امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 346363 |
تاریخ انتشار : 18 اسفند 1398 - 12:19 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر زمانی که «دومنیک بنهورا» روند خلق مجسمه‌های سنتی زیمبابوه‌ای را در دوران نوجوانی و حدود چهار دهه قبل آغاز کرد هیچگاه فکر نمی‌کرد هنر برایش شهرت و خوشبختی به ارمغان خواهد آورد. به گزارش صلح خبر و به نقل از رویترز، «بنهورا» که در سال ۱۹۶۸ در خانواده‌ای روستایی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

زمانی که «دومنیک بنهورا» روند خلق مجسمه‌های سنتی زیمبابوه‌ای را در دوران نوجوانی و حدود چهار دهه قبل آغاز کرد هیچگاه فکر نمی‌کرد هنر برایش شهرت و خوشبختی به ارمغان خواهد آورد.

به گزارش صلح خبر و به نقل از رویترز، «بنهورا» که در سال ۱۹۶۸ در خانواده‌ای روستایی و در یکی از دهکده‌های نزدیک «هراره» متولد شده، اکنون به یک هنرور تحسین‌شده جهانی و صاحب سبک تبدیل شده است.

مجسمه‌سازان سنتی زیبمبابوه‌ای از ابزارهای ابتدایی برای حکاکی کردن و تراشیدن تخته سنگ‌های بزرگ چند تنی برای خلق یک اثر هنری استفاده می‌کنند و مضامین سنتی آفریقایی همچون «مادرانگی» در دو نوع «رئال» و «انتزاعی» به تصویر می‌کشند که اغلب مورد توجه مدیران و گالری‌داران غربی می‌شود.

«بهورا» نیز هنر خلق مجسمه‌های سنتی را از سایر ستاره ها این عرصه آموخت، اما پس مدت کوتاهی خود به یکی از چهره‌های برجسته این عرصه تبدیل شد.

او در گفت و گویی با رویترز اعلام نمود: «هنر من گرامیداشت زندگی است و آثار هنری خود را از زندگی روزانه‌ام الهام می‌گیرم.»

هنر «بهورا» او را از فقر نجات داد و به خانوده او شانس دوباره زندگی داد. او در سن ۲۳ سالگی نخستین خانه خود را در یکی از شهرهای نزدیک «هراره» ـ پایتخت زیمبابوه ـ خریداری کرد. 

او اکنون نمایشگاه‌های دائمی از آثار خود در «آتلانتا»، «کلورادو»، «موزه ویکتوریا» در «ملبورن» و «سیه‌نا» در ایتالیا برگزار کرده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید