امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 328180 |
تاریخ انتشار : 23 آذر 1398 - 11:21 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون وزیر کشور بر بومی‌سازی و محلی‌سازی دانش در کشور تاکید کرد. به گزارش صلح خبر، مهدی جمالی‌نژاد در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی گفت: در ابتدا می‌خواهم به ظرفیت‌های موجود در کشور همچون رتبه […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون وزیر کشور بر بومی‌سازی و محلی‌سازی دانش در کشور تاکید کرد.

به گزارش صلح خبر، مهدی جمالی‌نژاد در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی گفت: در ابتدا می‌خواهم به ظرفیت‌های موجود در کشور همچون رتبه دوم ذخائر اسقاط شده گاز طبیعی، رتبه دوم در تولید گاز، رتبه چهارم ذخائر اسقاط شده نفت، رتبه هشتم تولید آهن، رتبه نخست تولید فیروزه، رتبه یازدهم فناوری فضایی، سیزدهم چرخه کامل سوخت هسته‌ای، رتبه هفتم جاذبه گردشگری و … از ظرفیت‌های بی‌بدیل موجود در کشورمان است.

وی ادامه داد: 24 دانشگاه ایران در حال حاضر در میان 500 دانشگاه عالی جهان قرار گرفته است به شکلی که ما 2600 مرکز دانشگاهی داریم که همه اینها می‌توانند در مسیر پیشرفت و توسعه کشور کمک بسزایی داشته باشند، اما چرا با وجود این ظرفیت‌های بی‌بدیل هنوز آسیب‌های اجتماعی در شهرها و روستاهای ما حل نشده و گسل میان مدیران شهری و شهروندان وجود دارد.

معاون عمرانی وزیر کشور ادامه داد: چرا قاطبه شهروندان علی‌رغم دلسوزی مدیران شهری اعتماد واقعی آنها کسب نشده و دیوار بی‌اعتمادی هنوز وجود دارد. همانگونه که مشاهده می‌کنید آلودگی آب، خاک و هوا ادامه پیدا کرده و حتی بیشتر شده است. ترافیک بیشتر شده و حس تعلق شهروندان که از اهمیت بسزایی برخوردار است کم شده است.

جمالی‌نژاد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر این‌که شوراها نخستین خاکریز مطالبات مردم هستند، اظهار کرد: مردم هر روز اعضای شوراها را می‌بینند لذا شوراها در امنیت ملی، انسجام ملی و افزایش مشمولیت اجتماعی تاثیرگذار هستند. در صحنه خدمت‌رسانی به مردم در خط مقدم اقدامات خدمت‌گزاران قرار گرفتند و علی‌رغم همه خدماتی که ارائه شده اما همچنان این بی‌اعتمادی وجود دارد. بی‌تردید نیاز به بازاندیشی در حوزه کار خود داریم این بازخوانی و مرور شهرها و اقدامات، حضور پژوهشگران را می‌طلبد. علی‌رغم زحماتی که پژوهشگران کشیده‌اند اکثر پژوهش‌ها و علوم ما وارداتی است.

وی تاکید کرد: تنها جایی که محدودیت زمانی و مکانی نداریم در حوزه دانش است نباید واردکننده صرف باشیم و در این زمینه کاملا وابسته باشیم. همانند آنچه که در حوزه بودجه و وابستگی به نفت اتفاق افتاده است. باید دانش بومی و محلی خود را ارتقاء دهیم.

معاون وزیر کشور ادامه داد: زمانی در دنیا ما به عنوان مرجع و صادرکننده در حوزه دانش محسوب می‌شدیم، لذا باید با نگاهی به گذشته در مسیر بومی سازی و محلی سازی دانش گام برداریم.

وی تاکید کرد: امیدوارم با همکاری و تعامل، حوزه علمی را به حوزه حکمتی تبدیل کنیم که این تحقق بومی‌سازی و محلی‌سازی دانش است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید