امروز: جمعه, ۲۷ تیر ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 23 محرم 1447 | 2025-07-18
کد خبر: 442390 |
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1400 - 11:51 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد، اتحادیه اروپا لازم است که به ساختن چارچوبی کاری بر اساس مسائل اقتصادی، صنعتی و فنی و همچنین ارزشهای نظامی برای خودمختاری راهبردی خود بپردازد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری شینهوا، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در اظهاراتی در آستانه […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد، اتحادیه اروپا لازم است که به ساختن چارچوبی کاری بر اساس مسائل اقتصادی، صنعتی و فنی و همچنین ارزشهای نظامی برای خودمختاری راهبردی خود بپردازد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری شینهوا، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در اظهاراتی در آستانه برگزاری نشست سران گروه هفت در انگلیس در ۱۱ تا ۱۳ ژوئن گفت: مساله مهم و محور روزهای آینده برای من حاکمیت اروپا است.

ماکرون با استناد به آنچه “سابقه قدرتمند” اروپا از این لحاظ در سالهای اخیر، از جمله پیشرفته در حوزه های نظامی، حاکمیت دیجیتال و برنامه بازیابی پس از همه گیری خواستار یک شراکت جدید با آمریکا شد.

ماکرون که در سال ۲۰۱۹ ناتو را گرفتار “مرگ مغزی” خوانده بود درباره نشست چند روز دیگر این ائتلاف تاکید کرد: “باید قابلیت راهبردی خودمختاری اروپایی ها به رسمیت شناخته شود”.

به گفته رئیس جمهور فرانسه، “ناتو باید ارزشهای مشترکش را شفاف کند، ناتو باید به ایجاد یک قاعده رفتاری در میان کشورهای همپیمان بپردازد و باید مفهوم خود را شفاف کند”. او اظهار کرد: چیزی که به نظر من در این بافت بسیار مهم است این است که ما به عنوان اروپایی ها فرض کنیم که در خاکمان هنرمندان حوزه کنترل تسلیحات هستیم. این یک موضوع ضروری برای ماه ها و سالهای آینده است.

وی افزود: اروپا صرفا موضوع یا منطقه برای توزیع نفوذ ها نیست. ما عامل ژئوپلتیک بین المللی هستیم و ما باید آن را فرض بگیریم.

ماکرون در ادامه صحبتهایش همچنین گفت که در آستانه نشست چند روز دیگر ناتو با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بعد از چند ماه جدال لفظی بین این دو رهبر دیدار خواهد کرد.

ماکرون و اردوغان بر سر مسائلی شامل لیبی، سوریه و قره باغ با یکدیگر اختلاف دارند.

ماکرون همچنین هشدار داده بود که ترکیه برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۲ فرانسه تلاش خواهد کرد.

رئیس جمهور فرانسه بیان داشت، “درست قبل از” اجلاس ناتو که روز دوشنبه در بروکسل آغاز می شود برای دیدار با اردوغان برنامه دارد.

او گفت: وقتی ما اعضای یک سازمان یکسان هستیم نمی توانیم تصمیم به خرید تجهیزاتی بگیریم که اجازه به عملیات مشترک ندهند و نمیتوانیم تصمیم به اجرای عملیاتهای یکجانبه ای که بر خلاف منافع ائتلافهای ساخته شده توسط ما هستند بگیریم.

او اضافه کرد که دو طرف “اختلافات عمیق” دارند اما باید “به گفتگو ادامه دهند”.

از سوی دیگر، رئیس جمهور فرانسه خبر از خارج سازی نیروهای فرانسه از نبرد با شبه نظامیان افراطگر در مالی واقع در منطقه “ساحل” در آفریقا داد.

ماکرون در کنفرانس مطبوعاتی تصریح کرد، عملیات ضد تروریسم فرانسه در غرب آفریقا پایان خواهد یافت و در یک ماموریت بین المللی کلی تر ادغام خواهد شد.

وی گفت: ما به شکلی سازمان یافته دست به خروج خواهیم زد.

او گفت که جزئیات این برنامه در پایان ژوئن نهایی خواهند شد.

وی افزود: ما باید یک گفتگو را با شرکای آفریقایی و اروپای خود داشته باشیم. ما یک ستون ضد تروریسم را با نیروهای ویژه همراه با چند صد نیرو حفظ خواهیم کرد و و ستون دومی نیز خواهد بود که همکاری است و ما آن را تقویت خواهیم کرد.

رئیس جمهور فرانسه اظهار کرد، کشورش نمی تواند با دولتهایی در منطقه ساحل که به مذاکره با شبه نظامیان افراطگر ادامه دهند همکاری کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید