امروز: سه شنبه, ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 10 شوال 1446 | 2025-04-08
کد خبر: 239617 |
تاریخ انتشار : 10 شهریور 1397 - 20:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر برلیانت بزرگمهر مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خبرنگار صلح خبر با اشاره به نکاتی بهداشتی و غذایی که مسافران باید در سفرهای تابستانی رعایت کنند، گفت: با توجه به نزدیک شدن به موج سوم سفرهای تابستانی، مسافران باید برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

برلیانت بزرگمهر مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران در گفتگو با خبرنگار صلح خبر با اشاره به نکاتی بهداشتی و غذایی که مسافران باید در سفرهای تابستانی رعایت کنند، گفت: با توجه به نزدیک شدن به موج سوم سفرهای تابستانی، مسافران باید برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی و مسمومیتها، در سفر خود به تغذیه سالم و حفظ بهداشت توجه داشته باشند.

بزرگمهر تصریح کرد: مهم‌ترین مسئله استفاده از رستوران های مطمئن و بهداشتی در طول مسیر و شهرها است. مسافران باید توجه داشته باشند که به رستوران‌هایی که نکات بهداشتی را رعایت کرده و معتبر هستند، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه الگوی غذایی رستوران‌ها غذاهای چرب و شور است ادامه داد: این نوع از غذاها برای میانسالان، سالمندان و همه اقشار نامطلوب بوده و موجب فشارخون میشود. در نتیجه مصرف این غذاها احتمال ایجاد مشکلات قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد.

این مشاور تغذیه همچنین بر مصرف حداقل یک وعده غذای حاضری مانند نان و پنیر یا نان و پنیر و طالبی و غیره توصیه کرد.

بزرگمهر ادامه داد: میان وعده های مصرفی باید چرب و شور نبوده تا موجب مسمومیت و اسهال مسافرتی نشود.

وی در خصوص مصرف لبنیات نیز توضیح داد: لبنیات مصرفی چه در سفر و چه در محل زندگی باید کم چرب بوده تا موجب بروز بیماری های قلبی و عروقی نشود. همچنین برای استفاده از پنیر حتماً آن را در آب قرار دهند تا نمک اضافی آن گرفته شود.

مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران با تاکید بر لزوم شستشوی صحیح سبزیجات عنوان کرد: مسافران تا حد امکان سعی کنند از میوه و سبزی‌های موجود در رستوران‌ها استفاده نکنند چرا که امکان عدم ضدعفونی کامل در رستوران‌ها وجود داشته و ممکن است مسافران دچار بیماری‌های انگلی شوند.

بزرگمهر تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی در مسافرتها کمبود مصرف آب است. این امر نیز موجب یبوست شده و موجب ایجاد مشکل برای مسافران خواهد کرد. همچنین باید به مصرف آب بهداشتی نیز توجه داشته باشند.

وی بابیان اینکه نباید در مصرف میان وعده‌ها زیاده‌روی کرد، اظهارکرد: مسافران در طول سفر خود از استفاده از میان وعده‌های چرب و شیرین مانند نوشابه ها، چیپس و پفک خودداری کرده و نسبت به بهداشت آنها نیز توجه داشته باشند. مصرف زیاد خوراکی‌هایی همچون چیپس، پفک و آجیل نیز می‌تواند موجب ایجاد مشکلات گوارشی در افراد شود. 

این مشاور تغذیه و رژیم درمانی در پایان عنوان داشت: مسافران تابستانی برای داشتن سفری مطلوب پیاده روی، ورزش، مصرف کافی آب و غذاهای بهداشتی را فراموش نکنند تا دچار مسمومیت‌های غذایی و اسهال‌های مسافرتی نشوند.

کد خبر 4390583

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید