امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15
کد خبر: 289944 |
تاریخ انتشار : 07 تیر 1398 - 12:05 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مطالعات جدید فدرال نشان داد لکه نفتی در خلیج مکزیکو که ۱۴ سال پیش آغاز شد برخلاف ادعای مالک دکل، به جای سه تا چهار گالن، روزانه ۴۵۰۰ گالن نفت پخش می‌کند. به گزارش صلح خبر، این لکه که در ۱۲ مایلی ساحل لوئیزیانا قرار دارد، سال ۲۰۰۴ زمانی […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مطالعات جدید فدرال نشان داد لکه نفتی در خلیج مکزیکو که ۱۴ سال پیش آغاز شد برخلاف ادعای مالک دکل، به جای سه تا چهار گالن، روزانه ۴۵۰۰ گالن نفت پخش می‌کند.

به گزارش صلح خبر، این لکه که در ۱۲ مایلی ساحل لوئیزیانا قرار دارد، سال ۲۰۰۴ زمانی که سکوی نفتی شرکت تایلور انرژی در طوفان ایوان غرق شد و لوله‌های زیردریایی آن شکسته شدند، آغاز شد و از آن زمان نفت و گاز از این محل خارج می‌شود.

شرکت تایلور انرژی که دارایی‌های خود را در سال ۲۰۰۸ فروخت، علیه حکم فدرال برای متوقف کردن این لکه مبارزه می‌کند. این شرکت مدعی شده که لکه نفتی کوچک بوده و روزانه بین ۲.۴ تا ۴ گالن نفت پخش می‌کند اما طبق اعلام دانشگاه ایالتی فلوریدا و سازمان ملی اقیانوسی و جوی آمریکا، مطالعات انجام گرفته خلاف این ادعا را نشان می‌دهد.

دانشمندان با استفاده از فناوری سونار و روش جدید تحلیل حباب‌های نفت و گازی که از آب خارج می‌شوند، دریافته‌اند لکه‌های روی آب ناشی از نفت و گازی است از چندین چاه خارج می‌شود. طبق یافته‌های این دانشمندان، روزانه ۱۸۹ بشکه نفت یا معادل ۴۵۰۰ گالن نفت در خلیج مکزیکو منتشر می‌شود.

نتایج این مطالعات در شرایطی منتشر شده که دولت ترامپ تلاش می‌کند مقررات ایمنی حفاری فراساحلی که پس از انفجار سال ۲۰۱۰ سکوی “دیپ واتر هاریزون” در خلیج مکزیکو برقرار شد را تسهیل کنند. در فاجعه سال ۲۰۱۰ که به بدترین لکه نفتی تاریخ آمریکا تبدیل شد، ۱۱ نفر کشته شدند و ۴.۹ میلیون بشکه نفت به دریا راه پیدا کرد.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، دولت آمریکا تلاش کرده حفاری فراساحلی در آب‌های آمریکا را به میزان قابل توجهی گسترش دهد. وزارت کشور آمریکا سال گذشته پیشنهاد کرد کل خط ساحلی برای حفاری آزاد شود اما این طرح فعلاً به تأخیر افتاده است.

لکه نفتی تایلور انرژی از توجه عمومی در آمریکا دور مانده بود تا این که محققان رصد کننده تصاویر ماهواره‌ای سکوی “دیپ واتر هاریزون” متوجه لکه‌های نفتی شدند که ارتباطی با لکه نفتی سال ۲۰۱۰ نداشت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید