امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 308015 |
تاریخ انتشار : 22 شهریور 1398 - 0:10 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر ۱۰ فرنگی‌کار تیم ملی طی ماه‌ها حضور در اردوهای تیم ملی زیر نظر محمد بنا خود را مهیای حضور در رقابت‌های جهانی قزاقستان کرده‌اند، ماموریتی سخت و دشوار برای فرنگی‌کاران جوان و باتجربه ایران که در مصاف با عنوان‌داران جهان و المپیک بدنبال درخشش و کسب نتیجه‌ای درخور نام […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

۱۰ فرنگی‌کار تیم ملی طی ماه‌ها حضور در اردوهای تیم ملی زیر نظر محمد بنا خود را مهیای حضور در رقابت‌های جهانی قزاقستان کرده‌اند، ماموریتی سخت و دشوار برای فرنگی‌کاران جوان و باتجربه ایران که در مصاف با عنوان‌داران جهان و المپیک بدنبال درخشش و کسب نتیجه‌ای درخور نام کشتی فرنگی ایران هستند.

به گزارش صلح خبر، رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان ۲۰۱۹ از فردا شنبه ۲۳ شهریور ماه به میزبانی نورسلطان پایتخت قزاقستان آغاز می‌شود.

کشتی فرنگی ایران نمایشی کابوس‌وار در رقابت‌های جهانی سال گذشته داشت، جاییکه شاگردان علی اشکانی در ۱۰ وزن فقط به یک مدال برنز جهان توسط مهدی علیاری رسیدند، نتیجه‌ای که واکنش‌های تندی را بدنبال داشت و در نهایت منجر به کنار رفتن علی اشکانی از هدایت تیم ملی شد.

پس از کنار رفتن محمد بنا از سرمربیگری تیم ملی بدنبال نتایج ضعیف در المپیک ریو، وی بار دیگر هدایت تیم ملی را در دست گرفت و ۲۷ آبان ماه سال گذشته توسط حمید بنی‌تمیم سرپرست وقت فدراسیون کشتی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد تا اینبار تیمی خوب و منسجم را با دستانی باز و اختیار عمل مهیای حضور در رقابت‌های جهانی قزاقستان کند.

هر چند بنا با توجه به پتانسیل کشتی فرنگی ایران و عدم پشتوانه‌سازی طی سال‌های گذشته و یا مصدومیت و دوری از شرایط مناسب دو یا سه کشتی‌گیر، مجبور به انتخاب جوانان در برخی اوزان شد اما به هر صورت این اتفاق را باید به فال نیک گرفت.

 پس از نتایج نه چندان خوب کشتی فرنگی ایران در المپیک ریو، جهانی پاریس و جهانی مجارستان، باید منتظر ماند و دید آیا اینبار کشتی فرنگی ایران زیر نظر مدیریت جدید فدراسیون و تحت هدایت محمد بنا و کادرش می‌تواند انتظارات را برآورده کند یا خیر؟

طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی، رقابت‌های جهانی قزاقستان به عنوان مرحله نخست رقابت‌های کسب سهمیه المپیک به شمار می‌رود و قرار است به نفرات اول، دوم، سوم مشترک و پنجم مشترک سهمیه المپیک اختصاص یابد، موضوعی که باعث حضور چهره‌های شاخص کشتی جهان در این رقابت‌ها و افزایش سطح کیفی رقابت‌های جهانی نورسلطان شده است.

در ادامه بررسی مختصری داریم بر وضعیت فرنگی‌کاران ایران در مسابقات جهانی و مهمترین حریفان آن‌ها:

وزن ۵۵ کیلوگرم: پویا ناصرپور و ماموریت دشوار در سبک وزن

رضا خدری و پویا ناصرپور ۲ فرنگی‌کار مورد نظر بنا در این وزن بودند که هر دو به تورنمنت گرجستان اعزام شدند. ناصرپور در این تورنمنت در همان دور نخست برابر دیگر کشتی‌گیر ایران به میدان رفت و با برتری ۷ بر ۴ و در نهایت کسب مدال طلا، برای نخستین بار مسافر رقابت‌های جهانی شد.

پویا ناصرپور

ناصرپور کشتی‌گیر جوان و با آتیه ایران دو مرتبه در رقابت‌های جهانی نوجوانان برای ایران به میدان رفت که حاصل آن هشتمی در ۲۰۱۳ و مدال برنز ۲۰۱۴ بود. وی سپس به مدال برنز نوجوانان آسیا رسید و در سال ۲۰۱۸ نیز کار خود را در رده جوانان با طلای آسیا آغاز کرد. وی در ادامه روند رو به رشد خود سال گذشته مدال طلای جوانان جهان را بر گردن آویخت. ناصرپور در رده بزرگسالان در سال جاری میلادی به دو تورنمنت وهبی امره و کارتوزیا بلاوادزه گرجستان اعزام شد و به ترتیب صاحب مدال‌های برنز و طلا شد تا اعتماد محمد بنا را برای پوشیدن دوبنده تیم ملی در رقابت‌های جهانی بزرگسالان جلب کند.

در آخرین رنکینگ اعلام شده از سوی اتحادیه جهانی،الدانیز عزیزلی (آذربایجان)، بهرام‌اف قهرمان آسیا (ازبکستان)، نوگزاری سورتسومیا (گرجستان) و عبدالکریم فرگات (الجزایر) هستند که در کنار نفراتی مانند شریف کلیچ از ترکیه، ویتالی کابالوئف قهرمان اروپا و نایب قهرمان امیدهای جهان از روسیه دیگر مدعیان اصلی این وزن خواهند بود.

وزن ۶۰ کیلوگرم: نجاتی قدر این موقعیت را می‌داند؟

در حالیکه مهرداد مردانی بخت نخست پوشیدن دوبنده تیم ملی در این وزن بود اما در نهایت سرمربی تیم ملی برای تعیین تکلیف این وزن المپیکی، علیرضا نجاتی و شیرزاد بهشی طلا را راهی تورنمنت گرجستان کرد که در نهایت هر دو به مدال برنز رسیدند و با نظر کادر فنی قرعه به نام نجاتی افتاد تا او مسافر نورسلطان شود.

نجاتی سال ۲۰۱۸ به نقره جوانان جهان و برنز جوانان آسیا رسید. وی همچنین ۲ برنز نوجوانان جهان و آسیا را در کارنامه خود دارد و باید دید آیا می‌تواند از این فرصت ارزشمند برای نشان دادن توانایی‌های خود استفاده کند؟

علیرضا نجاتی

سرگئی املین، نایب قهرمان اروپا (روسیه)، سئونگ‌هاک کیم (کره‌جنوبی)، ویکتور سیوبانو، قهرمان اروپا (مولداوی) و ایوان لیزاتوویچ (کرواسی) ۴ کشتی‌گیر عالی این وزن در رنکینگ و از شانس‌های اصلی کسب مدال و سهمیه المپیک هستند. همچنین کرم کامل، قهرمان جوانان جهان از ترکیه، اسلام‌جان بهرام‌اف قهرمان آسیا از ازبکستان، فومیتا از ژاپن و  ری سئو اونگ نایب قهرمان آسیا از کره‌شمالی از دیگر نفرات مطرح این وزن به شمار می‌روند.

کنچیرو فومیتا قهرمان جهان ۲۰۱۷ و زیر ۲۳ سال جهان ۲۰۱۸ که در این وزن جانشین شینوبو اوتا نایب قهرمان المپیک ۲۰۱۶ شده، بخت اصلی ایستادن بر سکوی نخست جهان است.

مردانی جدی‌ترین گزینه این وزن برای حضور در تیم ملی در ۲ مرتبه حضور خود در رقابت‌های جهانی با نمایشی ضعیف به عناوینی بهتر از هشتمی ۲۰۱۷ و بیست و سومی ۲۰۱۸ نرسید، وی هر چند در جام تختی با شکست نجاتی در فینال قهرمان شد اما در ادامه در رقابت‌های آسیایی عملکرد ضعیفی داشت و به عنوان دهمی آسیا رسید تا در جلب اعتماد کادر فنی ناموفق باشد.

وزن ۶۳ کیلوگرم: دلخانی پنجه در پنجه عنوان‌داران جهان و المپیک

میثم دلخانی ، محمد نوربخش و سامان عبدولی ، ۳ فرنگی‌کار دیگر تیم ملی در کاروان پر تعداد اعزامی به گرجستان بودند تا مورد ارزیابی نهایی قرار گیرند. دلخانی و عبدولی در این تورنمنت به مدال برنز رسیدند و نوربخش نیز با شکست مقابل دلخانی حذف شد.

محمد بنا در نهایت دلخانی را به عبدولی ترجیح داد که این انتخاب حاشیه‌های فراوانی داشت تا جایی‌که شایعه شد برادر کوچکتر سعید عبدولی از فرط ناراحتی به پشت بام خانه کشتی رفته و تهدید به پایین پریدن نیز کرده بود!

میثم دلخانی

دلخانی کشتی‌گیر با اخلاق تیم ملی، برنز جوانان جهان ۲۰۱۶ در فرانسه و قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا ۲۰۱۹ را در کارنامه خود دارد. وی سال گذشته در رقابت‌های جهانی زیر ۲۳ سال نیز از رسیدن به مدال بازماند و پنجم شد. کادر فنی در این وزن غیر المپیکی نیز نیم نگاهی به کسب مدال توسط این فرنگی‌کار جوان دارد.

شینوبو اوتای ژاپنی با مدال نقره المپیک ۲۰۱۶ امسال به یک وزن بالاتر آمده و در مسابقات جهانی در وزن ۶۳ کیلوگرم کشتی می‌گیرد. اوتا که سابقه پیروزی مقابل سوریان در المپیک ریو را در کارنامه خود دارد، امسال در ۳ رویداد بین‌المللی در وزن ۶۳ کیلوگرم کشتی گرفت که حاصل آن ۲ طلای تورنمنت‌های مجارستان و بلاروس و نقره تورنمنت بلغارستان بود.

اما استپان ماریانیان قهرمان جهان ۲۰۱۸، برنز جهان ۲۰۱۷، قهرمان اروپا و بازی های اروپایی۲۰۱۹ از روسیه چهره شاخص این وزن در رقابت‌های جهانی است.

المات کبیسپایف کشتی گیر کهنه کار قزاق با یک نقره و ۲ برنز جهان دیگر چهره نام آشنای این وزن است. هر چند حضور او قطعی نیست چرا که در لیست نهایی نیز نام یک کشتی‌گیر دیگر قزاق نیز در این وزن به چشم می‌خورد.

رحمان بیلیجی نفر سوم جهان ۲۰۱۸ از ترکیه، المان مختاروف آذربایجانی با برنز بازی‌های اروپایی و طلای نوجوانان و جوانان جهان دیگر چهره های شاخص این وزن هستند.

استپان ماریانیان، قهرمان جهان  (روسیه)، ارباتو توآ، قهرمان آسیا (چین)، شینوبو اوتا، قهرمان جهان و آسیا و نایب قهرمان المپیک ریو (ژاپن) و اسلاویک گالستیان از ارمنستان۴ نفر عالی وزن 63 کیلوگرم در رنکینگ نهایی هستند.

وزن ۶۷ کیلوگرم: تاب و ماموریت کسب سهمیه

حامد تاب و محمدجواد رضایی دو گزینه نهایی بنا بودند که آن‌ها نیز برای ارزیابی نهایی راهی تفلیس شدند. تاب در این تورنمنت با شکست ۲ بر یک رضایی و دیگر حریفانش به مدال طلا رسید و رضایی نیز سوم شد تا در نهایت تاب صاحب دوبنده تیم ملی در وزن چهارم و دومین وزن المپیکی شود.

آرتم سورکوف، قهرمان ۲۰۱۸ جهان (روسیه)، ریو هانسو قهرمان جهان، آسیا و بازی‌های آسیایی (کره‌جنوبی)، گئورگ ساهاکیان، نایب قهرمان اروپا و نفر سوم ۲۰۱۸ جهان (لهستان) و میرژان شرماخانبت، نایب قهرمان آسیا و نفر سوم ۲۰۱۸ جهان (قزاقستان)  ۴ نفر نخست رنکینگ نهایی این وزن هستند.

حامد تاب (دوبنده آبی)

عنوان‌دارانی همچون داوور استفانک (صربستان)،گادائوا (ازبکستان)، دانیل جانسیچ (کرواسی)، مت نِمِس (صربستان) و آتاکان یوکسل، دارنده برنز جهان از ترکیه از دیگر شانس‌های اصلی کسب مدال در این وزن محسوب می‌شوند.

حامد تاب پیش از هفتمی در آسیا، در جام وهبی امره طلا گرفت و پس از آسیایی نیز در گرجستان قهرمان شد تا بهترین گزینه بنا در این وزن المپیکی باشد. وی اگر بتواند در مصاف با بزرگان جهان به سهمیه المپیک برسد ماموریتش را به بهترین شکل ممکن به پایان رسانیده است.

وزن ۷۲ کیلوگرم: کاویانی‌نژاد جواب اعتماد بنا را می‌دهد؟

یکی از پرحاشیه‌ترین انتخاب ‌های محمد بنا در وزن ۷۲ کیلوگرم بود، جاییکه محمدرضا گرایی بخت نخست پوشیدن دوبنده تیم ملی در نهایت جای خود را به امین کاویانی‌نژاد داد، موضوعی که باعث اعتراض شدید گرایی شد و وی به نشانه اعتراض از اردوی تیم ملی قهر کرد. بنا مصدومیت گرایی را دلیل خط زدن او از ترکیب تیم ملی دانست.

 کاویانی‌نژاد در سال ۲۰۱۷ طلای جوانان جهان و برنز امیدهای جهان را از آن خود کرد و سال گذشته نیز بار دیگر بر سکوی نخست جوانان جهان ایستاد. این کشتی‌گیر در سال ۲۰۱۵ نیز طلای نوجوانان جهان را گرفت و حالا یکی از امیدهای محمد بنا در مسابقات جهانی و در مصاف با چهره‌های شاخص کشتی جهان به شمار می‌رود، عملکرد خوب او می‌تواند مهر تاییدی بر انتخاب محمد بنا در این وزن غیرالمپیکی باشد.

امین کاویانی نژاد

آیک ناتساکانیان (بلغارستان)، بالینت کورپاسی (مجارستان)، عبدالعزیز مانتسیگوف (روسیه) و هوجان ژانگ (چین) ۴ نفر نخست رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در این وزن هستند که در این میان کورپاسی با مدال‌های طلا، نقره و برنز جهان شاخص‌ترین چهره جهان در این وزن به حساب می‌آید. کشتی‌گیر روس نیز طلای جوانان جهان و طلای اروپا ۲۰۱۹ را در کارنامه خود دارد.

چنگیز ارسلان دارنده مدال طلای زیر ۲۳ سال جهان۲۰۱۸ از ترکیه، آمویان دارنده طلا و نقره جوانان جهان از ارمنستان، دمو ژادرایف قزاق و دارنده مدال نقره جهان از دیگر چهره‌های مطرح این وزن به حساب می‌آیند.

وزن ۷۷ کیلوگرم: گرایی و گرفتن انتقام از قهرمان المپیک

در این وزن نیز محمد علی گرایی و پژمان پشتام دو فرنگی‌کار اعزامی ایران به تورنمنت گرجستان بودند که در جریان این تورنمنت گرایی مقابل پشتام با نتیجه قاطع ۹ برصفر پیروز شد و به دوبنده تیم ملی رسید.

گرایی با مدال‌های برنز جهان و طلای بازی‌های آسیایی در رقابت‌های قهرمانی آسیا مغلوب کیم هیون وو قهرمان جهان و المپیک از کره جنوبی شد و حالا بدنبال گرفتن انتقام از حریف عنوان‌دار خود در قزاقستان است.

رومن ولاسوف روس دیگر نابغه کشتی جهان در این وزن است که با پشتوانه طلای جهان و المپیک و پس از یک دوره غیبت در رقابت‌های جهانی حالا آماده است در این وزن المپیکی نیز بر سکوی نخست جهان بایستد.

محمد علی گرایی

محمد علی گرایی یکی از ۲ فرنگی‌کار مدال دار تیم اعزامی ایران در رقابت‌های جهانی است که کادر فنی حساب ویژه ای بر روی درخشش این فرنگی‌کار شیرازی و بازگشت به روزهای اوج باز کرده است.

کیم هیون وو(کره‌جنوبی)‌، ویکتور نمس (صربستان)، تاماش لورینچ (مجارستان) و پاول لیخان (بلاروس) ۴ نفر نخست رنکینگ نهایی هستند که در کنار چهره های شاخصی همچون الوین مورسلیف آذربایجانی و دارنده ۲ برنز جهان، پاول لیاخ نایب قهرمان اروپا از بلاروس، تاماش لورینچ مجارستانی و دارنده مدال نقره المپیک و ۲ نقره و یک برنز جهان از دیگر نفرات مطرح این وزن المپیکی به حساب می‌آیند، وزنی که با وجود چهره‌های شاخص کشتی جهان باید منتظر رقابت‌هایی جذاب و دیدنی باشیم.

یکی از ۵ کشتی‌گیر رژیم صهیونیستی در این رقابت‌ها نیز در این وزن حضور دارد که امیدواریم گرایی به این کشتی‌گیر برخورد نکند.

وزن ۸۲ کیلوگرم: عبدولی در پی جبران ناکامی سال گذشته

سعید عبدولی پرافتخارترین فرنگی‌کار تیم ملی با طلا و برنز جهان و برنز المپیک و تنها فرنگی‌کار ایران در میان ۴ نفر عالی رنکینگ پس از حواشی مختلفی که طی یکی دو سال اخیر داشت بار دیگر زیر نظر بنا دل به تمرینات داد و حالا در یکی دوسال پایانی عمر قهرمانی‌اش از عزم خود برای رسیدن به دومین طلای جهان خبر می‌دهد.

عبدولی پس از ناکامی در جهانی سال گذشته عنوان کرده بود” در این چند روز چندین بار گریه کردم. پشت بچه ها بمانید و بی انصافی نکنید. این ناکامی دلایل زیادی دارد. داوری، مشکلات مالی فدراسیون، شورای فنی، مربی و سرمربی همه در این شکست دخیل هستند. انقدر گریه کرده‌ام که حساب ندارد. فقط بخاطر اینکه انقدر جان کندیم و اخر سر هم حقمان را ضایع کردند و نابودمان می‌کنند. این هم از بی کسی ماست.”

سعید عبدولی

امره کوش (ترکیه)، ویکتور ساسونوفسکی (بلاروس)، سعید عبدولی (ایران) و راجبک بیسلطانوف (دانمارک) به عنوان ۴ نفر نخست رنکینگ در کنار ماکسیم مانوکیان دارنده مدال‌های طلا و برنز جهان ار ارمنستان، لاشا گوبادزه دارنده مدال نقره زیر ۲۳ سال جهان و ۲ برنز بزرگسالان جهان از گرجستان، امره کوش دارنده نقره وبرنز جهان از ترکیه و آکیف نفر سوم اروپا از روسیه از نفرات مطرح این وزن به حساب می‌آیند.

پیترباشی چهره شاخص کشتی جهان از مجارستان در این وزن حضور ندارد. کشتی‌گیر رژیم صهیویستی نیز در این وزن قرار دارد.

وزن ۸۷ کیلوگرم: رامین طاهری و کار سخت در اولین تجربه جهانی

یکی دیگر از اوزانی که انتخاب محمد بنا با حرف و حدیث همراه بود و منتج به ترک اردوی تیم ملی از سوی حسین نوری شد وزن ۸۷ کیلوگرم بود، جاییکه محمد بنا تنها رامین طاهری را به تورنمنت گرجستان فرستاد و وی نیز با نمایشی خوب به مدال طلا رسید. بنا دلیل عدم اعزام نوری یکی از مدال آوران ایران در جهانی 2017 پاریس به تورنمنت گرجستان را مصدومیت او عنوان کرد.

نوری در سال ۲۰۱۷ به مدال برنز جهان و طلای آسیا رسید، در سال ۲۰۱۸ طلای آسیا و بازی‌های آسیایی را از آن خود کرد و در سال ۲۰۱۹ نیز بار دیگر بر سکوی نخست آسیا ایستاد. وی در مسابقات جهانی سال گذشته همانند ۸ ملی‌پوش دیگر ایران از رسیدن به مدال بازماند.

رامین طاهری

رامین طاهری نیز با ۳ طلای آسیا، نقره و برنز جوانان جهان و طلای نوجوانان جهان آماده است تا در اولین تجربه جهانی خود در رده بزرگسالان پاسخ خوبی به اعتماد کادر فنی تیم ملی بدهد و ضمن رسیدن به مدال، سهمیه المپیک را نیز برای ایران بدست بیاورد.

ژان بلنیوک (اوکراین)، متهان باشار (ترکیه)، ویکتور لورینچ (مجارستان) و اسلام عباس‌اُف (اذربایجان) به عنوان ۴ نفر نخست رنکینگ در کنار نفراتی همچون رستم آساکولوف ازبک و دنیس کودولا از آلمان شاخص‌ترین چهره‌های این وزن المپیکی در رقابت‌های قهرمانی جهان هستند.

وزن ۹۷ کیلوگرم:ساروی بدنبال جانشینی قهرمان المپیک

در جاییکه کادر فنی تیم ملی معتقد بود مهدی علیاری تنها مدال‌آور ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۸ مصدوم است و نظری بر روی او نداشت، محمد هادی ساروی و علی‌اکبر حیدری برای انتخاب نفر نهایی این وزن راهی تورنمنت گرجستان شدند.

ساروی کشتی‌گیر جوان مازندرانی در این مسابقات خوش درخشید و مدال طلا را از آن خود کرد تا برای نخستین بار به رقابت‌های جهانی برسد و مسافر نورسلطان شود. ساروی با کسب مدال طلای جوانان جهان و آسیا در سال گذشته و مدال طلای زیر ۲۳ سال آسیا که امسال بدست آورد، نشان داده کشتی‌گیر با آتیه‌ای است، تاجاییکه رسول جزینی مربی او در تیم ملی نیز معتقد است وی می‌تواند جانشین خوبی برای قاسم رضایی قهرمان المپیک باشد و حتی از او نیز پیشی بگیرد.

محمد هادی ساروی

موسی اولوئف (روسیه)، کریل میلوف (بلغارستان)، تریسی جی آنجلو هانکوک (آمریکا)‌ و میهایل کاجایا (صربستان) به عنوان چهار نفر نخست رنکینگ در کنار جنک ایلدم نفر سوم جهان و المپیک از ترکیه، بالاژ کیس مجار و پرز مورا از ونزوئلا از چهره های مطرح این وزن المپیکی به حساب می آیند.

وزن ۱۳۰ کیلوگرم:قاسمی در محاصره غول‌های جهان!

در سنگین وزن شهاب قوره جیلی و نظری راهی تورنمنت گرجستان شدند تا مورد ارزیابی کادر فنی قرار بگیرند اما نمایش بدی داشتند و در نهایت محمد بنا دست بر روی امیر قاسم منجزی فرنگی‌کار خوزستانی تیم ملی گذاشت تا وی را عازم نورسلطان کند. قاسمی همان کشتی‌گیری بود که سهمیه المپیک ۲۰۱۶ را گرفت و در حالیکه شایسته حضور در ریو بود، بشیر باباجان‌زاده کشتی‌گیر مورد علاقه بنا جای وی را گرفت و در کمال ناباوری راهی ریو شد، موضوعی که هم ناکامی باباجان‌زاده در همان دور نخست به همراه داشت و هم دلسردی و سقوط چند ساله قاسمی منجزی پیامد این تصمیم بود. باباجان‌زاده چندی بعد از المپیک در جام جهانی شیراز دوپینگش مثبت و ۴ سال از حضور در میادین محروم شد.

امیر قاسمی منجزی

منجزی با پشتوانه طلای آسیا کار بسیار سختی درمیان غول‌های بزرگ جهان همچون میخاین لوپز دارنده ۳ طلای المپیک و ۵ طلای جهان از کوبا و رضا کایالپ دارنده ۳ طلا ۲ نقره و ۲ برنز جهان و نقره و برنز المپیک در پیش دارد..

سرگئی سمنوف روس قهرمان جهان و نفر سوم المپیک از روسیه، عثمان ییلدیریم (ترکیه)، عبداللطیف محمد (مصر)، مامین‌جان عبداله‌ئف (ازبکستان)، یاسمانی فرناندز (شیلی)، اسکار مارویک (نروژ) و آلین آلکسیوس سیوراریو (رومانی) از دیگر چهره های شاخص این وزن المپیکی هستند.

نام  اسکار پینو هندز نفر سوم جهان از کوبا نیز در این وزن به چشم می‌خورد اما به احتمال فراوان لوپز به میدان خواهد رفت تا برای ششمین طلای جهان مبارزه کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید