امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 286598 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1398 - 22:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نخستین هم اندیشی آموزش عالی هنرهای سنتی در دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان روز پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ با حضور اساتید و خبرگان و اندیشه ورزان هنرهای سنتی برگزار شد. به گزارش صلح خبر، در نخستین هم اندیشی آموزش عالی هنرهای سنتی که با تاکید بر مبانی آموزش هنرهای […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نخستین هم اندیشی آموزش عالی هنرهای سنتی در دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان روز پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ با حضور اساتید و خبرگان و اندیشه ورزان هنرهای سنتی برگزار شد.

به گزارش صلح خبر، در نخستین هم اندیشی آموزش عالی هنرهای سنتی که با تاکید بر مبانی آموزش هنرهای سنتی و نظام استاد شاگردی در دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان برگزار شد، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و فرهنگ، زیبایی شناسی هنر را در شناخت مبانی معنوی آن مطابق با نظام استاد شاگردی بیان نمود و با اشاره به اهمیت مفهوم معنویت به عنوان ماهیت روحانی و اصیل هستی، مبانی معنوی را بنیاد هستی شناسی هنر دانسته و با تاکید بر مبانی زیبایی شناسی فلسفه هنر اسلامی، آداب تشرف، اخلاق پسندیده و باور و اعتقادات را بن مایه نظام استاد شاگردی دانست.

رئیس کمیسیون هنر و معماری شورای عالی انقلاب فرهنگی، تعلیم و مشق و صفای باطن را عناصر معنوی برشمرد که ستاره را در مسیر نظام استاد شاگردی قرار می‌دهد. وی با اشاره به لذت، محاکات، مابعدالطبیعه و ارزش در زیبای‌های هنر اسلامی، آشنایی با مبانی معنوی و همسو شدن با ابعاد تعالی و کمال را مسیر حرکت و بازنمایی هنر دانسته و کمال و بعد لایتناهی در این عرصه بروز و ظهور خواهد یافت.

ایمانی خوشخو با تاکید به اهمیت مفهوم معنویت و رهایی از رویکردهای محدود به آن، هنرهای سنتی ایرانی را مهد شکوفایی استعداد و خلاقیت ستاره اعلام نمود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و فرهنگ ضمن تاکید بر عناصر نظام استاد شاگردی و مبانی فلسفه هنر اسلامی، آشنایی با مضامین معنوی را یکی از عناصر مهم در درک عمیق و پیاده سازی هنرهای سنتی در نظام آموزشی دانست.

در ابتدای این نشست دکتر بهمن نامور مطلق، رئیس دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی فرشچیان، ضمن خیر مقدم به حضار، بر اهمیت جایگاه هنرهای سنتی و ستاره در ایران اشاره نمود و این نشست را مقدمه‌ای برای سایر اقدامات و فعالیت‌های دانشگاه هنرهای اسلامی-ایرانی فرشچیان دانست.

در این نشست که تا بعداز ظهر ادامه یافت، با ایراد سخنرانی‌های تخصصی به همراه پرسش و پاسخ با حضور اساتید برجسته و هنروران سنتی ایران از جمله دکتر اسماعیل بنی اردلان، دکتر حسین یاوری، دکتر ایرج داداشی، دکتر حمیدرضا قلیچ خانی، دکتر محمدعلی رجبی، دکتر امیررضایی نبرد، دکتر حسن ستاری، لیلا زینلی، مژگان درانی و مهدی قربانی و نیز جمعی از محققین و اساتید دانشگاهی برگزارشد.

انتهای پیام / ‏

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید