امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 372742 |
تاریخ انتشار : 30 تیر 1399 - 7:21 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر صبح امروز حکم جاسوس محمود موسوی مجد که به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد. به گزارش صلح خبر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، صبح امروز حکم جاسوس  محمود موسوی مجد که به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد. این در حالی است که دیروز وکلای سه […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

صبح امروز حکم جاسوس محمود موسوی مجد که به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.

به گزارش صلح خبر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، صبح امروز حکم جاسوس  محمود موسوی مجد که به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.

این در حالی است که دیروز وکلای سه نفر از محکومان به اعدام در حوادث آبان ۹۸ اعلام کردند دیوانعالی کشور درخواست بررسی مجدد پرونده موکلین آنها را پذیرفته و اجرای حکم آنها متوقف گردیده است.

احکام روزهای گذشته باعث شده، کاربران در شبکه های اجتماعی روایت قوه عاقل مقتدر را منتشر کنند که در جایی سعی می کند به عدل و انصاف حکم کند و به جنجال سازی های خارجی و هشتگ های ترامپ و دخالت در امور داخلی ایران توجه نمی کند و به ان هم پاسخ صریح و قاطع می دهد و در عین حال گوش شنوایی برای افکار عمومی داخل کشور است.

اما مجد که بود؟

پایانی بر وطن فروشی به نرخ دلار

بیستم خرداد ماه بود که سخنگوی قوه قضاییه در بیست و هفتمین نشست خبری خود از صدور حکم اعدام برای جاسوسی خبر داد که با وصل شدن به سرویس جاسوسی موساد و سیا و در قبال اخذ دلارهای آمریکایی، در حوزههای مختلف امنیتی و بویژه حوزه نیروهای مسلح از جمله سپاه قدس، اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویس بیگانه قرار داده بود.

غلامحسین اسماعیلی نام این فرد را که حکم اعدامش از سوی شعبه ۱۹ دیوان عالی کشور تایید شده بود،

محمود موسوی مجد فرزند کاظم اعلام کرد و گفت که یکی از اتهامات این فرد اعلام محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان نظامی در ادوار مختلف به سرویسهای جاسوسی سیا و موساد بوده است.

جزییات جاسوسی موسوی مجد

این جاسوس محکوم به اعدام به دلیل تاجر بودن پدرش به همراه خانواده در دهه هفتاد به سوریه می‌رود و در مدارس آنجا تحصیل می‌کند. تسلط او به زبان عربی و انگلیسی باعث می‌شود در شرکتی که با ایران در ارتباط بود به عنوان مترجم مشغول به کار می‌شود و در زمان جنگ سوریه، او با وجود بازگشت خانواده به ایران، در سوریه می‌ماند.

تسلط او به زبان عربی و آشنایی با جغرافیای سوریه او را به نیروهای مستشار ایرانی نزدیک کرد و در گروه هایی که در ادلب تا لاذقیه حضور داشتند، مسئولیت گرفت. او عضو سازمانی سپاه نبود ولی با پوشش مترجم توانست به بسیاری از نقاط حساس ورود کند.

جاسوس سیا و موساد در دام اطلاعاتی نیروهای امنیتی

موسوی مجد از طریق تماس یکی از افسران CIA در غرب آسیا به این سرویس جاسوسی وصل می‌شود.  این تماس که تحت رصدهای امنیتی بود موجب شناسایی موسوی مجد شده  و از آن پس او تحت رصد نیروهای امنیتی قرار می‌گیرد.

رفتار مشکوک او باعث می‌شود تا بررسی ها در مورد وی دقیق تر شود و ارتباطاتش با شبکه ای از افسران اطلاعاتی سیا کشف شود.

موسوی مجد در ازای جاسوسی و افشای اطلاعات در مورد مشخصات یگان های مستشاری، جنگ افزارها، سیستم های مخابراتی، معرفی فرماندهان و رفت و آمد آن ها حتی سردار شهید سلیمانی و موقعیت های جغرافیای مراکز مهم و کدها و رمزها، دلارهای آمریکایی دریافت می‌کرد تا اینکه در همین ایام تحت اشراف اطلاعاتی ایران قرار گرفت و سطح دسترسی هایش کاهش پیدا می‌کند. او پس از جاسوسی آمریکا، به سرویس جاسوسی موساد روی می آورد و اطلاعاتی را نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. او حتی در برهه‌ای تلاش می‌کند تا به سرویس اطلاعاتی عربستان وصل شود.

تایید حکم اعدام در دیوان عالی کشور

نهایتا موسوی مجد در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷ به اتهام جاسوسی دستگیر و شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به اتهامات انتسابی وی رسیدگی و این شعبه در تاریخ ۳ شهریور ۹۸ حکم اعدام وی را صادر می‌کند. این رای پس از طی کردن فرایند های قانونی در دیوان عالی کشور تایید می‌شود.

در نهایت صبح امروز دوشنبه سی ام تیرماه ۹۹، حکم  موسوی مجد به جرم جاسوسی اجرا شد تا پرونده خیانت او به وطن برای همیشه بسته شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید