به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر محیطزیست مخالف آب شیرینکنها در سواحل نیست به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پروين فرشچى، معاون محيط زيست دريايى سازمان حفاظت از محيط زيست دقايقى پيش در نشست خبرى در نمايشگاه مطبوعات با اشاره به بیاعتنایی که به بخش محیطزیست دریایی در سالهای گذشته میشد، گفت: بخش محيط زيست دريايى سال ها مورد […]
به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

محیطزیست مخالف آب شیرینکنها در سواحل نیست
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پروين فرشچى، معاون محيط زيست دريايى سازمان حفاظت از محيط زيست دقايقى پيش در نشست خبرى در نمايشگاه مطبوعات با اشاره به بیاعتنایی که به بخش محیطزیست دریایی در سالهای گذشته میشد، گفت: بخش محيط زيست دريايى سال ها مورد بى اعتنايى قرار گرفتو متاسفانه توجه لازم به آن نشد.
او ادامه داد: در قوانين بين المللى دريا ها در سال ١٩٨٢ كشورهاى محصور به خشكى هم براى خود حق قائاند تا به منابع طبيعى دسترسى داشته باشد، بعد كشورى مثل ما تازه در چند سال اخير خود را كشوری دريايى به حساب مىآورد.
فرشچی افزود: معاونت ما قبلا یکدفتر بود واى سال ١٣٨٤ دفتر به معاونت تبديل شد، يكى از بزرگترين دستآوردهای ما در طول 4 گذشته تعامل معاونت محيط زيست دريايى با بخشهای دريايى است، بخشهاىی که بيشتر روى بهرهبرداری كار مى كنند تا حفظ درياها.
او در ادامه در رابطه با این همکاریها توضیح داد: با شيلات براى حفظ آبزىها با وزارت نيرو تا حدودى همکاری کردهایم و در ذیل اين همكارى ها به اهداف سازمان رسيديم.
مغاون سازمان حفاظت از محیطزیست گفت: مثلا با ٥ منطقه آزاد دريايى كشور همكارى كردهايم و برنامه داريم با همه اين ٥ منطقه همكارى كنيم.
فرشچی اشاره به اینکه معاونت سازمان محیطزیست مرجع ملی 3کنوانسیون بین المللی است گفت: معاونت با ١٢ كشور در ارتباط است و اين اهميت زيادى دارد، ما متوكل پروتمل لندن هستيم که در آن مسئله زبالههاى دريايى بسيار اهميت دارد.
اشتغالزایی در دریاها
فرشچی در رابطه با اشتغالزایی گفت: ما كه آنقدر از اشتغال زايى حرف مى زنيم بايد شغلهاى مرتبط با دريا كه بيش از ١٠٠ نوع است را معرفى كنيم، مثلا در بخش علمى كاربردى دانش آموزان مى تواند در برخى مسائل دريايى متخصص شوند.
مغتون سازمان محیطزیست با اشاره به اینکه دیگر دوران مدرک داشتن در ایران تمام شده است گفت:جوانان دنبال كار هستند وظيفه ما هم اين است كه شغل هاى مرتبط به دريا را شناسايي كنيم.
او در مورد پرورش ماهی گفت: در مورد پرورش ماهى در قفس تقاضا بسيار بالا بود و همه بدون پشتوانه میخواستند اينكار را انجام دهند، به همين دليل با شيلاد به توافق رسيدیم كه بر سر قفس هاى مناسب بتوافقاتی داشته باشیم.
او با اشاره به استفاده از آب شیرین کن ها در دریاها به دلیل نیاز آبی کشور افزود: به دليل اينكه نياز آبى كشور بالا است، صنايع مستقر در مناطق ساحل نياز به آب شيرين كن دارند، سازمان بايد از نظر مكان يابى و از تكنولوژى هايى استفاده شود كه كمترين آسيب به محيط زيست وارد كند.
او ادامه داد: وظيفهی ما جلوگيرى از ايجاد اين آب شيرين كن ها نيست چون نياز آبی وجود دارد، مسئله اين است كه انتقال بين حوزه بايد زیر نظر گرفته شود.
او در ادامه گفت: مسئله ديگر اوراقسازى كشتى و بازسازى آن است، در درياى خزر صدها كشتى مخروبه داريم، كه بيشتر در بخش ميانى است.
قرشچی توضیح داد: در عمان و خليج فارس هم صدها کشتی مخروبه داريم، مسئله ديگر خريد کشتی فرسوده است ما نمى خواهيم حيات خلوت كشورهاى عربى شويم.
او ادامه داد: با مطالعهاى كه انجام داديم و مطرح کردیم، اين موضوع را در كارگروه سواحلم مطرح کردیم که بتوانيم فقط در یک جا اوراق سازی را انجام دهيم و واقعا كشتى ها وا بازيافت كنيم.
47237
Let’s block ads! (Why?)
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبرنگاران صلح خبر
- در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
- شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
- شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
- از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
- رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.