام موتورسیکلتها و سواریهایی که در شهر تهران حرکت میکنند نسبت به کامیونها با بیش از ۲۵ سال سن که وارد شهر میشوند کمتر از ۵۰ درصد در آلودگی هوا نقش دارند! بر این اساس نباید اصل را فدای فرع کنیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: باید پروژه مقابله با تخریب لایه ازن را الگویی برای حفظ محیط زیست کشور قرار دهیم. وقتی سازنده و کارخانهدار و … را با خطر آشنا کنیم خودشان پیشقدم میشوند. اگر به چیزی نه میگوییم باید راه حل هم ارائه کنیم. این حق سازمان محیط زیست نیست. کشور راه میخواهد و اگر اجازه ندهیم راهش این نیست که بگوییم مردم کلاً مسافرت نکنند. باید گزینه جایگزین بدهیم.
به گفته وی، سازمان محیط زیست موظف است در مقابل ملت و مسئولان و قانونگذاران و نسلهای آینده پاسخگو باشد. اگر صرفاً نه بگوییم اصلاً کسی به ما محل نمیگذارد و ما را خیلی راحت دور میزنند.
وی اظهار داشت: سیاستهای ضد محیط زیستی را باید اصلاح کنیم. شخص مقام معظم رهبری به شدت به مساله حفظ محیط زیست پایبندند.
منبع:خبرگزاری مهر
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبرنگاران صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.