امروز: یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 28 ذو القعدة 1446 | 2025-05-25
کد خبر: 343636 |
تاریخ انتشار : 04 اسفند 1398 - 4:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک حقوقدان گفت: اقدام قوه قضائیه مبنی بر افتتاح مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، به شرط اراده قاطع بر مبارزه با مفاسد و عدم تبعیض بین متهمین، می‌تواند زمینه مناسبی را در پیشگیری از جرائم اقتصادی در آینده ایجاد کند. علیرضا آذربایجانی در گفت‌وگو با صلح خبر، در […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک حقوقدان گفت: اقدام قوه قضائیه مبنی بر افتتاح مجتمع ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی، به شرط اراده قاطع بر مبارزه با مفاسد و عدم تبعیض بین متهمین، می‌تواند زمینه مناسبی را در پیشگیری از جرائم اقتصادی در آینده ایجاد کند.

علیرضا آذربایجانی در گفت‌وگو با صلح خبر، در رابطه با افتتاح مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی اظهار کرد: مجتمع قضایی مبارزه با مفاسد اقتصادی و رونمایی از سامانه شفافیت رسیدگی به جرائم -در راستای تحقق مفاد ماده ۵۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری- دائر بر تخصیص شعبی از مراجع قضایی برای رسیدگی تخصصی به  جرائم خاص و پر اهمیت مثل جرائم مالی، در ۱۴ بهمن سال جاری در تهران افتتاح و ضمنا از سامانه شفافیت رسیدگی‌های قضایی نیز رونمایی شد.

وی با مثبت ارزیابی کردن افتتاح این مجتمع عنوان کرد: با توجه به ضرورت اطلاعات اضافی برای قضات رسیدگی کننده به جرایم‌ مالی علاوه بر اطلاعات عمومی حقوقی و از جهات دیگر مثل تسریع در رسیدگی و یا امکان همکاری با سایر نهادهای مالی مرتبط مثل بانک مرکزی و تسهیل در شناسایی اموال محکومین و اجرای احکام صادره و در فرایند اصلاح ساختار اقتصادی کشور و مبارزه با مفسدین، تشکیل این مجتمع مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به رونمایی همزمان از سامانه شفافیت رسیدگی که مبتنی بر ارائه اطلاعات بدهکاران بانکی و ممنوع المعامله‌ها، احکام صادره و غیره (در راستای تصویب لایحه شفافیت هیات دولت در سال جاری) نیز می‌باشد، حرکت اخیر قوه قضائیه را گامی به جلو در جهت اهداف دستگاه قضایی است و نکته مهم در دستورالعمل مربوطه پیش بینی شورایی است که در کنار فعالیت قضایی شعب فوق، مسئولیت‌هایی مثل تدوین سیاست‌های کلان پیشگیرانه، مبارزه با جرم و شناخت خلاءهای قانونی و مهمتر از آنها نظارت بر اجرای صحیح قوانین و این دستورالعمل را عهده دار شده است.

این وکیل دادگستری با اشاره به اینکه “یکی از آفت‌های نظام اجرایی و یا قضایی کشور عدم هماهنگی بین مجریان درگیر مشکلات عملیاتی با تدوین کنندگان مقررات می‌باشد”، تصریح کرد: این دستورالعمل که فعالیت‌های شورای مربوطه را در کنار و همگام با شعب رسیدگی کننده  قرار داده است، به شرط اراده قاطع بر مبارزه با مفاسد و عدم تبعیض بین متهمین، می‌تواند ضمن احقاق بخشی از حقوق عامه زمینه مناسبی را در پیشگیری از جرائم اقتصادی در آینده ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید