امروز: دوشنبه, ۲۳ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 19 محرم 1447 | 2025-07-14
کد خبر: 358891 |
تاریخ انتشار : 27 اردیبهشت 1399 - 9:06 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر صلح خبر/آذربایجان شرقی عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این‌که باید ‌فرصت‌ها را قدر بدانیم، گفت: شب قدر، شب توبه و استغفار و همچنین شب دعا و مناجات است، در این شب‌های والا، نماز بخوانیم، دعا کنیم و به درگاه الهی تضرع و توسل بجوییم. آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

صلح خبر/آذربایجان شرقی عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این‌که باید ‌فرصت‌ها را قدر بدانیم، گفت: شب قدر، شب توبه و استغفار و همچنین شب دعا و مناجات است، در این شب‌های والا، نماز بخوانیم، دعا کنیم و به درگاه الهی تضرع و توسل بجوییم.

آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی در گفت‌وگو با صلح خبر، با اشاره به فضایل شب‌های قدر، اظهار کرد: اهل معنا، شروع سال خود را با شب قدر تنظیم می‌کنند و بر این اساس ماه مبارک را شروع سال جدید برای خود می‌دانند؛ امام صادق(ع) نیز در روایتی فرمود: شب قدر، اول سال است؛ در آن شب آنچه از این سال تا سال آینده خواهد شد، نوشته می‌شود.

وی با بیان این‌که پیشوایان دینی اهمیت بسیاری به شب قدر می‌دادند، گفت: در روایتی از حضرت علی«ع» آمده که رسول خدا «ص» در دهه آخر از ماه رمضان رختخواب خویش را جمع می‌کردند و همیشه اهل و عیال را در شب بیست و سوم بیدار نگه می‌داشتند تا از درک شب قدر و درک شب زنده داری محروم نشوند.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: سید ابن طاووس نیز نقل می‌کند حضرت فاطمه(س) نمی‌گذاشت کسی از اهل خانه در شب‌های قدر به خواب رود به آنان غذای کم می‌داد و از روز قبل برای احیای شب قدر آماده می‌شد و می‌فرمود: محروم کسی است که از برکات این شب محروم باشد.

وی با شرح روایتی دیگر اظهار کرد: روایت شده که زراره از امام باقر(ع) در مورد شب قدر پرسید و امام باقر(ع) در جواب فرمود: «هی احدی و عشرین او ثلاث و عشرین؛ شب بیست و یک و یا بیست و سه». امام صادق(ع) نیز در این رابطه فرموده است: تقدیر و اندازه گیری در شب نوزدهم و ابرام و محکم شدن در شب بیست و یکم و امضای آن در شب بیست و سوم است.

آیت‌الله پورمحمدی با اشاره به روایتی از امام باقر (ع) نیز گفت: در شب قدر، هر امری از امور بندگان تا شب قدر سال آینده معین می‌شود، از خیر و شر، طاعت و معصیت، ولادت و مرگ و روزی موجودات و هرآنچه در آن سال مقدّر شده حتمی است.

وی با بیان تاکید بر این‌که باید قدر و منزلت این شب‌ها را بدانیم، گفت: شب‌های قدر همگی بامنزلت هستند، اما طبق روایات شب قدر در شب ۲۳ ماه مبارک رمضان قوی‌تر است و باید توجهات ویژه‌ای داشته باشیم.

امام جمعه مراغه با بیان این‌که لیله‌القدر، شب نزول قرآن و ملاک است، اظهار کرد: در این شب‌های بامنزلت برای ظهور منجی عالم بشریت، برآورده شدن حاجات و برطرف شدن بلای کرونا هم دعا کنیم تا خداوند متعال صحت، آرامش و آسایش را نصیب جامعه کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید