به گزارش صلح خبر، سرهنگ سعیدی در جمع خبرنگاران افزود: سامانه بارشی که از غرب وارد کشور شده از امروز تا 13 فروردین دراکثرمسیرهای استان، موجب بارش باران در برخی ساعات بارش شدید و رگبار و رعد و برق خواهد شد.
سرهنگ سعیدی اظهار کرد: بارش باران از تمامی مسیرهای جنوبی ومرکزی استان گزارش شده است که اغلب جاده ها لغزنده بوده و رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت نمایند.
وی افزود: در مسیرهای کوهستانی و گردنه های برفگیر استان بخصوص گردنه مائین بلاغ تکاب بارش برف گزارش شده است که لازم است رانندگان با احتیاط برانند.
سرپرست فرمانداری سردشت نیز گفت: برای مقابله با حوادث غیرمترقبه امادگی داریم.
به گزارش صلح خبر منطقه آذربایجان غربی اقصی نخشی پور در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه تاکنون مشکلی در رابطه با جاری شدن سیلاب نداشتیم اما در چند نقطه شهرستان با پدیده رانش زمین مواجهه بودیم و بلافاصله از محل های رانش بازدید بعمل آمده وشورای هماهنگی مدیریت بحران وارد عمل شده اند.
وی افزود: با توجه به کوهستانی بودن منطقه، احتمال ریزش کوه در محورهای مواصلاتی وجود دارد؛ راهداران با جدیت و تماموقت جاده های شهرستان را بازدید و مسیرهای را که ریزش دارد بازگشایی میکنند.
وی اطمینان داد که تمهیدات و تدابیر لازم اتخاذ شده و ادارات خدمات رسان و امدادی آمادگی کامل برای مقابله با هر بحرانی را دارند و از مردم نیز خواست که جوانب احتیاط را رعایت نمایند.
آمادگی کامل اکیپهای راهداری برای جلوگیری از بحران احتمالی سیل
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ارومیه گفت: نیروهای راهداری با تمامی قوا و امکانات و با اکیپ های مستقر در راهدارخانه ها و تمامی مسئولین محورها در آماده باش کامل قرار دارند.
به گزارش صلح خبر، صادق حبیب زاده در جلسه مدیریت بحران ارومیه، هدف از تشکیل جلسه ستاد بحران آمادگی برای مقابله با حوادث احتمالی قبل از شروع بارندگی ها عنوان کرد و افزود:باتوجه به افزایش بارندگی ها طبق یش بینی هواشناسی، مسیرهای سیلابی مخصوصا روستاها باید بصورت دقیق و نقشه ای در کوتاهترین زمان ممکن بررسی شوند تا بتوان در مدیریت صحیح بحران و جلوگیری از هروقوع هرگونه حادثه آماده بود.
وی با بیان اینکه راهداری مسئولیت اصلی در مقابله با بحرانها و حوادث طبیعی را عهده دار است ،تصریح کرد: نیروهای راهداری با تمامی قوا و امکانات و با اکیپ های مستقر در راهدارخانه ها و تمامی مسئولین محورها در آماده باش کامل قرار دارند که در صورت وقوع سیلاب عملیات بازگشایی محورها را انجام دهند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ارومیه در ادامه جلسه عامل تخریب تخریب در زمان بروز سیل و آسیب به جان و مال مردم را تجاوز به بستر رودخانه ها و هم چنین ساخت و ساز در حریم رودخانه توسط برخی از هموطنان دانست.
حبیب زاده لایروبی رودخانه ها و پل ها در مناطق سیل خیزرا عامل مهم کاهش خطرات احتمالی برشمرد و خاطر نشان شد: با اعزام 11 اکیپ ویژه کارشناسی ، بازدید و شناسایی پل های پرحادثه و سیل خیز بانک جامع ابنیه فنی و پلها در اختیار کارشناسان قرار گرفته تا در مواقع بروز بحران در کمترین زمان ممکن مدیریت شود و این اکیپها به طور مداوم و مستمر در حال گشت زنی از محورها هستند.
وی، هدایت آبهای سطحی و تعیین مسیرهای جایگزین در مواقع ضروری و مسیرهای پرتردد را یکی دیگر از راهکارهای کاهش خطرات برشمرد و تامین لوله های بتنی مسلح بمنظور برقراری عبور و مرور ایمن در محورهای مواصلاتی آسیب دیده ناشی از بروز سیل و بحران و توزیع آن در بخش های مختلف را از جمله اقدامات اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ارومیه دانست.
پروازهای فرودگاه ارومیه طبق برنامه انجام می شود
مدیر کل فرودگاههای آذربایجان غربی گفت: کلیه پروازهای فرودگاه ارومیه طبق برنامه انجام می شود.
کمال پرهیزکار در گفت و گو با خبرنگار صلح خبر با اشاره به وضعیت جوی و بارشها در ارومیه افزود: خوشبختانه تاکنون پروازها در ارومیه انجام شده و مشکلی دراین خصوص نداریم و طبق برنامه کلیه پروازها انجام می شود.
وی از جابجایی بیش از ۶۰۰۰ مسافر در نیمه نخست سفرهای نوروزی از فرودگاه ارومیه خبر داد و گفت: از 15 اسفند 97 تا 4 فروردین امسال ،6 پرواز خارجی ورودی و 6 پرواز خارجی خروجی از فرودگاه ارومیه انجام شده است.
مدیر کل فرودگاههای آذربایجان غربی با اشاره به تعداد پروازهای داخلی گفت: در این بازه 28 پرواز ورودی داخلی و 28 پرواز خروجی داخلی صورت گرفته است.
وی با اشاره به تعداد مسافران جابجا شده در پروازهای داخلی گفت:در این مدت تعداد 5 هزار و 393 نفر در پروازهای داخلی جابجا شده اند که 2 هزار و 876 مسافر مربوط به مسافران ورودی داخلی و 2 هزار و 517 نفر مربوط به مسافران خروجی داخلی است.
انتهای پیام