امروز: یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 21 ذو القعدة 1446 | 2025-05-18
کد خبر: 429111 |
تاریخ انتشار : 17 فروردین 1400 - 13:39 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی گفت:شهید شاملو به دلیل مجاهدت‌های فراوانی که داشت بین ضدانقلاب کردستان به بهشتی معروف شده بود و با دغدغه بسیاری که در فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی هم کار جهادی می‌کرد هم کارخبری، که کتاب دو جلدی «کند و کاوی در مسائل کردستان» حاصل بررسی‌های […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی گفت:شهید شاملو به دلیل مجاهدت‌های فراوانی که داشت بین ضدانقلاب کردستان به بهشتی معروف شده بود و با دغدغه بسیاری که در فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی هم کار جهادی می‌کرد هم کارخبری، که کتاب دو جلدی «کند و کاوی در مسائل کردستان» حاصل بررسی‌های میدانی و گزارش‌های او از اوضاع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کردستان است.

به گزارش صلح خبر،احسان ربیعی با اعلام انتخاب شهید «علیرضا شاملو» به عنوان شهید شاخص سال ۱۴۰۰ در استان مرکزی توضیح داد: شهید والامقام علیرضا شاملو، متولد دوم فروردین ۱۳۴۱ در روستای گرجائی ملایر، فرزند دوم یک خانواده ۹ نفره وجودش پا گرفت،جهت ادامه تحصیل همراه خانواده به شهر اراک مهاجرت کردند و دوران ابتدایی تا دبیرستان را در مدارس نوید، چهارم آبان، مجیدی و شهید بهشتی اراک گذراند و در نوجوانی به یک مبارز تمام عیار انقلابی تبدیل شد.

ربیعی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب از جمله افرادی بود که با تشکیل جهاد سازندگی وارد این نهاد شد که از طریق جهاد به روستاها برای کار فرهنگی هجرت کرد و همزمان در هفته نامه سروش نیز کار خبرنگاری می‌کرد. پس از مدتی کارکردن در جهاد سازندگی اراک، بنا بر فرمان حضرت امام(ره) به خاطر کمک به مردم کردستان و برای سازندگی به آن خطه سفر کرد تا هجرت از خود به خدا را شروع کند و در کردستان نیز لحظه‌ای آرام نگرفت و به روستاها می‌رفت و در میان مردم کُرد حضور پیدا می‌کرد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی اعلام نمود: شهید شاملو به دلیل مجاهدت های فراوانی که داشت بین ضد انقلاب کردستان به بهشتی معروف شده بود و با دغدغه بسیاری که در فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی هم کار جهادی می‌کرد هم کارخبری، که کتاب دو جلدی «کند و کاوی در مسائل کردستان» حاصل بررسی‌های میدانی و گزارش‌های او از اوضاع فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کردستان است.

ربیعی افزود: شهید شاملو جوان مومن انقلابی، معرفت جو، اندیشه‌ورز، خوش فکر،سخنور و پرتلاش که در حوزه نمایشنامه نویسی تئاتر هم فعالیت‌های زیادی انجام داده است. سرانجام روز آزادسازی پاوه در سنندج اسیر ضدانقلاب شد و بعد از چند ماه اسارت در زندان حزب دموکرات در منطقه «دوله تو» شهرستان سردشت کردستان و پس از چند ماه تحمل شکنجه‌های وحشیانه مانند سوزاندن تن و بریدن رگ‌های گردنش توسط ضدانقلاب، در هفتم بهمن ۱۳۵۹ به شهادت رسید.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان مرکزی گفت: شهید بزرگوار علیرضا شاملو همراه با شهید رسول مصطفائی(شهادت ۱۷ آذر ۵۹ در خرمشهر)، از نخستین شهدای خبرنگار تاریخ انقلاب اسلامی است که ماجرای دردناک تحویل جنازه به مادر دلاور و مقاوم این شهید که چند روز کوه‌های کردستان را پیموده بود بسیار شنیدنی است و شاید همین ماجرا بود که علیرضا و مادرش را به سوژه مستند سید شهیدان اهل قلم شهید سید مرتضی آوینی تبدیل کرد.

ربیعی گفت:هر سال در راستای ترویج سبک زندگی شهدای انقلاب اسلامی و الگوگیری از گنجینه‌های ارزشمند آنها شهید شاخص سال معرفی می‌شود که در این سالها به یک اقدامی اثرگذار در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تبدیل شده است. انتخاب شهید شاخص سال فرصت بسیار ارزشمند و مغتنمی است که ضمن پرداختن و معرفی سبک زندگی آن شهید والامقام به نسل جوان همچنین به ویژگی‌های جوان مومن در تراز انقلاب اسلامی پرداخته شود و الگوهای برتر به جامعه بهتر معرفی شوند و این از ضرورت‌های امروز جامعه است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید