امروز: شنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 6 ذو القعدة 1446 | 2025-05-03
کد خبر: 391858 |
تاریخ انتشار : 13 مهر 1399 - 4:10 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر دارنده مدال نقره مسابقات جهانی امارات در پرتاب نیزه گفت: امیدوارم مسوولین فنی فدراسیون جانبازان و معلولان و کمیته ملی پارالمپیک، برای دعوت دوومیدانی کاران به تیم ملی شرایط کرونا را نیز در نظر بگیرند. علی محمدیاری در گفت و گو با صلح خبر، پس از پایان مرحله اول […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

دارنده مدال نقره مسابقات جهانی امارات در پرتاب نیزه گفت: امیدوارم مسوولین فنی فدراسیون جانبازان و معلولان و کمیته ملی پارالمپیک، برای دعوت دوومیدانی کاران به تیم ملی شرایط کرونا را نیز در نظر بگیرند.

علی محمدیاری در گفت و گو با صلح خبر، پس از پایان مرحله اول رکوردگیری پارادوومیدانی در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب اظهار کرد: در این مسابقات رکورد پیش بینی شده از سوی کمیته ملی پارالمپیک برای دعوت به تیم ملی، ۴۴/۴۱ بود که من در پرتاب نیزه کلاس F54 با کمتر از یک متر، رکورد ۴۳/۱۷ را به ثبت رساندم. در حال حاضر نیز منتظر تصمیم‌ کمیته فنی فدراسیون جانبازان و معلولان و کمیته ملی پارالمپیک هستم تا ببینیم آیا به تیم ملی دعوت می شوم یا خیر؟

وی گفت: من در شرایطی این رکورد را به ثبت رساندم که در ابتدای سال به دلیل ابتلا به بیماری کرونا تا ۳ ماه هیچ تمرینی نداشتم و بعد از آن نیز به خاطر تعطیلی باشگاهها و سالنهای بدنسازی فضای مناسبی برای پرتاب نیزه نداشتم و تنها در  ۲ ماه و زیر نظر همسرم که مربی ام بود، خود را برای مرحله اول رکوردگیری پارادوومیدانی آماده کردم.

وی گفت: اگر از سوی کمیته ملی پارالمپیک مورد حمایت قرار می گرفتم مطمئنا رکورد بهتری را در مرحله اول رکوردگیری به ثبت‌ می رساندم.

دارنده‌ مدال نقره مسابقات جهانی امارات در پرتاب نیزه تصریح کرد: متاسفانه در جریان مسابقات رکوردگیری به دلیل شکسته شدن جای سکو، به مدت ۲۰ دقیقه منتظر ماندم تا این مشکل رفع شود تا با قرار دادن صندلی روی سکو بتوانم پرتاب کنم، همین مساله سبب شد تا بدنم تا حدودی سرد شود و افت پیدا کند و به رکوردی که می خواستم دست پیدا نکنم، به حدی از نظر شرایط بدنی برای این مسابقات آماده بودم که‌ تصور می کردم تا ۴۵ متر را نیز پرتاب کنم اما تا حدودی با بدشانسی مواجه شدم.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر رکورد شما مورد تایید کمیته ملی پارالمپیک قرار نگیرد، آیا دوباره در رکوردگیری شرکت خواهید کرد یا خیر، افزود: من در شرایطی خود را برای مرحله اول رکوردگیری پارادوومیدانی آماده کردم که نه تجهیزات استانداردی داشتم و نه از جایی مورد حمایت قرار گرفتم، در حقیقت با دست خالی و با کمترین امکانات در شرایط کرونا تمرین کردم و توانستم رکورد ۴۳/۱۷ را به ثبت برسانم، بدون شک اگر بعد از این مورد حمایت قرار بگیرم‌ و از حقوق برخوردار شوم، این توانایی را دارم که رکوردم را ارتقاء ببخشم. البته ناامید نیستم و اگر در مرحله اول به تیم ملی دعوت نشوم تلاش خواهم کرد برای مرحله دوم با آمادگی بهتری شرکت کنم تا عضو تیم ملی شوم.
محمدیاری در پایان خاطرنشان کرد: مسوولین فنی فدراسیون جانبازان و معلولان و کمیته ملی پارالمپیک باید در تصمیم گیری خود جهت دعوت دوومیدانی کاران به تیم ملی شرایط کرونا، تعطیلی اردوها و نبود فضای مناسب برای انجام تمرینات را نیز در نظر بگیرند.
انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید