امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 475569 |
تاریخ انتشار : 23 تیر 1401 - 9:28 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

رضا تقی‌پور در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا درباره افزایش تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: به فاصله هر ۱۰ سال یک بار باید حداکثر ۲۰ کرسی به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه شود، بنابراین تاکنون باید در تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی بازنگری می‌شد، اما در این […]

رضا تقی‌پور در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا درباره افزایش تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: به فاصله هر ۱۰ سال یک بار باید حداکثر ۲۰ کرسی به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه شود، بنابراین تاکنون باید در تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی بازنگری می‌شد، اما در این زمینه تأخیر شده است.
وی بیان کرد: حداکثر هر ۱۰ سال یک بار باید براساس جمعیت و برخی از شاخص‌های دیگر، چند نفر به تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی اضافه شود، ما در این زمینه قانون داریم اما متأسفانه اجرا نمی‌شود و حتماً باید این اتفاق بیفتد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت توجه به مقوله شفافیت در قوانین انتخاباتی، گفت: با توجه به اینکه شفافیت از موضوعات بسیار مهم و ضروری است، باید بگویم که شفافیت اطلاعات اقتصادی از همه مصادیق شفافیت مهم‌تر است و در انتخابات باید مورد توجه قرار گیرد.
تقی‌پور یادآور شد: بنده در سال ۹۹ و چند ماه بعد از تشکیل مجلس یازدهم، «طرح الزام به انتشار داده‌ها و اطلاعات» را در سامانه مجلس ثبت کردم که متأسفانه بعد از گذشت بیش از یک سال و نیم، حتی جلسات کمیسیون ذی‌ربط برای بررسی این طرح هم تشکیل نشده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، طرح الزام به انتشار داده‌ها و اطلاعات را جهت بررسی به کمیسیون مشترک ارجاع داده، اما جلسات این کمیسیون تشکیل نشده است. ما در این طرح به صورت جامع و با دید تخصصی مطرح کردیم که چه اطلاعاتی باید منتشر و شفاف شود و محور اصلی آن اطلاعات اقتصادی است.
وی با بیان اینکه ما در قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به یکسری چارچوب‌ها نیاز داریم که الآن وجود ندارد، گفت: برای مثال، گاهی اوقات وعده‌هایی توسط برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی داده می‌شود که از اساس مشخص است نماینده مجلس نه چنین اختیار و نه چنین وظیفه‌ای دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: باید چارچوب‌های دقیق، منطقی و مشخص برای شعارها و وعده‌های انتخاباتی داوطلبان انتخابات مجلس وجود داشته باشد، فردی که حتی صلاحیت‌های حداقلی را ندارد، نباید در انتخابات شرکت کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: در دنیای امروز و با این حجم از پیشرفت ارتباطات و داده‌های اطلاعاتی، دیگر نباید صلاحیت داوطلبان انتخابات توسط افراد و تک به تک بررسی شود. باید از ظرفیت ارتباطات و اطلاعات استفاده و مشخص شود که آیا فردی که داوطلب انتخابات شده است، پرونده قضایی دارد یا خیر. همچنین باید مشخص شود که عملکرد مالی وی در گذشته چگونه بوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شفافیت اطلاعات باید به عنوان زیرساخت و در بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات در نظر گرفته شود، گفت: بعضاً گفته می‌شود که مردم داوطلبان انتخابات را به طور دقیق بشناسند که این مسئله مستلزم آن است که اطلاعات آن داوطلبان شفاف و در سامانه‌ای ثبت شود، ثبت و انتشار داده‌ها ضرورت دارد و در کیفیت انتخابات می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید