امروز: جمعه, ۲ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 26 ذو القعدة 1446 | 2025-05-23
کد خبر: 263178 |
تاریخ انتشار : 19 اسفند 1397 - 3:12 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر رییس کمیسیون روانشناسی کمیته ملی المپیک گفت: با تشکیل این کمیسیون سعی داریم جایگاه روان شناسی را در بین تیم‌های ورزشی پررنگ‌تر و فدراسیون ها را برای استفاده از خدمات روانشناسی در کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو تشویق کنیم. دکتر محمد کاظم واعظ موسوی در گفت و گو با […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

رییس کمیسیون روانشناسی کمیته ملی المپیک گفت: با تشکیل این کمیسیون سعی داریم جایگاه روان شناسی را در بین تیم‌های ورزشی پررنگ‌تر و فدراسیون ها را برای استفاده از خدمات روانشناسی در کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو تشویق کنیم.

دکتر محمد کاظم واعظ موسوی در گفت و گو با صلح خبر، درباره‌ی اهداف اصلی تشکیل کمیسیون روانشناسی کمیته ملی المپیک اظهار کرد: کمیسیون روان شناسی کمیته ملی المپیک با حمایت‌های رئیس کمیته ملی المپیک و با هدف پشتیبانی روان شناختی از ورزشکاران تیم‌های ملی که در رقابت‌های المپیکی شرکت می‌کنند، چند ماهی است که شکل گرفته و تلاش بر این است تا از طریق این کمیسیون سطح برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در زمینه‌ی روان شناسی ارتقا و به دامنه‌ی وسیع‌تری گسترش پیدا کند. البته مجری تصمیمات این کمیسیون آکادمی ملی المپیک است و طی ۴ جلسه‌ای که از زمان شکل‌گیری این کمیسیون تا به الان داشتیم، تصمیمات مهمی پیرامون اینکه چگونه سیاست‌گذاری کنیم تا پشتیبانی روانشناختی خوبی از تیم‌های ملی داشته باشیم و اینکه چگونه فدراسیون‌ها را برای استفاده از خدمات روانشناسی تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه ما نمی‌توانیم فدراسیون‌ها را مجبور کنیم تا از خدمات روانشناسی استفاده نمایند، گفت: سعی داریم لیستی از نخبگان روانشناسی ورزشی را تهیه کنیم تا فدراسیون‌هایی که تمایل به استفاده از خدمات روان شناسی هستند به آنها معرفی کنیم تا سراغ افراد شایسته و تبحر در این زمینه بروند، نه اینکه فدراسیون‌ها از خدمات هر فردی تحت عنوان روان شناس بهره بگیرند و در آینده مشکلاتی برای آنها ایجاد شود.

واعظ موسوی اضافه کرد: در سال آینده تمام تصمیمات گرفته شده در این کمیسیون اجرایی خواهد شد، به طوری که با سرکشی به اردوهای تیم‌های ملی که خود را برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو آماده می‌کنند، عملکرد تیم‌ها را با توجه به خدمات روانشناسی ارزیابی و برای هر تیمی که نیاز به استفاده از این خدمات باشد، روانشناس ورزشی اعزام خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون روانشناسی کمیته ملی المپیک تصریح کرد: تلاش کمیسیون بر این است که فدراسیون‌ها را نسبت به استفاده از خدمات روانشناسی در رویدادهای مهم آگاه کند تا خود برای استفاده از این خدمات تصمیم نهایی را بگیرند. البته تصور من بر این است که در حال حاضر فدراسیون‌ها نسبت به استفاده از خدمات روان شناسی نسبت به گذشته راغب‌تر هستند و دید مثبتی نسبت به این مساله دارند.

وی در پایان در خصوص جایگاه روانشناسی در بین تیم‌های ورزشی گفت: مأموریت اصلی این کمیسیون پررنگ کردن جایگاه روانشناسی در بین تیم‌های ورزشی است تا فدراسیون‌ها نه به اجبار بلکه به خاطر احساس نیازی که برای حضور روانشناس دارند، از خدمات روان شناسی بهره بگیرند. امیدوارم که در سال آینده به نتایج بهتری در خصوص حضور متخصصان روانشناس در بین تیم‌های ورزشی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید